tolin Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 pe el l-am intrebat amice... ("> Si nu-l crezi ? Vezi ce zice Carnetul de garantie. Link to comment
aiptek Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 cum sa nu il cred?Cred ca sunt in stare sa ceara atat...o sa le montez eu altundeva anul viitor, sa mai ajung la niste bani , pacat ca am cumparate alarma si setul de inchidere centralizata. Mersi oricum baieti Link to comment
SMS Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 1. Am sunat la autonet giulesti sa intreb cat m-ar costa vosirea si montarea eleronului (care il am cumparat deja). Cica 3.000.000 (defapt mi-a zis asa "la noi e foarte scump" si apoi am insistat eu ca sa-mi zica 3 mil...) Deci unde casesc spray gri metalizat (daca exista metalizat) si de unde aflu ce cod de culoare imi trebuie (pt matiz gri... - am vazut gri pentru dacia, dar nu si pt daewoo) 2. pentru portbagajul exterior: am vazut in praktiker un set de 4 "clesti" + 2 bare pentru matiz. Numai ca sunt din alea care se monteaza pe marginea usilor si daca ploua... la mine sigur intra apa ca am mai avut suporti din aia (dar nu speciali de matiz). Merita setul ala? (3.000.000)? ca barele originale ma custa 5.000.000 + ca imi trebuie si cele perpendiculare apoi... Link to comment
aiptek Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Dapoi eu ce sa zic ca mie imi cer 400ron manopera montaj alarma si inchidere centralizata.Doamne ("> Link to comment
SMSorinXP Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Deci unde casesc spray gri metalizat (daca exista metalizat) si de unde aflu ce cod de culoare imi trebuie (pt matiz gri... - am vazut gri pentru dacia, dar nu si pt daewoo) Vopseaua prinde direct pe eleron sau mai trebuie un strat de grund/strat de baza (sau cum ii zice) ? Mie mi-au zis ca vopsirea elementelor din plastic se face dupa o finisare (slefuire) si o grunduire. Link to comment
A.C_MATIZ Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 (edited) Codul de culoare este pe autocolantul de pe geamul din stanga spate(daca il mai ai).Exista firme care iti fac sprayuri cu vopsea.Poti merge acolo si se uita in catalog daca nu ai codul de culoare.Iar ca sa vopsesti eleronul ca lumea ar fi bine sa il pregatesti.Inainte de vopsire ar fi bun un plastic primer. Edited November 13, 2006 by A.C_MATIZ Link to comment
MOTI Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Poze cu bare si portbagaj 2. pentru portbagajul exterior: am vazut in praktiker un set de 4 "clesti" + 2 bare pentru matiz. Numai ca sunt din alea care se monteaza pe marginea usilor si daca ploua... la mine sigur intra apa ca am mai avut suporti din aia (dar nu speciali de matiz). Merita setul ala? (3.000.000)? ca barele originale ma custa 5.000.000 + ca imi trebuie si cele perpendiculare apoi... Link to comment
SMS Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 (edited) Mi-am vopsit eleronul la un service care tocmai vopsea o nubira in ceva ce se vrea a fi 92U... o sa vad eu daca se potriveste la nuanta cand il montez. @Moti: apraratorile de la geamuri de unde le-ai luat? Edited November 25, 2006 by SMS Link to comment
URX Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 SMS-ule se numesc paravanturi si se gasesc (sau se gaseau) la Nicu Barbu. Link to comment
SMS Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Praguri pe unde se mai gasesc? Cam ca in poza atasata. Link to comment
Mircea Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Cu search-ul din DaewooClubForum gasesti asta: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...aguri&st=25. Cu google gasesti asta: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=pr...ta=lr%3Dlang_ro Link to comment
SMS Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 cu google am facut-o exat asa mai devreme. I-am dat mail celui in cauza. Aia aici pe forum nu mi-a iesit in forma in care ai dat-o tu... Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Pentru cei care doresc oglinzi incalzite, va spun ca am o mare dezamagire! Este al doilea set de oglinzi care mi s-a exfoliat! Pacat! E misto sa le ai, dar daca la fiecare 3 luni ma duc peste nenii de la Gara sa mi le schimbe, mai bine lipsa! Azi am vorbit cu ei sa mi le schimbe inca o data si nu le mai pun incalzire! Ori oglinzile sint proaste, ori pun ei prea multa sirma, ori si una si alta! Link to comment
