alexudk Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 A fost super lansarea noului model ford...scena cu lumini ..masa organizata de firma unde lucrez...fete frumoase...mancare exotica...crabi...raci...languste...super mortal..si bautura cat cuprinde Pacat ca eu nu beau alcool!!! Link to comment
uskt2005 Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Se pare ca ai fost mai incantat de mancarea exotica decat de fetele frumoase Link to comment
alexudk Posted June 28, 2007 Author Share Posted June 28, 2007 Sincer...am fost incantat de absolut tot...bine recunosc...masina a fost mortala..sa fi vazut ce putea la test drive...mama... Link to comment
alx Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Bai nene da' tu ai fost pt haleala la eveniment, masina nu prea te-a interesat, nu? Link to comment
alexudk Posted June 28, 2007 Author Share Posted June 28, 2007 ca sa inteleaga toata lumea..."haleala" aia o vad in fiecare zi. Crede-ma cami sa scarbit de ea! Am fost ptr. masina si bineinteles ...din cauza serviciului. "> Link to comment
LYM Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 De ce n-ai zis mai din timp, ca veneam si eu acasa sa halesc vreo 2 raci PS: e reprezentanta Ford in Tg-Jiu? Nu stiam ) Link to comment
laurentziu83 Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 (edited) ca sa inteleaga toata lumea..."haleala" aia o vad in fiecare zi. Crede-ma cami sa scarbit de ea! Am fost ptr. masina si bineinteles ...din cauza serviciului. "> Nu te-ar tenta niste paine cu salam si cartofi prajiti la schimb? Edited June 28, 2007 by laurentziu83 Link to comment
alexudk Posted June 28, 2007 Author Share Posted June 28, 2007 DA...ieri sa deschis... Link to comment
EM!L Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Ca'n Orhideea, la "sarbatoarea" de miercuri dup'amiaza unde era coada la tort ). P.S. Frumos Fordul! Link to comment
Satori Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Ma batea un gand... Dar masina asta e frumoasa doar pe din'afara sau cel putin asa pare pana acum. Link to comment
perfidus Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Mi se pare mie sau exista si un model hatch? (aduce din spate cu Laguna) Am vazut azi unul nou nout in Craiova. Link to comment
Satori Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Doar pentru ca are partea alba a stopurilor mai pronuntata, gata, ati declarat-o Laguna? Laguna e produsa pe linie automatizata. Din cauza asta eu zic ca Laguna e Ford. Link to comment
perfidus Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Haha, eu vorbeam de forma spatelui, la hatch Link to comment
Satori Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Uitandu-ma mai bine la http://www.channel4.com/4car/gl/ford/mondeo/8139/3 VS http://www.renault.com.au/images/laguna/Laguna-2-800.jpg ai dreptate. Seamana. Amandoua sunt Hatch. Am gasit si poza cu Laguna care seamana cu Fordul. http://archive.cardesignnews.com/events/pa...guna-sedrrs.jpg Seamana pentru ca are mult alb in stopuri. Atat. Da-o naiba de treaba. Link to comment
perfidus Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Putin. Sunt trei modele - cu hayon, berlina si break. Asta din configurator. Link to comment
Brainiac Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Asa am zis si eu de cand am vazut prima oara (adica acum vreo 3 luni) noul Mondeo. Iar acum se pare ca nu sunt singurul care are aceasta impresie. Ca seamana cu Laguna. Pentru acest motiv am fost si dezamagit. Nu ca nu mi-ar placea Laguna, ba din contra, cred ca este singura masina frantuzeasca pe care o apreciez deschis, insa mi-ar fi placut ca cei de la Ford sa fie mai inventivi de-atat...Si-o sa mi-o pastrez macar pana cand o sa-l vad (pe Mondeo) si live, pe strada, eventual langa o Laguna. Link to comment
Recommended Posts