Jump to content

Azi E Joi 5 Iulie 2007 @ Polivalenta

Recommended Posts

Salutare! Joi vin si eu si sper din tot sufletul sa vin cu Rex. Va rog frumos care are o planetara stricata pe acasa (de Tico) sa-mi dea si mie acele care formeaza rulmentul tripodei si 2 inele care vin pe ace si cred ca mi-ar trebui si cele 3 table care formeaza scaunul acelor. ce sa mai... daca aveti o tripoda stricata pe acasa mi-ar prinde tare bine. dati si voi pm in problema asta si oricum cu Rex sau fara Rex vin si eu... Poate ma ia vreunul care sta prin Bercemi City :)

Eu am un cap de planetara uzat, tip Rzeppa, dar cred ca tu iti doresti articulatia dinspre cutia de viteze si nu cea dinspre roata :|

Apar si eu, sa-mi fie mai putin dor de voi ><' caci urmatoarele 2 sapt voi fi in concediu, departeee de capitala :banana:

Edited by Senna
Eu am un cap de planetara uzat, tip Rzeppa, dar cred ca tu iti doresti articulatia dinspre cutia de viteze si nu cea dinspre roata :|

Apar si eu, caci urmatoarele 2 sapt voi in concediu, departe de capitala, astfel o sa-mi fie mai putin dor de voi :thumbl:

da. vreau articulatia dinspre cutie sau acele si coroanele a doi rulmenti

Pai mai Alezz.. inviti omu si nu-i spui si de instrumentele pentru initiere .. cleste, patent, chestia aia care se invarte si face gauri..cum ii zicea? > :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...