Jump to content

Cluj Napoca - Nordul Frantei

Recommended Posts

La fel ca un coleg de forum, mi-ati putea indica un traseu PROBAT intre cele doua locatii ? am incercat de toate, Sony Map, Via Michelin, dar ... una e experienta , alta o ruta pe calculator. Merci fain !

PS nu ma intereseaza neaparat pe unde e mai ieftin ci mai mult pe unde e mai bine d.p.d.v al autostrazilor si locurilor de vizitat .

Edited by Radux
  • 1 month later...

Salutare !!! Am gasit acest topic mult mai apropiat de traseul pe care l-am facut si m-am decis sa postez impresii de calatorie si aici. La intoarcere am venit mai direct ,ceea ce inseamna autostrada Rouen-Strasburg in Franta. Ca si info : aprox. 40E plata. Sunt cumpliti francezii si platile lor la autostrazi(alte detalii la cerere). Plecare spre Cluj la 22,30 ; 2 ore pauza(somn)

langa Munchen + control acte pe autostrada(polizei- opreau doar numerele de est); Am ajuns la Viena in jurul orei 19. Am gasit loc la un hotel ( Gelberstrasse) plin de romani ). Cazare si parcare interioara aprox. 65E . Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie. Voi atasa, daca reusesc, si o poza cu cel mai vestic punct atins de un Tico (asa imi place sa cred).

CA SI INFO : daca reusiti sa va faceti rost de "navigator" la orice iesire din tara, puteti uita de tot stresul din lume.Eu acu am avut posibilitatea sa vad ce inseamna . ESTE COLOSAL DE UTIL !!!!

post-2963-1186525220_thumb.jpg

post-2963-1186525305_thumb.jpg