Guest donraulo Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 aveti planuri facute? craciun, revelion, mos nicolae...?etc? iar cadouri, iar alergatura si stress si nervi prin magazine... etc... unde se poate face un revelion misto (la munte) dar cu bani putini? Link to comment
SYL Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 unde se poate face un revelion misto (la munte) dar cu bani putini? De vreo luna si jumatete caut undeva sa fac revelionul, la munte, dar sa fie ieftin, si nimic...toate sunt scumpe ca naiba. ...Cautam in continuare... Link to comment
claz Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Eu petrec sarbatorile la Brasov. Am gasit cazare moka si mancare eftena... Bautura nu trebuie multa, ca Hunedoara e aproape de mine... Link to comment
VIPER Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 La Vila Plapumioara e cel mai ieftin! Vecinii sunt OK, mancare este, bautura este... Link to comment
iso Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 La Vila Plapumioara e cel mai ieftin! Vecinii sunt OK, mancare este, bautura este... Subscriu sau daca ma tin picioarele merg pe la prieteni singura problema ca ajung acasa Link to comment
CT_ZDB Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Ca tot veni vorba de Revelion si de munte... eu unul se pare ca anul asta o sa ma dus la Slanic Moldova... e ieftin... in jur de 300 - 400 mii lei de persoana cazarea pt o noapte... una buc. pensiune... oferta asta vine de la un prieten de-al meu.. asa ca nu ma intrebati cum am facut rost de ea. Acum cazare ieftina si conditii f. bune + peisaj superb... Voineasa... Fost acolo in vara... si 350 000 lei/camera de 2 pers. la hotel. La pensiune ... 300 000 ... acum... pt revelion... nus tiu.. si nici nu am cautat... Am inteles ca exista si partie de schi... + ca nu e balamucul de pe valea Prahovei Link to comment
expero 16V Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Ca tot veni vorba de Revelion si de munte... eu unul se pare ca anul asta o sa ma dus la Slanic Moldova... e ieftin... in jur de 300 - 400 mii lei de persoana cazarea pt o noapte... una buc. pensiune... oferta asta vine de la un prieten de-al meu.. asa ca nu ma intrebati cum am facut rost de ea. Acum cazare ieftina si conditii f. bune + peisaj superb... Voineasa... Fost acolo in vara... si 350 000 lei/camera de 2 pers. la hotel. La pensiune ... 300 000 ... acum... pt revelion... nus tiu.. si nici nu am cautat... Am inteles ca exista si partie de schi... + ca nu e balamucul de pe valea Prahovei Mai povesteste-mi de pensiunea aia la Voineasa Da-mi un mp.si zi-mi ceva detalii si mie ca totusi ma cam doare sufletul sa dau 100 de euroi la Bran.. Link to comment
VAXXi Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Ontopic: nici un plan fãcut, cred c-o sã aplic metoda Amza Pelea Link to comment
CT_ZDB Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Mai povesteste-mi de pensiunea aia la Voineasa Da-mi un mp.si zi-mi ceva detalii si mie ca totusi ma cam doare sufletul sa dau 100 de euroi la Bran.. ai ain mp -ul vala vreo 16 Hoteluri&pensiuni... sper sa gasesti si ceva "libere". A... pune si tu pe aici niste preturi... de sezon ) poate mai sunt si altii interesati. Numai bine!!! Link to comment
iuzar Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 ...pai pune si tu lista aia aici, s-o vedem si noi, nu cred ca e confidentiala... Link to comment
hitman Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Mai povesteste-mi de pensiunea aia la Voineasa Laso mai espero, aia e statiune de pensionari care beau apa cu sulf (cu toate ca nare izvoare ). Daca nai un grup de 10-20 de persoane nu merita, singur de sarbatori e distractie zero. Link to comment
SYL Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Ontopic: nici un plan f?cut, cred c-o s? aplic metoda Amza Pelea Care ar fi acea metoda :?: Link to comment
john Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Te sui in tren/masina, iei cu tine oala cu sarmale si damigeana cu zaibar si te duci peste prieteni/rude Link to comment
panzer Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Da' ce tineti toti sa plecati din oras. Daca vremea e ca anul trecut cand abia am putut ajunge in centru te-ai ars. Io prefer de obicei un bar de prin Bucuresti cu pretenarii... Simti si evenimentul si nici nu te descarci de 200euro/persoana! Anul trecut parca a fost vreo 50 euro cu Open Bar Link to comment
VAXXi Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Care ar fi acea metoda Era intr-unul din momentele vesele cu Amza, odihnească-se... de fapt, metoda unui prieten: cumpărai din vreme un teanc de cutii de bomboane, şi luai toţi prietenii la rând. Le puneai o cutie de bomboane în braţe, "ce mai faci, la mulţi ani", pupăturile de rigoare, şi vedeai cum e petrecerea dacă era bună, rămâneai cu restul de bomboane... dacă nu, te scuzai frumos şi plecai să faci cadou altă cutie de bomboane, altui prieten Link to comment
expero 16V Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Prima oferta luata acu' 2 saapt: la Gura Raului ( Zarnesti- Bv);4 nopti;pensiune completa;masa festiva de rev.- 5.000.000/ pers Nu primesc decat grup mare 10-20; cine e interesat si nu gaseste nr.de tel. - mp si o sa-l primeasca. 2.La Bran vila de 5 camere( 10 locuri);4 nopti; - 1000 de euro. Link to comment
Kali Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 O sa credeti ca m-am tzicnit (si n-ati fi departe de adevar ), dar eu vreau sa-mi petrec revelionul la mare. N-am vazut niciodata marea iarna si-mi doresc f. mult... Are cineva informatii despre hoteluri/pensiuni deschise in perioada aia? Link to comment
alx Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 50 de e la hotelul de 4* al lui copos in eforie nord. cel putin anul trecut asa era. Link to comment
panzer Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 anul trecut hotelul ala era tot de 4 stele sau doar de categoria a doua? Link to comment
iuzar Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 O sa credeti ca m-am tzicnit (si n-ati fi departe de adevar ), dar eu vreau sa-mi petrec revelionul la mare. N-am vazut niciodata marea iarna si-mi doresc f. mult... Are cineva informatii despre hoteluri/pensiuni deschise in perioada aia? Kali, daca poti, incearca sa ajungi macar 5 minute pe malul marii iarna si nu-ti va parea rau... e atit de ciudata atmosfera si marea atit de neagra... ... mi-e dor de casa... Link to comment
alx Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 era de 4 stele. acum e 54 de euro camera in decembrie (single). este un super-pret pt 4 stele. inauntru e super si ai free breakfast bufet suedez si mananci cat te tin puterile/curelele/bunele maniere. Link to comment
Kali Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 era de 4 stele. acum e 54 de euro camera in decembrie (single). este un super-pret pt 4 stele. inauntru e super si ai free breakfast bufet suedez si mananci cat te tin puterile/curelele/bunele maniere. Multam fain de informatie... Eu nu ma prea inghesui la micul dejun, in general mananc dupa ora 16.00 (si atunci, mai nimic, ca nu mai sunt in stare). Iar in acest concediu, refuz sa ma dau jos din pat inainte de pranz Cat despre noaptea de Revelion, vreau sa ma prinda ora 00.00 pe faleza... Cred ca tre sa ma caut la mansarda... Link to comment
alx Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 am uitat sa-ti spun... toate camerele au vedere la mare... Link to comment
Kali Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 am uitat sa-ti spun... toate camerele au vedere la mare... Help, help, admin!!! Un emoticon cu un maimutzoi care baleshte de placere exista??? :-D (Sorry de vocabular ) Link to comment
Recommended Posts