Zmeul cel rau Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 (edited) Aia nu ma deranjeaza. La cat de des se schimba vitezele prefer sa fac si eu ceva... Apropo de iesitul intr-un bulevard intens circulat, fara vizibilitate: avantajul matizului(in cazul de fata) este ca am o capota de juma` de metru!! Acolo unde tu, cu espero, trebuie sa iesi cu tot botul pentru a putea vedea daca vine cineva sau nu, botul masinii tale iese 1.5m in afara. La mine iese maxim jumatate de metru in acel bulevard, deci sanse mult mai mici de a o fura. Cred ca intelegi ce vreau sa spun. Mai citeste o data ce am scris eu mai sus, Apropo de confort: mi se pare ca s-a ajuns la o extrapolare a acestei chestii. Adica cei cu masini mari stau ca in puf, iar astia care au masini mici stau pe o claie de paie si eventual o bututuga de lemn, desculti si dezbracati, tremura de frig sarmanii si se roaga sa treaca timpul mai repede, sa ajunga si ei la caldurica, acasa. S-a ajuns la ceva de genul: "este o tortura sa stai intr-o masina de oras, mica, la coada la semafor". Hai sa fim seriosi, ca nu este chiar asa. Recunosc ca este mai confortabila o masina mare(gen A6-A8 sau ceva de genul) dar nici sa se ajunga la asemenea comparatii fortate. Da, esti mai sigur intr-o masina mai mare! Da, ai putere mai mare intr-o masina mai mare dar ai destul de rar posibilitatea de a o folosi fara sa stanjenesti pe cineva, pentru ca asta presupune un mers civilizat. Credeti ca eu nu pot sa iau fata nimanui cu un matiz? Credeti ca o masinuta mica, calcata serios, nu poate fi agila intr-o treapta mica de viteza? Inainte de a conduce Espero am condus vreo 20 de mii de kilometri in oras Matiz si Oltcit (mai mult Matiz) si stiu cum te simti intr-o astfel de masina, nu vorbesc deci sa ma aflu in treaba. Tocmai ca aportul de putere te ajuta sa nu stanjenesti traficul. De nu stiu cate ori am intalnit cate unii sau cate altii care intrau in fata mea si nu accelereau ca lumea de ma faceau pe mine sa incetinesc (asta inseamna apropo neacordare de prioritate fata de momentul in care accelerezi si ajungi repede la viteza coloanei). Stiu ce poate face un Matiz, de aia am cerut cuplu la turatii mici, ca sa poti avea avantaj si cand nu esti in viteza I. Edited February 27, 2008 by Zmeul cel rau Link to comment
Esperatul Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Avantajul breakului e la parcarea laterala, ce treaba are cu iesirea cu spatele? Mie distanta aia de care zici mi s-a parut foarte avantajaoasa la Matiz, mult mai avantajoasa decat la un Polo model nou sa zic. Link to comment
Satori Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Aia nu ma deranjeaza. La cat de des se schimba vitezele prefer sa fac si eu ceva...... Stiu ce poate face un Matiz, de aia am cerut cuplu la turatii mici, ca sa poti avea avantaj si cand nu esti in viteza I. Hotaraste-te! Vrei sau nu sa schimbi vitezele? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Pai ori o fac eu, ori o face masina tot aia e. Link to comment
Cumnatu Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 In lumina noilor reduceri de preturi atat la masinile noi cat si la cele SH, in 10k euro ce credeti ca s-ar incadra cel mai bine pentur sotiile noastre ( neaparat automata ) ? Link to comment
Cumnatu Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 Ma gandeam la ceva mai mare putin. Link to comment
DGT Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 VW Golf IV-V,depinde de care iti permiti. Link to comment
Recommended Posts