Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

Salutare tuturor, maine daca nu va este cu suparare beti un frape si pentru mine. Deja i-am uitat si culoarea, insa nu si pe cei cu care obsnuiam odinioara sa tragem licoarea cu paiul.<br /><br />Hunterul<br /><br />PS tineti chitanta pentru decontare

Edited by safari hunter

Salutare !!

Nu-mi aduceti aminte de A.C. ca exact ieri am cheltuit 740 Ron ca sa-l repar. O conducta + condensorul terminate( din nefericire , din vina mea). :(

Nu mi-a venit bine, dar a trebuit sa rezolv "cazul" ca nu se mai putea cu caldurile astea.

Iar in ceea ce priveste ziua de maine, din nefericire timpul nu-mi permite sa vin.Dar, daca tot se anuta prezenta mare pentru saptamana viitoare, am sa caut sa ajung.

@- Immortal - Nene, e pe bune treaba.Pe langa cele doua "Logane", acum si un Vento bleumarin, merge exact pe aceeasi frecventa.

@ Safary Hunter- Salutare , salutare !!! :)

Respect !!

safari hunter said:
Salutare tuturor, maine daca nu va este cu suparare beti un frape si pentru mine. Deja i-am uitat si culoarea, insa nu si pe cei cu care obsnuiam odinioara sa tragem licoarea cu paiul.<br /><br />Hunterul<br /><br />PS tineti chitanta pentru decontare

Vanatorule...ti-au dat astia iar viza sa intri pe net? La multi ani si sa cresti mare. :) >-

La multi ani Vanatorule! nu-ti trimit pm-uri ca si asa nu le poti citi :)

Revenind la ale noastre intalniri, trebuie sa salut prezenta lui PDF(asta-i prescurtarea) care desi eu stiam sigur ca are espero alb, el are un cielo verde. Sa-l stapanesti sanatos! Alti membri prezenti: M Cojo, Immortal, Dark Dogg(gg gg gg) si Axel Vix, n-am uitat pe nimeni nu?! :mrgreen:

Din pacate tot la Cafe D'art am ajuns si cred ca data viitoare ne preparam singuri frapeurile! Ce ziceti?!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...