Relu Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 (edited) Salutare Am si eu o intrebare si sper sa ma indrumati, daca a fost cineva in situatia mea. Am pierdut cartea masinii. Stie cineva care este procedura de obtinere a unei noi carti sau a unui duplicat, ce acte am nevoie si unde trebuie mers. Problema este si mai grava dat fiind faptul ca masina este si avariata. Dupa ce am deschis dosarul de daune la asigurari am pierdut cartea si copia dupa dosarul de daune. Orice informatie este binevenita. Multumesc Edited June 26, 2007 by Relu Link to comment
bella Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Pai ar trebui sa te interesezi la RAR. Vezi aici la punctul d. Bafta. Link to comment
Relu Posted June 26, 2007 Author Share Posted June 26, 2007 Multumesc mult bella Sper ca nu trebuie sa ma duc cu masina la ei deoarece este avariata si nu poate fi dusa decat tractata. Cerere duplicat vizata de autoritatea de înmatriculare banuiesc ca se obtine de la Udistre De MO banuiam ca trebuie sa ajung acolo sa dau anunt ca am pierdut. Link to comment
mugur Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Eu am fost cu masina si s-au uitat si la ea serii si motor parca. Link to comment
Recommended Posts