razvanemil Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Salut, Stie cineva de unde se gasesc bare pavilion pentru Chevrolet Aveo? Am cautat si pe forum si pe net si nu am gasit nimik. Numai ceva universal. Link to comment
bogogica Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Daca bare pavilion = bare transversale pentru portbagaj, suport de bicicleta, scoica, etc. ma inscriu si eu la asteptarea raspunsurilor. Eu am gasit ceva-ceva, dar toate sunt cu acea gheara de prindere pe sub chederul usilor...ceea ce ma nemultumeste, iar la diBas cand am intrebat am fost "lovit" atat de tare cu pretul (2.000 ron), incat am clacat si am uitat orice alta intrebare despre sistem de prindere, material, culoare, etc... Link to comment
valericap Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 bogogica said: Daca bare pavilion = bare transversale pentru portbagaj, suport de bicicleta, scoica, etc. ma inscriu si eu la asteptarea raspunsurilor. Eu am gasit ceva-ceva, dar toate sunt cu acea gheara de prindere pe sub chederul usilor...ceea ce ma nemultumeste, iar la diBas cand am intrebat am fost "lovit" atat de tare cu pretul (2.000 ron), incat am clacat si am uitat orice alta intrebare despre sistem de prindere, material, culoare, etc... de curand am gasit si eu dar cu prindere pe sub cheder(pret 260 ron) Link to comment
rm.popa Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Dar cum căutaţi voi pe net de nu găsiţi? Nu aşa: http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&...1beb593fa4fdaa4 ? Link to comment
bayla Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 posturile sunt din 2007. sunt in targ cu 500.000 buc. cu prindere la usa la cheder. intr-adevar cele originale ,de reprezentanta, sunt scumpe (~200 euro perechea) Link to comment
lascarica Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Pai dar voi aveti "aripioare", un canal ceva, o sina pe cupola? Daca nu, cum e si la unele Cielo singura sansa e sistemul universal pe sub cheder si suport-ventuza pe cupola. Majoritatea producatorilor fac din astea universale. Link to comment
vasy_28 Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 As dori sa ma ajutati cu o informatie.Pentru chevrolet kalos de unde se pot achizitiona bare portbagaj transversale,ce firma si mai ales pretul ?!?!?.Va multumesc ! Sper ca am postat anuntul unde trebuie. Link to comment
Recommended Posts