mircea mircea Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 (edited) Dupa aproape o luna de la accident (in care un camion mi-a facut praf bombonica) mi-am luat masina!!!!!!! Matiz E A/C iunie 2004, galben highway Urmatorii parametri de viata: - km la bord 19435, reali; - eu sunt al doilea proprietar. Dotari suplimentare fata de cele de baza: - aer conditionat; - alarma + inchidere centralizata pe alarma; - radio-cd 4x35W VDO si 4 difuzoare VDO; - temporizator stergatoare; Pret: 4300 E Edited June 22, 2007 by mircea mircea Link to comment
nonel Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 (edited) Aer conditionat e dotare de baza la masina ta Sa o stapanesti sanatos si fara camioane in spate. Edited June 22, 2007 by nonel Link to comment
mircea mircea Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 Mda... M-am fastacit. E prima masina cu AC pe care o am si subconstientul a simtit nevoia sa sublinieze acest lucru. Link to comment
nonel Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 (edited) Cu km cum e pana la urma? Cel de la care ai achizitionato a declarat ca are 19 600 si tu doar 19 435 Si schimba avatarul Edited June 22, 2007 by nonel Link to comment
mircea mircea Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 Cel de la care ai achizitionato a declarat ca are 19 600 si tu doar 19 435 El a spus asa gandind ca va mai face ceva km pana o va vinde. Link to comment
mike.omega Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 S-o stapanesti sanatos! A fost a lu Midnight Racer?! Link to comment
mircea mircea Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 (edited) Multumesc. Da. Si dupa 100 km de mers cu ea ma declar multumit de raportul calitate pret!! Edited June 24, 2007 by mircea mircea Link to comment
EM!L Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Frumoasa culoare, ii vine bine masinutei! Felicitari pt. achizitie, sa te poarte sanatos multi km fara probleme! Link to comment
mircea mircea Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 Multumesc din suflet! Probleme din partea masinii nu cred ca voi avea. Cat despre ceilalti...(dupa experienta cu bombonica nu mai ating frana fara sa ma uit la oglinda,desi nici atunci nu am oprit altfel decat normal) Link to comment
mike.omega Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showforum=41 Link to comment
mircea mircea Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 (edited) Am inteles aluzia dar nu pot promite nimic pt ca plec la tara... "> Edited June 24, 2007 by mircea mircea Link to comment
MCojo Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Corect ce spune Mike... Noi cunoastem deja masina, asteptam si noul proprietar pe la intalniri. Link to comment
mircea mircea Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 Gata! De aproape 3 zile galbioara e constanteanca cu acte si numere in regula! Multumiri fostului proprietar pentru ca a avut grija de ea. Link to comment
mircea mircea Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 Intre timp galbioara a primit instalatia GPL demontata de pe epava rosie si tempo de la Abram Burel. Urmeaza drl... Link to comment
LollyPop Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Să o stăpâneşti sănătos (am ajuns prea târziu? ) Şi? Cum e cu GPL-ul? Am înţeles că e ca şi cum ai sta cu o bombă lângă tine. True? Link to comment
Wolfman Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Da, lasa de dorit la fel ca si instabilitatea! Link to comment
mircea mircea Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 (edited) Şi? Cum e cu GPL-ul? Am înţeles că e ca şi cum ai sta cu o bombă lângă tine. True? Multumesc pt urari! Cu GPL-ul e bine. Cu matizul rosu am avut un accident grav (lovit din spate de un camion si n-am mai facut masina din ea), iar instalatia nu a avut nimic. Chiar a functionat imediat dupa busitura. @wolfman NU SE COMPARA STABILIATEA Leganzei cu a Micului gigant... Edited November 12, 2007 by Satori Link to comment
Wolfman Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Stai linistit, era o gluma vis-a-vis de o formulare mai veche a antevorbitoarei, dealtfel era si un smiley acolo... Eu sunt chiar multumit de stabilitatea Matizului, am mers cateva sute de km cu unul de la firma si-l prefer de departe unui Panda sau Loganului, mai ales datorita ergonomiei scaunului soferului. Link to comment
mircea mircea Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 La scaun ar fi fost loc si de mai bine pt cei 192 cm ai mei, dar am stat si mai rau in alte masini. Link to comment
banzay Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 (edited) Era un moment cand si eu ma simteam mai bine in scaunul de matiz decat in cel de cielo...dar a cam trecut momentul asta...ca si multe altele pe masura ce cunosteam masina mai bine. Edited November 14, 2007 by banzay Link to comment
mircea mircea Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 (edited) Zilele trecute masinuta a implinit 63k si pe langa sincroane vit.1 si vit.2 (schimbate fortuit, mai ales cel pt vit.2) a primit in timp (cu ajutorul forumului) urmatoarele: - oglinda cu reglaj interior - tempo marca AB - finitii stalpi spate si mijloc - buzunar tico pe usa din dreapta (pt stanga as cauta unul de matiz totusi) - proiectoare originale cu maneta de SE siguranta si releu Ma pregatesc pt stergator haion si eventual geamuri electrice. Era sa uit... Odata cu schimbarea sincroanelor am schimbat si chitul ambreiaj,singurul motiv fiind un joc minor in butucul discului. Edited March 1, 2009 by mircea mircea Link to comment
tolin Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 (edited) ... pe langa sincroane vit.1 si vit.2 (schimbate fortuit, mai ales cel pt vit.2) ... Cum se poate schimba un sincron fortuit, a trecut mecanicul intamplator pe acolo si l-a schimbat, desi avea alta treaba ? Edited March 1, 2009 by tolin Link to comment
mircea mircea Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 Cum se poate schimba un sincron fortuit, a trecut mecanicul intamplator pe acolo si l-a schimbat, desi avea alta treaba ? Sorry, gresala mea... Am pus paranteze desi trebuiau ghilimele... Link to comment
Recommended Posts