Englishman Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 (edited) La fel ca un coleg de forum, mi-ati putea indica un traseu PROBAT intre cele doua locatii ? am incercat de toate, Sony Map, Via Michelin, dar ... una e experienta , alta o ruta pe calculator. Merci fain ! PS nu ma intereseaza neaparat pe unde e mai ieftin ci mai mult pe unde e mai bine d.p.d.v al autostrazilor si locurilor de vizitat . Edited June 27, 2007 by Radux Link to comment
Englishman Posted August 1, 2007 Author Share Posted August 1, 2007 Veni Vidi Vici- se poate inchide. Rezolvat si intors intreg acasa. Link to comment
Mike1 Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Pai.. un scurt jurnal de calatorie, poze Link to comment
el cid Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Salutare !!! Am gasit acest topic mult mai apropiat de traseul pe care l-am facut si m-am decis sa postez impresii de calatorie si aici. La intoarcere am venit mai direct ,ceea ce inseamna autostrada Rouen-Strasburg in Franta. Ca si info : aprox. 40E plata. Sunt cumpliti francezii si platile lor la autostrazi(alte detalii la cerere). Plecare spre Cluj la 22,30 ; 2 ore pauza(somn) langa Munchen + control acte pe autostrada(polizei- opreau doar numerele de est); Am ajuns la Viena in jurul orei 19. Am gasit loc la un hotel ( Gelberstrasse) plin de romani ). Cazare si parcare interioara aprox. 65E . Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie. Voi atasa, daca reusesc, si o poza cu cel mai vestic punct atins de un Tico (asa imi place sa cred). CA SI INFO : daca reusiti sa va faceti rost de "navigator" la orice iesire din tara, puteti uita de tot stresul din lume.Eu acu am avut posibilitatea sa vad ce inseamna . ESTE COLOSAL DE UTIL !!!! Link to comment
Recommended Posts