ediblue Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Salut, Nu am avut timp sa fac revizia de 40.000km si deja am vreo 600 de km peste. Nu am timp deloc din cauza serviciului si in plus trebuie sa merg neaparat in weekendul asta undeva in alta localitate. Poate sa imi spuna cineva cam cat poate sa fie de grav? Eventual cat pot sa sar peste? Link to comment
Brainiac Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Eu cand mi-am luat masina am intrebat care e marja maxima cu care pot depasi numarul de km la care ar trebui sa fac revizia in mod normal. Mi s-a spus "1.500". Aceeasi marja o are si Sparkul de la firma la care lucrez. Un prieten care are un Accent a avut si el tot 1500 de km toleranta. Deci, probabil ca si la tine e la fel. Dar cel mai bine este sa suni la cei de la care ai luat masina si sa ii intrebi, ca sa nu ai surprize neplacute. Link to comment
EM!L Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Cam la toate masinile e o toleranta de 1000-1500 km peste nr. maxim la care se recomanda a fi facuta! Din punctul asta de vedere nu e nimic chiar asa grav! Link to comment
Recommended Posts