alexudk Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 (edited) La valcea nu se face nimik??? Sau cine e din Valcea sa ma contacteze sa ne intalnim ... poate mai sarim cu niste idei ... vedem noi!!! Nu are nimeni initiativa??? Edited June 29, 2007 by tolin Link to comment
silviu_hhh Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 La valcea nu se face nimik??? Sau cine e din Valcea sa ma contacteze sa ne intalnim ... poate mai sarim cu niste idei ... vedem noi!!! Nu are nimeni initiativa??? Salut sunt eu din ramnicu valcea si am tico daca vrei sa vb sa ne intalnim Link to comment
silviu_hhh Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Eu am incercat sa te contactez pentru ca si eu sunt din ramnicu valcea dar miai dat respins pe mess .Cine este din valcea si are tico in special sa ma contacteze sa vorbim mai multe sigur raspund Link to comment
d o n n Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Eu am incercat sa te contactez pentru ca si eu sunt din ramnicu valcea dar miai dat respins pe mess .Cine este din valcea si are tico in special sa ma contacteze sa vorbim mai multe sigur raspund sunt si eu din vl...cielo... id: alx_spd Link to comment
Recommended Posts