Jump to content

Imbunatatiri Matiz

Recommended Posts

Unii pun inele adaptoare/distantoare, altii au avut ghinionul sa monteze difuzoare de 50 ron setul care n-au magnetii mari si geamul trece razant pe langa ei... 71000000.gif

eu am un set de boxe de 13cm dar nu gasesc distantiere pt ele.m-am gandit la niste farfurii de ghiveci pe care sa le capitonez cumva sa nu arate nashpa.ai cumva matiz din 2007?ca io am din 2007 cu euro 3 .nu am avut probleme cu el pana acum.

Edited by calinjack

August ,

Eu am fetele usii cam cum se vede in poza 2 si am si masca ovala pt difuzoare chiar in locul unde sunt in poza .Masina mea e luata din aprilie , sh ( dar e din 2007) , si acum cand am montat inchiderea am vazut ca usa de la sofer nu avea folia . Am presupus ca a avut boxe si radio pe ea si baietii le-au dat jos.Nu stiu daca matijul " coaja" are firele pt boxe trase in usi ca al meu le are.Am masurat si incap boxe de diametrul 13cm si adancime cam 5 cm

Dar boxele originale unde gasim?? pt cei care nu vor mai puternice ...

Edited by VaLa

si mie.as avea eu o solutie dar poate imi impartaseste cineva din experienta lui. :thumbl:

Am facut distantoare din teava PVC de canalizare, se potriveste la fix pt difuzoarele de 13cm. Ca sa nu iei teava intreaga, ceri cot. Dupa cum se vede in poza, culoarea gri chiar se potriveste. Cui nu-i place, poate s-o vopseasca negru mat si arata super. Eu le-am montat in urma cu 4 ani si asa au ramas.

post-13221-069247100 1287595123_thumb.jpg

Edited by cristics

Am facut distantoare din teava PVC de canalizare, se potriveste la fix pt difuzoarele de 13cm. Ca sa nu iei teava intreaga, ceri cot. Dupa cum se vede in poza, culoarea gri chiar se potriveste. Cui nu-i place, poate s-o vopseasca negru mat si arata super. Eu le-am montat in urma cu 4 ani si asa au ramas.

super idee!cam de cati mm le-ai taiat tu si teava de care a fost 110sau 120 sau...

super idee!cam de cati mm le-ai taiat tu si teava de care a fost 110sau 120 sau...

Crede-ma ca nu mai stiu...imi amintesc ca m-am dus cu ruleta la magazin si am masurat...dar ar trebui sa fie aproape de 130mm...le-am taiat la 25mm...

• 2 weeks later...

Salutare tuturor membrilor,

Ma intereseaza ceva sfaturi in ceeace priveste schimbarea jantelor de tabla cu unele de aliaj. Ceva preturi si pe unde pot fi gasite mai ales in Constanta sau pe undeva pe aproape.

bine , teava e doar un distantier,dar cum ai prins difuzoarele de usa?

Fa un exercitiu de imaginatie: diametrul tevii e mai mic decat al difuzorului dar mai mare decat diametrul cercului pe care se afla gaurile de prindere ale difuzorului. Tot ce iti mai trebuie sunt suruburi mai lungi :D

post-13903-058920700 1288537545_thumb.jpg

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ca tot s-a vorbit pe aici de plafoniere, m-am hotarat sa-mi pun a doua plafoniera pentru bancheta din spate.

Am cumparat o plafoniera sh, am masurat in mai multe locuri distanta dintre plafon si tabla (cu un ac subtire si lung), am desenat conturul plafonierei, dupa care am taiat plafonul si am dat gauri pentru suruburi.

Iata pozele:

post-20884-034409400 1298769131_thumb.jpg post-20884-007116000 1298769161_thumb.jpg post-20884-012345300 1298769197_thumb.jpg

Deoarece ramane o mica distanta intre plafon si plafoniera (cam 3 mm), am taiat cat am putut din partea din spate a plafonierei (unde lovea in tabla), iar intre plafon si tabla am mai bagat un pic de burete de umplutura ca sa stea plafonul un pic umflat.

Cand o sa fie mai cald afara o sa trag alimentare de la plafoniera fata si masa de la usile din spate :) .

La final o sa revin cu poze.

• Like 2
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

SAL sunt nou pe foum ..am matiz SE si are buzunare la usi..FLEX cred ca nu se merita sa iti pui buzunare mai degraba pui fete de usi de SE care au buzunare(eu unul asa as face..e doar un sfat...dar cred ca mai bine ar fi sa intrebi pe cineva care a pus buzunare sau a schimbat fetele .. vezi cum iesi mai ieftin..)

• 6 months later...

ieri mi-am luat de la un supermarket un ceas-termometru cu gandul sa-l pun in matiz ca n-am ceas.cadranul e impartit in 3.afiseaza temperatura interioara,exterioara(are senzor pe fir)si ora.partea ciudata(inca-l tin in casa)e ca senzorul extern si cel intern nu arata identic temperatura,avand in vedere ca-s in acelasi mediu acum.

• 2 weeks later...