SmartTony Posted March 13, 2008 Author Share Posted March 13, 2008 I-am pus cotiera!!! Acum stau mult mai bine in scaun. ) Am pus si ceva poze, si promit sa pun cateva si cu ea montata(pana acum nu am avut timp). Link to comment
Cumnatu Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 consumul s-a situat undeva pana in 5 l/100km Nu ti-ar fi rusine ! S-o stapanesti sanatos ! Link to comment
huhulea Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Felicitari pentru alegere si pentru masina, e frumoasa, e rosiatica, e faina . Iti urez sa ai parte de ea fara nicio problema si sa auzim numai de bine . Link to comment
SmartTony Posted March 19, 2008 Author Share Posted March 19, 2008 Ratza e experta in cotiere? Ratza era ocupata cu tzapu de deasupra (chestii de finete) Link to comment
Mircea Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Inceput de realizari (din proiecte): Link to comment
SmartTony Posted March 22, 2008 Author Share Posted March 22, 2008 Si inca ceva poze, tot cu folia Link to comment
banzay Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Fa si stalpii cu autocolant negru vor arata bine si cu geamurile negre. Zi-mi si mie terog un pret la folie Link to comment
SmartTony Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Fa si stalpii cu autocolant negru vor arata bine si cu geamurile negre. Zi-mi si mie terog un pret la folie Nu prea as dori sa pun folie pe stalpi, fratele meu ma bate la cap cu aceeasi chestie de cand le-am facut ( ), si ma tin tare inca. Despre pret a scris Mircea. Oricum au fost facute 3 masini, iar negocierea s-a facut pentru toate (1200 lei). Sincer pretul este foarte bun cei de la Expert imi facusera un estimat de 750 de lei pentru acelasi lucru. Link to comment
tolin Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Pune folie si pe stalpi, arata mult mai bine. Link to comment
Mircea Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 (edited) E capos maetre! Cred ca i-o fac eu intr-o noapte in parcare )"> Uite asa: Edited March 27, 2008 by Mircea Link to comment
adostar Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Pune folie si pe stalpi, arata mult mai bine. Si vopseste jantele cu negru Link to comment
SmartTony Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Si vopseste jantele cu negru Jantele in toamna sper sa le schimb cu unele de aliaj... Link to comment
SmartTony Posted May 16, 2008 Author Share Posted May 16, 2008 Astazi am cumparat detector de radar, l-am montat, si urmeaza sa-l testez. Model Cobra ESD 6060 pret 159,99 din Carrefour Orhideea, iar din ce am vazut pe net, este ok(ca pret). Urmeaza sa-l testez. Scuze pentru poze sunt facute cu telefonul. Link to comment
EM!L Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 (edited) Acelasi model folosesc si eu de ceva timp (~2ani si ~100k km) fara nici un radar "luat". Isi face treaba foarte bine, cu toate ca catalogat ca fiind destul de slab (si tocmai de asta cred ca si pretul e unul foarte bun). Mai da si alarme false (la unele benzinarii in special), dar mult mai putine decat alte detectoare (am constatat asta comparandu-l cu cateva detectoare "de fite" ale prietenilor). Edited May 17, 2008 by EM!L Link to comment
SmartTony Posted December 18, 2008 Author Share Posted December 18, 2008 Astazi Buburuza mea a primit oglinzi incalzite. Operatia a durat aproximatix 3 ore si a costat 150 lei, la Radacini Gara de Nord Link to comment
Mircea Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Ai uitat sa spui ca intre timp te-ai ales si cu deschide a hayonului din interior si alt geam si alta folie pe partea soferului Berea cand o dai? Link to comment
SmartTony Posted April 6, 2009 Author Share Posted April 6, 2009 Sambata buburuza a primit un set de bandouri laterale, prin amabilitatea domnului TheMircea, covorase si tavita portbagaj prin amabilitatea alfarom. La acestea s-au adaugat un polish, si o ceara prin efortul fizic sustinut al fratelui meu Mircea cel Batran. Deci, iata cum a iesit lucrarea: Link to comment
vlad_andrei Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Frumos! Nu te-ai gandit sa vopsesti jantele negre? Cred ca ar da bine... Link to comment
SmartTony Posted April 6, 2009 Author Share Posted April 6, 2009 (edited) Nu te-ai gandit sa vopsesti jantele negre? M-am gandit sa le vopsesc cu prima ocazie, asta inseamna spre sfarsitul lunii, cand ii pun jante de aliaj Edited April 6, 2009 by Mircea Link to comment
banzay Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Arata bine cu bandourile astea! Astea sunt de fapt modelul original nu? Ce frumosi sunt matijii rosii... Link to comment
Mircea Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 (edited) Sunt bandouri originale de matiz II Fratello, tot iti pun autocolant pe stalpii aia intr-o noapte... Edited April 6, 2009 by Mircea Link to comment
Yaz Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Unde se gasesc si cat costa aceste bandouri? Frumoasa masina. Link to comment
Englishman Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Daca nu se supara nimeni pe mine, imi permit sa raspund eu: sunt convins ca sunt luate de la TheMircea, colegul nostru forumist. Link to comment
Recommended Posts