ileana Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 - apelativul "draga"; - telenovelele; - femeile fara ocupatie, care stau la mana barbatului; - hartia din xerox care se termina numai la mine; - vorba multa fara fapta. Link to comment
laurentziu83 Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Pai daca o luam asa: -rahatu de xerox care trage cate 3-4 foi odata, asta mai ales cand am de copiat un top intreg fata-verso. -idiotii din trafic care nu semnalizeaza -aia de le trebuie 10 zile sa-mi umple extinctoarele -boxa dreapta-spate ca a inceput sa baraie Link to comment
Cristaky Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Ma enerveaza ca am prostul obicei de a-mi roade unghiile. S"> Link to comment
iulia Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 -Femeile proaste! Si nu numai ele. Link to comment
Tommy Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 (edited) Si cele care cred ca li se cuvine tot. De fapt nu iau nimic, pentru ca nu pot duce. Edited August 8, 2006 by Tommy Link to comment
Gerula Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Cei care nu semnalizeaza in trafic mai ales daca sunt taximetristi. Idiotii care beau toata noaptea in parcare si urla in ton de manele, circa 6 - 7 la numar, (cumpar grenade) Folia de la casete audio care nu se desface Rola presoare de la casetofon care agata NUMAI casetele favorite (la manelistii aia din parcare nu le agata) Scuipatul de pe peretii liftului Pompele de benzina cand au canaua defecta si curge pe pantofi Gainatul intarit de pe parbriz Rama geamului (daca e deschis) de la sofer care cand dau drumul la stropitoare sau ploua = apa in masina Politia romana care DOARME noaptea, in schimb te pandeste la orice in trafic. PET-urile nearuncate la cosul de gunoi (de fapt ele nu au nici o vina) Link to comment
law Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Barbatii care faulteaza femeile asa pe gratis ... nu-i fain Link to comment
xenna Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Sa inteleg ca..aia care le faulteaza pe bani nu te enerveaza? Link to comment
Tommy Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 (edited) C-asa-i in tenis, cum le prinde ..cum le faulteaza Edited August 8, 2006 by Tommy Link to comment
law Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 (edited) Hai ca sa ma inteleaga lumea rectific...acei barbati care faulteaza femeile fara vreun motiv anume...acu m-ai inteles ? Nu stiu cum este in tenis ) Edited August 8, 2006 by law Link to comment
CrisR Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 -telefonul mobil care se descarca exact cand nu trebuie. -"spalatorii" de parbrize de la intersectii. - mirosul de mancare de pe holul blocului, cand ajung lesinata de foame acasa de la servici . Link to comment
Lucman Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Viata in general. Fericirea, dragostea, ura, simpatia, antipatia, toate astea nu sunt decat reactii la stimuli chimici. Toate acestea facute in numele reproducerii speciei, sa se aleaga cele mai bune exemplare, astfel incat sansele de transmitere mai departe a genelor sa fie cat mai mari, iar exemplarele de exceptie sa se multiplice. Asta e viata. Animal planet. Link to comment
iulia Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Asta e ceva gen...shit happens, then you die. Link to comment
Lucman Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Din pacate e viata de zi cu zi. Si ma mai enerveaza ca ne dam seama de acest lucru. Intelegem fenomenul si ne incantam cu ideea falsa ca nu e adevarat, ca noi suntem stapani pe vietile noastre, etc. Suntem marionete in mana marelui necunoscut . Link to comment
roberth Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Ma enerveaza ca... ma enervez. Si "spalatorii" de parbrize ! Link to comment
laurentziu83 Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 - mirosul de mancare de pe holul blocului, cand ajung lesinata de foame acasa de la servici . Sa vezi ce misto e cand trebuie sa trec pe la magazine prin piete, e 3 dupa-amiaza si trec pe langa diverse tarabe de mici, shaormarii, brutarii. Si cand stiu ca mai am ceva program de infruntat... mai ales ca mi-am impus sa nu mai pun in gura junk-uri dintr-astea decat la ocazii speciale. Sa inteleg ca..aia care le faulteaza pe bani nu te enerveaza? Alea ma enerveaza pe mine. ) Link to comment
ticodriver Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Daca facem o lista cu tot ce s-a scris aici, titlul topic-ului ar trebui schimbat in "ce nu ne enerveaza", ca ar fi mult mai putin de scris. Pe langa toate alealalte de s-au mai scris aici, as adauga alarmele auto prost reglate, care rag toata noaptea, mai ales daca e furtuna , asta ca sa nu mai pomenesc de vecini, care se apuca de prajit ceapa sau mai stiu io ce puturosenie (uneori vine pe geam miros de babe fierte ) la 10 seara sau de dimineata de la 6. Si mai sunt multe... Link to comment
ticodriver Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 @Steph - era o figura de stil cu babele fierte... Am uitat sa trec pe lista cu chestiuni enervante: Guvernu' si U.E., care tot majoreaza accizele la tigari Link to comment
iulia Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 "Vampirii energetici" - oamenii daunatori, care te fac sa iti pierzi timpul si energia cu ei fara a oferi nimic in schimb si de care abia astepti sa scapi. Link to comment
sebian Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 (edited) ...alea-s bufnite energetice...vampirii energetici sunt altceva pe mine ma enerveaza warnurile...arata urat in stinga, sub profil... Chiar , ce se intampla daca urc mai sus de 80%? se da vreun premiu? Edited August 9, 2006 by Sebian Link to comment
iulia Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Off-topic: vampirii energetici sunt cei ce absorb energia din ceilalti. Normal ca ma enerveaza. On-topic: lipsa de timp m-a enervat intotdeauna. Mereu am fost in lupta cu el, niciodata n-am reusit sa fac tot ce as fi vrut intr-un timp dat. Link to comment
Recommended Posts