augustinionut Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Tuning plafoniera Link to comment
tata_baross Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Cotiera pentru matiz merg cele de logan. Link to comment
Rostixbmw Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Si faruri: http://www.drive2.ru/cars/daewoo/matiz/matiz_m100_m150/rostixbmw/journal/?sort=asc 1 Link to comment
Julius Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Frumos ca mai exista oameni cu pasiune, pricepere, timp si buget pentru chestii de genul asta. Bravo lor. In cazul meu, singura ”imbunatatire” la care ma mai pot gandi acum este acea de a scoate rugina de pe praguri si aripi. Link to comment
augustinionut Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 La atelier tinichigerie doar. Unul bun Link to comment
vrazvanc Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Voiam sa pun un maner de viraj la sofer, in locul doapelor de plastic, fiind si ieftin, ~5 lei la pieseautoradacini. Dar, intre timp, am gasit pe 'net un suport de ochelari si ma tenteaza sa montez asa ceva in locul unui maner. A mai montat cineva? Vreau un suport care sa aiba dimensiunea intre gauri la fel cu cea a manerului si sa-l montez fara nicio improvizatie. Link to comment
augustinionut Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Perdeluta e super, ca la microbuze Link to comment
vrazvanc Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 ) Sau ca la locomotive, dupa felul cum e prinsa la jumate. Link to comment
augustinionut Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 (edited) s-a scos masca galeriei de evacuare iar intr-una din gaurile suruburilor mastii amplasate pe motor a fost prins sistemul de amortizare, insa sunt derutat si nu inteleg de ce este prins in partea celalta pe botul masinii. Oricum, ma gandesc ca odata instalat, sistemul ar putea ajuta la limitarea vibratiilor motorului, nu stiu insa daca ideea e viabila si pentru matizurile noastre. Vine cineva cu idei? Da eu https://www.google.ro/search?q=engine+torque+damper&rlz=1C1CHMO_roRO524RO524&oq=engine+torque+damper&aqs=chrome..69i57j69i59.7522j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Edited August 29, 2013 by augustinionut Link to comment
calinjack Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 salut.am vazut pe un site de piese,niste paravanturi de matiz cu prindere prin lipire pe usi,la pret mic.se merita,sunt rezistente,are cineva? Link to comment
augustinionut Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Am eu, credca de 5 ani cele de pe spate si... pe fata nu mai am din motiv de rasturnat masina la tinichigerie Link to comment
vrazvanc Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 http://www.pieseautoradacini.ro/paravanturi-auto/21046-paravant-auto.html Mai asteapta poate aduc radacinile, macar sunt originale Link to comment
calinjack Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 pai sunt pe stoc.deci ziceti ca tine lipiciul ala Link to comment
vrazvanc Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Ce chestie, cand am postat eu NU erau pe stoc. Nu am asa ceva, dar cred ca tine lipiciul, daca nu, pui tu un dublu adeziv bun. Link to comment
calinjack Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 sunt pe stoc de vreo saptamana sau mai mult adica le-am vazut tot timpul,da nu cred ca este vreun dublu adeziv mai bun pe piata,oricum augustinionut zice ca-s ok.problema e in parcare sa nu ti le smulga cineva Link to comment
vrazvanc Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 (edited) Eu, din ce am testat, BISON e brici, fata de Tesa. Oricum, daca le iei acum: "Nu se monteaza pe vreme ploioasa sau la temperaturi scazute(sub 10 grade C). Dupa montare nu se spala masina 2-3 zile." Eu sunt decis pe bandouri, desi nu ma incanta sa lipesc ceva pe caroserie. Ma gandeam sa-i pun si eu paravant, dar nu tin niciodata geamul deschis, ci aeroterma, chiar si pe canicula. Bine ca nu sunt fumator. Edited February 6, 2014 by vrazvanc Link to comment
calinjack Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 pe mine m-ar ajuta pe timp de ploaie ca intotdeauna mi se aburesc geamurile,iar daca le intredeschid putin imi picura inauntru Link to comment
vrazvanc Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 O mica precizare legata de aburirea geamurilor, selecteaza sa iti vina aer din afara mereu, nu pe recirculare. La mine functioneaza 100%. Daca dau pe recirculare, nu mai vad nimic in 5 minute. E adevarat ca tot praful si noxele intra in habitaclu, dar macar rezolva treaba cu aburitul geamurilor. Link to comment
calinjack Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 daca e o ploaie rece afara sau ninsoare,tre sa dau si caldura si se face condens adica abureala.pozitia e picioare si parbriz cu aer de afara,dar nu-i f.eficienta.doar daca dau pe treapta 3-4 Link to comment
vrazvanc Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Asa tin si eu, dar la mine functioneaza excelent metoda, nu se abureste niciun geam. Link to comment
calinjack Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 adevarul e ca eu nu prea sar de treapta 2 la ventilatie Link to comment
bishnitzarul Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Ieri am montat pe matiz diuze pt spalat parbiz de opel insignia ( perdea de apa ) am confectionat zeci de cheite de reglaj. Stie cineva cum se regleaza aceste diuze ? am cumparat teava cu diametrul exterior de 6 si cel interior de 4,am crestat in cruce la un capat...intra pe cele 4 orificii de la diuze insa nu se misca de nici un fel. Daca a reglat cineva aceste diuze va rog sa ma ajutati si pe mine sau sa imi spuneti cum se procedeaza..poate gresesc eu undeva. Multumesc. Link to comment
ducusfantu Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 ]Salut lume...imi cer scuze in primul rand..poate nu postez unde trebuie...o sa atasez niste poze ...si va rog sa imi ziceti daca se mai poate face ceva pt matizelul meu(daca se merita financiar) Link to comment
Tonyus Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Demonteaza capitonajul plafonierei si vezi mai bine. Incearca sa impingi de plafon in sus si vezi daca/cat merge. Mai departe doar un tinichigiu te poate ajuta. Link to comment
Recommended Posts