bishnitzarul Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Vreau sa scot si eu semnalele din aripi la matiz si nu stiu cum sa le scot...nu am vazut nici un surubel,am tras de ele cu mana dar fara nici un rezultat .O idee ceva ? Thx Link to comment
adostar Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Impinge inapoi lampa si roteste Link to comment
bishnitzarul Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 am p-lecat sa testez... mersiii. Eu am tras si cu surubelnita de ele si nu au iesit Link to comment
Abram Burel Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 A vrut sa spuna (adostar) sa impingi spre inapoia masinii si sa "rotesti" spre in afara ei, adica sa tragi spre tine, nu sa rotesti lampa ca pe robinet Daca nu reusesti o macelarim sambata Link to comment
bishnitzarul Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 (edited) Pai sa fiu sincer nu am reusit(medoda imbunatatzita de tine si conceputa de adostar nu a functionat )..eu ma gandeam ca sa tai aripile cu un polizorsi sa scot semnalele iar cat despre Domnul Abram Burel... nu o putem rezolva maine la polivalenta? sambata nu se stie daca ne intanlim si iar ma topeste caldura Edited June 27, 2007 by bishnitzarul Link to comment
Abram Burel Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 O rezolvam! Din ce parcare trebuie sa te luam? Link to comment
bishnitzarul Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 Hehehehe, din aia de la pardon cafe ( sambata ) la polivalenta stiu sa ajung ca am mai fost > Link to comment
Abram Burel Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 off-topic Parca la Pardon n-ai mai fost Oricum zici ca nu vii (sambata) asa ca ne concentram pe smuls (se scrie cu s sau cu z?) semnalizatoare. Oricum, sa stii ca in 2 din 4 cazuri nu se mai pot pune la loc Link to comment
bishnitzarul Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 fftopic: Abram Burel de cand sunt pe forum am fost la 2 intanliri la polivalenta si am fost de 2 ori si la pardon cafe ( prima data a fost senna si marius eugen ) iar a doua oara nu stiu pt ca am asteptat in parcare si tie nu ti-a fost mila sa vii sa ma iei...raule .Voi venii si sambata deoarece imi plac copii mici Link to comment
Amentys Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Cel mai bine ar fi sa dai jos aparatoarele de noroi, ca sa le poti scoate fara sa zgarii nimic. Link to comment
tolin Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 (edited) Ce sa zgarii ? Lampile sunt pe dinafara, nu le poti scoate pe dupa aripi. Oricum, ele sunt pe o garnitura de cauciuc. Acum, daca si cauciucul zgarie, atunci lasa-le asa, nu mai umbla la ele, ca ti-o zgarie altul in parcare. Edited June 27, 2007 by tolin Link to comment
bishnitzarul Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 Tolin ale mele nu au nici o garnitura..am bagat si o surubelnita l-am cracanat un pic dar nu a vrut sa iasa. Nu am fortat mai mult pt ca incepuse sa se indoaie aripa. Link to comment
tolin Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Ai citit postul #2 ? Sa stim si noi, mai scriem sau nu. Eu zic ca dupa el n-ar mai fi trebuit sa mai scrie cineva, chiar daca-i o tara libera. Problema-i de tehnica si nu de filosofie. Link to comment
bishnitzarul Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 Am citit postul #2 si chiar nu vor sa iasa. In timp ce ma chinuiam a venit un nene cu un logan si la el intradevar asa au iesit cum a explicat adostar a incercat si la mine si nu au iesit. poate daca le sparg si sa le trag afara cu un patent, as vrea sa le vopsesc dar nu cred ca mai merita chinuiala. Link to comment
tolin Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 (edited) Daca si tu cu un alcool sau un detergent pe acolo si asteapta 10 min sa-si faca efectul. Daca nu merge, schimba sensul de rotatie. PS hai, bre, ca esti "om de afaceri", cum bine a zis un coleg, trebuie sa te invatam noi ? Edited June 27, 2007 by tolin Link to comment
bishnitzarul Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 (edited) Ok o sa incerc dimineata.. sprayul degripant este bun ? sau ataca vopseaua ? Multumesc mult pt sfaturi tolin & adostar sper sa ii dau de cap de dimineata . Va a doresc o noapte buna pe aceasta cale "> Edited June 27, 2007 by bishnitzarul Link to comment
tolin Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Nu da pe vopsea cu chimicala, aia merge pe principiul atacari metalului. Aici ai plastic si vopsea. Link to comment
bishnitzarul Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 Pfuu bine ca mi-ai spus ca o gafam dimineata direct cu degripant vroiam sa dau.Multumesc inca o data Link to comment
Amentys Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 (edited) Ce sa zgarii ? Lampile sunt pe dinafara, nu le poti scoate pe dupa aripi. Oricum, ele sunt pe o garnitura de cauciuc. Acum, daca si cauciucul zgarie, atunci lasa-le asa, nu mai umbla la ele, ca ti-o zgarie altul in parcare. Gresit. E destul de simplu sa strangi de cleme de dupa aripa, decat sa incerci sa tragi cu varful degetelor. E drept ca le-am scos si eu, fara sa bag mana dupa aripa, insa nu mai stiu cum .Tin minte, parca, din cele 2 cleme, una e mai scurta si permite scoaterea semnalizarii prin... tragere. Si in plus, aparatorile sunt prinse in cateva suruburi. Le scoti, te mai uiti si dupa ceva rugina, mai strangi suruburile de la spoiler etc . P.S.: Semnalizarile sunt identice cu cele de Leganza.. Edited June 27, 2007 by iulian19 Link to comment
tolin Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Ai incercat ca in desenul acesta ? Link to comment
bishnitzarul Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 Nu am incercat metoda din poza...thx sper sa iasa asa. eu am impins si am rasucit stinga-dreapta, am tras de el,am bagat o surubelnita subtire intre tabla si el ..l-am cracanat circa 5-6mm am vazut ca are 2 cleme de prindere ( in stinga si in dreapta ) daca fortam mai mult se indoia tabla. Multumesc pentru poza si sfaturi,o sa testez de dimineata Link to comment
Amentys Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 (edited) Dupa ce am vazut imaginea, mi-am amintit. Daca impingi in directia aceea, piciorusul lung se va strange ( e facut sa fie elastic), insa trebuie sa tragi in sus de partea cealalta ( in dreptul piciorusului scurt). Va iesi usor... L.E.: Insa nu ai ce sa rotesti. Acela e soclul becului. Edited June 27, 2007 by iulian19 Link to comment
bishnitzarul Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 Mersi mult Tolin & Iulian . Mai am o intrebare fftopic: am vopsit cu lac de culoare rosie stopurile pe spate ( au iesit bine ) semnalizatoarele din bara fata le-am facut fumurii...problema este ca am dat cu spary pe ele batand soarele in ele si am dat cam de 4 ori pe ele si au iesit prea inchise si nu se mai vad deloc ( vizibilitate la semnalizare fata este zero ) cu ce solutie se poate sterge lacul sau vopseaua aceea? as vrea sa dau doar o singura data cu spary fumuriu( macar sa se vada 50%din intensitatea becului ) Link to comment
tolin Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Intreaba-l pe dvd, el a revenit la lampi standard. Link to comment
adostar Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Eu credeam ca le-ai dat jos pana acum , eu le scot in 3 secunde... foloseste putina benzina pt. a sterge vopseaua. Link to comment
Recommended Posts