neluman Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Caut in Buc. si nu gasesc! Pe site la cei din Iasi zice ca se face comanda de cel putin 100 ron si oricum nu raspunde nimeni !.....ce sa fac? Si sa nu uit...pleoape pt far?.....unde gasesc? Link to comment
Dj_Dark Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 (edited) Deflectoare in vitan, pleoape nu stiu, intreaba la tarabe, eu de-acolo le-am luat, destul de scumpe de altfel dar merita. Cred ca s-a mai discutat. Edited June 27, 2007 by Dj_Dark Link to comment
neluman Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 Deflectoare in vitan, pleoape nu stiu, intreaba la tarabe, eu de-acolo le-am luat, destul de scumpe de altfel dar merita. Cred ca s-a mai discutat. am fost in vitan inainte sa postez si aduceau numai la comanda in 1 saptamina, la pretul de 120 ron ceea ce nu mi se pare rentabil de loc. Dupa care am pus mina pe internet si le-am comandat azi la autodaewoo.ro, 4 buc. la 55 ron "> . Comanda e de minim 100 ron Link to comment
Recommended Posts