roberth Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Naspa . Si eu care aveam pe lista: " oglinzi incalzite " ... Mercic, ovi_jer Link to comment
NFS Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Eu cred ca oglinzile sunt de vina!!! Mai precis stratul ala reflectorizant. Ale mele au implinit 4 ani si nu-s exfoliate! E drept ca scrie in coreeana pe ele!!! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Sa traiesti! Si pe ale mele scrie in coreeana! E drept, cind mi le-au montat, le-au pus in lumina si se vedea clar ca nu e uniforma chestia reflectorizanta. Au trecut de la "garantate pe viata", la "cum ai noroc"! Pai, ce puii mei? Masinile nu mai sint ce-au fost, da' cu oglinzile, ce-au avut? Link to comment
dragos_b1 Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 salut! eu sunt nou si nu prea stiu cum se procedeaza. am si eu un matiz E si as vrea sa-i schimb capatul de la schimbatorul de viteze cu unul sport dar nu stiu cum sa-l scot pe cel vechi. are cineva vreo idee? va rog ajutatima Link to comment
NFS Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Cel vechi se scoate cu bonfaierul! E turnat! salut! eu sunt nou si nu prea stiu cum se procedeaza. Pai te invat eu: - se scrie cu litera mare la inceput de propozitie, ca sa nu ne doara la ochi. - se foloseste cu incredere de functia Search (butonul e sus in dreapta) cu optiunile de rigoare. La o adica, butonul Advanced Usage Help de pe aceeasi pagina, poate fi de un real folos. Succes! Link to comment
Tonny Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Pur si simplu il rasucesti ca pe un surub pana iese... Si gata Link to comment
mariuca Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Nu te impacienta, asta este viata! ... eu as mai pune:-lumina portbagaj -deschidere din interior portbagaj (electric sau mecanic, nu stiu cum ies mai ieftin) -buzunare usi -torpedou suplimentar sub capacul airbagului -intoarcere roata de rezerva cu gura in sus -turometru -husa volan piele naturala -cap schimbator viteze Momo -bare plafon si cutie portbagaj -sertare sub scaunele din fata -etc. ... teren e destul, mai ales la E-klasse lumina portbagaj si deschidere din interior portbagaj (electric sau mecanic, nu stiu cum ies mai ieftin) merge, restul sunt fisuri Link to comment
adostar Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 @mariuca - Pentru deschiderea din interior a portbagajului iti recomand cea mecanica, se monteaza destul de sipmplu, nu iti trebuie decat cablul special, ansamblul de parghii si zavorul pentru hayon cel prevazut pentru deschiderea din interior, timp de lucru maxim 30 min. Vezi aici: http://www.daewooclub.ro/forum//index.php?...mp;#entry239273 Link to comment
raduxxl13 Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Dat fiind faptul ca este primul meu post pe acest forum tin sa va salut Imi cer scuze dar nu am gasit ceea ce cautam, sau daca nu am gasit inseamna ca ar fi trebuit sa caut mai bine Caut o pereche de paravanturi(deflectoare aer) pentru matiz fata+spate , la nicu_barbu nu are decat pentru geamurile fata Am mai gasit pe un site dar sunt cu auto-adeziv si nu prea as vrea de acestea, sunt destui binevoitori care ar vrea sa faca rau Asa ca va intreb unde as putea gasi aceste paravanturi pentru geamurile fata spate cu fixare in rama geamului? Va multumesc "> Link to comment
uskt2005 Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Am gasit deflectoare aer aici:http://www.auto-accesorii.ro/deflectoare.htm#DAEWOO Daca este considerata reclama imi cer scuze si rog un moderator sa imi modifice postul Nu am vrut decat sa fac un bine celor care cauta asa ceva dar nu gasesc Numai bine "> Link to comment
SMSorinXP Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Deschidere electrica portbagaj am facut eu personal. E foarte usor. Se ia un actuator usa (in cazul meu de Lancia cu tot cu o tabla pe care era prins), se leaga la modulul inchiderii si se instaleaza in hayon. Dezavantajul e ca nu mai merge cu cheia. Avantajul e ca se deschide si din telecomanda. Link to comment
Recommended Posts