Jump to content

Matizaurul Meu Cinstit

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fa si stalpii cu autocolant negru :) vor arata bine si cu geamurile negre. Zi-mi si mie terog un pret la folie :D

Nu prea as dori sa pun folie pe stalpi, fratele meu ma bate la cap cu aceeasi chestie de cand le-am facut ( :) ), si ma tin tare inca.

Despre pret a scris Mircea. Oricum au fost facute 3 masini, iar negocierea s-a facut pentru toate (1200 lei). Sincer pretul este foarte bun cei de la Expert imi facusera un estimat de 750 de lei pentru acelasi lucru.

• 1 month later...

Astazi am cumparat detector de radar, l-am montat, si urmeaza sa-l testez.

Model Cobra ESD 6060 pret 159,99 din Carrefour Orhideea, iar din ce am vazut pe net, este ok(ca pret).

Urmeaza sa-l testez.

Scuze pentru poze sunt facute cu telefonul.

Acelasi model folosesc si eu de ceva timp (~2ani si ~100k km) fara nici un radar "luat". Isi face treaba foarte bine, cu toate ca catalogat ca fiind destul de slab (si tocmai de asta cred ca si pretul e unul foarte bun).

Mai da si alarme false (la unele benzinarii in special), dar mult mai putine decat alte detectoare (am constatat asta comparandu-l cu cateva detectoare "de fite" ale prietenilor).

Edited by EM!L
  • 7 months later...
  • 3 months later...

Sambata buburuza a primit un set de bandouri laterale, prin amabilitatea domnului TheMircea, covorase si tavita portbagaj prin amabilitatea alfarom. La acestea s-au adaugat un polish, si o ceara prin efortul fizic sustinut al fratelui meu Mircea cel Batran.

Deci, iata cum a iesit lucrarea:

post-2482-1239009857_thumb.jpg

post-2482-1239009875_thumb.jpg

post-2482-1239009903_thumb.jpg

post-2482-1239009952_thumb.jpg

Nu te-ai gandit sa vopsesti jantele negre?

M-am gandit sa le vopsesc cu prima ocazie, asta inseamna spre sfarsitul lunii, cand ii pun jante de aliaj

Edited by Mircea