mike.omega Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Salutare! Da da! La ora 19:00, tot acolo! Sper ca la fel de multi Eu inainte o sa ma duc in port, e expozitie de barci si alte alea si vreau sa ma uit de un caiac. Daca e cineva interesat de dat in barci spuneti si ne intalnim mai devreme si apoi mergem la Cafe D'art la intalnirea cu restu Link to comment
Scoop Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 (edited) ora 19 poate asha mai ajung si eu EDIT: Cat mai ma tine warn-u asta ??? Edited June 18, 2007 by Scoop Link to comment
Immortal Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Eu NU vin in Cafe D'art @mike: cu tine? Link to comment
mike.omega Posted June 18, 2007 Author Share Posted June 18, 2007 Am scris Cafe D'art! F.ck!!! E de la caldura!!! Azi nu m-am plimbat destul cu bizonica Da, Immortal, te iau cu mine da sa stii ca eu vreau la barci... da las ca-ti dau eu peme vineri! Link to comment
pacuraru daniel-florin Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Stimati domni , Stiu ca nu este locul potrivit in care sa imi ,, introduc" anuntul , insa va rog sa ma sprijiniti in a face o ,, gasca" de forumisti si la Tulcea . Intrucat eu unul sunt un fan al ,, adunarilor" Woo CT , sper ca mai sunt si alti ,, navigatori " tulceni , care ca si mine va citesc macar daca nu va viziteaza . De aceea , as fi tare bucuros daca ne-am putea uni si noi , ca dumneavoastra , in week-end pentru a ne putea impartasi cate ceva din pataniile si experienta fiecaruia dintre noi . Cu speranta ca se vor gasi persoane interesate de asemenea intalniri , si sperand ca nu v-am suparat punand acest anunt aici , va multumesc anticipat tuturor . Cu stima si respect Pacuraru Daniel-Florin Link to comment
mike.omega Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 @Pacuraru: vezi ca era pe aici pe undeva o optiune sa vezi toti membrii din TL, si ii contactezi si tu pe cei activi @Immortale: Azi e vineri nu?! Maine pe la 5:30-6:00 ma cobor la vale sa ma duc la barci, trec sa te iau atunci sau dupa barci?! Link to comment
pacuraru daniel-florin Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Simplu de spus pentru dv. mr. Mike.omega , eu insa abia am trecut de lectia cu betisoare si am inceput sa invat alfabetul la capitolul computere .Multumesc f. mult pentru sfat , insa oricum am ramas la fel de debusolat ca inainte . Totusi intentia e f.b. Multumesc din nou . Cu respect P.D.F. Link to comment
mike.omega Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 Members(undeva in dreapta sus) apoi Toogle More Options(tot undeva in dreapta) te duci la aditional options si la "din" pui Tulcea si cateva randuri mai jos ai un "go!", apesi acolo Link to comment
MethodRO Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Saptamana asta nu ajung dar de saptamana viitoare ma mut inapoi in CT Link to comment
DarkDogg Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Eu ajung sigur, fara nici o indoiala de data asta, dar machinuta va fi nespalata dupa atatea drumuri, dar poate ajung sa ii "fac o baie" inainte. Sper sa ramana la 19:00. Intrebarea care o am este: tot "acolo" inseamna Cafe D'Art sau...in alta parte? Link to comment
Immortal Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 @Immortale: Azi e vineri nu?! Maine pe la 5:30-6:00 ma cobor la vale sa ma duc la barci, trec sa te iau atunci sau dupa barci?! Habar n-am. Vorbesc io si cu mihaita ca s'asa avem treaba maine dimineata si ne auzim apoi la un telefon. CCaine: da, tot acolo Link to comment
aXeL.ViX Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Salutare ! Mike daca iti iei vaporash ma pui pe mine comandant ? sunt un marinar desavarsit, ofiter in devenire Saptamana asta sper sa ajung si eu mai ales ca am niste intrebari pentru voi, a ta daca nu o sa dorm ! Link to comment
mike.omega Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 Tot acolo= parcarea dintre Cafe D'art aia si Crazy @Axel: imi iau caiac in cel mai rau caz )"> Link to comment
DarkDogg Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 (edited) Multumesc de lamurire si ne vedem acolo (in numar cat mai mare sper) Edited June 22, 2007 by DarkDogg Link to comment
mike.omega Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 (edited) Vad ca nu zice nimeni nimic Deci... lista de membrii participanti la activitati: Immortal, M Cojo, Dreamlike +1, Dark Dogg, Scoop, Free Spirit, Vector si subsemnatu! Destul de multi, avand in vedere trio-ul de succes de acu o saptamana... Buuun, stam noi ne uitam unii la altii, mai schimbam un bec, mai bateam faru ca nu merge becu(trebuia bifat pe lista ca avem si parti mecanicoase la intalnire) si cand ne hotaram sa bem un frappe... nu e frappe-ul ("> La Crazy n-am avut loc, n-am avut lo ca aveau mesele rezervate, i-am inteles pe oameni. Cu coada intre picioare ne-am dus la Cafe D'art. Aia mare cafenea si mari smecheri aveau caffe frappe dar nu nescaffe frappe(v-am ametit?!) asa ca eu unu m-am rezumat la un Pepsi, in semn de razbunare! Colegul M Cojo si-a comandat ceva cu capsuni, interesant, destul de apetisant, dar niciodata destul )"> Cam asta a fost, toate bune, si sper sa ne vedem sapt viitoare! PS: daca ai matiz alb(din ala cu multe "optiuni", SE...) si citesti pe forum, nene nu mai frana cand te bagi in fata unuia ca poate omu are frane dar cantareste de 2 ori cat tine!!! Edited June 24, 2007 by mike.omega Link to comment
Scoop Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Daca se mentine ora n-ar trebui sa fie la mine probleme, dar de rezervari ceva se aude. Sa poate in alt loc? Link to comment
DarkDogg Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 (edited) Ca sa fiu in asentimentul colegului mike.omega "> ,ma bag si eu cu cateva poze facute cu membrii de la intalnirea "numeroasa" desfasurata sambata. Sa scuzati calitatea unora dintre poze, era prea cald Edited June 24, 2007 by DarkDogg Link to comment
Recommended Posts