mike.omega Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Salutare! La intalnire vin sigur, problema e daca facem o rezervare sau ne bazam iar pe... nimic ("> @M Cojo: dai tu un telefon?? PS: Joi e miting aviatic la Kogalniceanu, asta pt cine vrea sa vina, sa zica ca ne vedem acolo Link to comment
Scoop Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Si eu ar trebui sa pot sa-mi fac aparitia Link to comment
Immortal Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 (edited) La 19.00, da? Eu sper s'ajung, eventual va "updatez" cu un telefon de pe drum. LE: o rezervare ar fi...BENGA )"> Edited June 25, 2007 by Immortal Link to comment
MethodRO Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 De ce s-a renuntat la varianta veche si anume Zodiak? Link to comment
andrew Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Mike, m-ar interesa si pe mine sa merg la Kogalniceanu, dar da si tu o ora, sa vad daca se poate... Link to comment
mike.omega Posted June 26, 2007 Author Share Posted June 26, 2007 @Method: pentru ca cel putin in extrasezon nu aveau decat pepsi @Andrew: Miting-ul incepe la ora 10:00, insa eu cred ca o sa ajung mai devreme, nu depinde de mine, vom vedea. Link to comment
free_spirit Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 (edited) Salutare !! Eheee, interesant !! Poate ne vedem pe acolo. @ Immortal- Nene, sa ma ierti, dar deja radarul cu B( nu stiu cat) SGE si B ( la fel... nu stiu cat) AHF merg in banda de " ca ".Sa mor io.E verificata treaba de mine personal, ca am intors special in Tuzla , ca sa mai trec inca o data prin fata lor si asa era, cum iti spun eu. Deci jegosii astia de caralii, au schimbat frecventa la radare. Take care, ma' man !!!! Respect !!! P.S. Este vorba de banda kappa si "a "( habar nu am de ce nu-mi scrie pe K in textul de mai sus, desi eu am incercat de vreo 10 ori sa reeditez) ) Edited June 26, 2007 by free_spirit Link to comment
Immortal Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 shpirite... )"> Uite, iti promit: pentru tine am sa grija si la banda aia periculoasa, aka ca. Si tot pentru tine o sa ma grqabesc s'ajung la timp la intalnire, iar daca nu iti arati fetisoara...uhm. @Methoade: la Zodiak e soferi periculosi ca tine, bre Nu vrei sa ne insotesti la crazy papee? Iti promitem "the time of you life" )"> Link to comment
mike.omega Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 Confirm ca Methodu numai de avioane si parasute o sa aibe parte )"> Link to comment
MethodRO Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 E tare departe de mamaia! Ma gandeam dupa sa ies la agatat! Link to comment
Immortal Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 De masini? Pffft, stii cate sunt si la cafe d'art? Link to comment
mike.omega Posted June 28, 2007 Author Share Posted June 28, 2007 Si eu si eu! Nene Sebian, prezenta matale se face doar cu aparatu foto de gat, da?! Link to comment
Scoop Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Din pacate eu nu mai pot sa ajung sambata tre sa plec cu buburuza la buc sa-mi duc camera la service dar ne vdm sapt viitoare daca nu apare altceva, beti una si pt mine Link to comment
dreamlike Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Am reusit si eu sa mai intru pe net, prilej cu care vreau sa profit de ocazie si sa-mi anunt prezenta pentru sambata la intalnire, daca nu intervine ceva neprevazut. Numai bine tuturor. Link to comment
pacuraru daniel-florin Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Stimati domni , daca sunteti amabili si draguti , imi spuneti si mie va rog care e locul de intalnire de sambata asta ca as dori sa vin si eu . Asta daca nu aveti nimic impotriva . E cumva ,, cafeaua artistica " ora 17 sau alt loc . Daca e alt loc , va rog sa imi dati si detalii ca eu sunt cam strain de CT . Va multumesc anticipos . Cu respect P D F Link to comment
mike.omega Posted June 29, 2007 Author Share Posted June 29, 2007 Da tot acolo, pe aleea dintre Cafe D'art si Crazy! Intre timp ieri a avut loc o intalnire prin telepatie telefonica intre subsemnatu si M Cojo Mihai, sa stii ca si domn Ovidiu a fost cu noi insa el veghea de sus din turn Magie pe cer - Album Foto Link to comment
Immortal Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Daca tot suntem cu intalnirile 'extra': una extrem de prelungita, prin amabilitate Expocar, intre mine si MCojou' Rezultat - 800g freon nou-nout, si ~7.5 la aeratoare, in conditii aprox. identice cu cele la care obtinuseram ~9.5 respectiv ~14.5 acum nici 2saptamani. Si, pare-se, nu mai pot pleca din localitate Link to comment
mike.omega Posted June 29, 2007 Author Share Posted June 29, 2007 Ai naibii de amabili daca v-au tinut atat! Sursa disparitiei freonului au depistat-o?! Link to comment
Immortal Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Nu, ci doar procentu' pierdut - Mihai 25%, eu +50% ) Link to comment
sebian Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 vine si baiatu nu mai vine bayatu, ramine in b00cale sa pregateasca garsoniera pentru inchiriat "> Link to comment
DarkDogg Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Salutare tuturor! "> Maine nu am cum sa vin , ma duc la nunta celui mai bun prieten si trebuie sa alerg toata ziulica . Data viitoare sigur. Link to comment
mike.omega Posted June 29, 2007 Author Share Posted June 29, 2007 Si nu furi si tu mireasa sa ne-o aduci noua?! Link to comment
Abram Burel Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Eu zic sa fiti cuminti saptamana asta ca trecem si "noi" p-acolo cealalata Link to comment
Recommended Posts