Lao Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Toate sunt făcute de mine, in Iulie 2006, in luna de miere. Dacă aveţi ocazia să vizitaţi locurile astea, nu ezitaţi nici o secundă, sunt extraordinare. Sper să vă placă şi aştept părerile voastre. Portofino - Italia Ponte Vecchio - Florenta, Italia Sau altfel spus, raiul femeilor, iadul bărbaţilor. Numai magazine de bijuterii. Ostia, la 20 de km de Roma. Un loc superb! Palattino - langa Colosseum, de 10 ori mai interesant decat Colosseumul Colosseumul - 2006 Vaticanul - 2006 O seară in Ostia... Link to comment
el cid Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Eram atat de inebunit de Portofino dupa ce am ascultat piesa cu acelasi nume cantata de Dalida incat am cautat si gasit pe net site-ul lor. Initial am crezut ca e doar asa o denumire .Spune care-i senzatia ?Sper sa va impresionez placut , dupa ce o sa ma intorc, cu niste "norduri de Franta". "> Link to comment
Lao Posted June 20, 2007 Author Share Posted June 20, 2007 Este de-a dreptul magnific, dar din păcate pentru mine cel puţin, e şi un pic cam prea scump. Dar peisajul este de nedescris in cuvinte. Am urcat până sus la far, de unde se vedea toată marea. Link to comment
sebian Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 (edited) Superbe peisajele Edited June 20, 2007 by Sebian Link to comment
nrares Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Daca Elvetia si Austria exceleaza la capitolul peisaje, Italia exceleaza la capitolul muzee si arhitectura veche. Ultima data am vizitat biserica veche din Vinci (aprox.1200-1300), localitatea de bastina a vestitului Leonardo. Din pacate nu aveam la mine aparatul foto, asa ca va expun o poza care nu-mi apartine. Italia si-a castigat in persoana mea un turist fidel, mai ales in zonele cu vestigii istorice. http://www.terredelrinascimento.it/home.html Link to comment
Albinuta Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 sunt superbe pozele ...dar eu raman cu gandul si cu inima tot la Franta Link to comment
EM!L Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Cu adevarat deosebite, mai ales cele din Portofino. Link to comment
iulia Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Pozele sunt superbe, intr-adevar sunt superbe pozele ...dar eu raman cu gandul si cu inima tot la Franta Sa nu mai aud de Franta. Nu m-a impresionat deloc, in comparatie cu ce poti vedea prin alte parti. Dar recunosc ca sunt cam subiectiva; as fi vrut sa vad Parisul doar ca turist si sa n-am tangente prea multe cu oamenii. Link to comment
Recommended Posts