Ticozaurus Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Salutare! Joi vin si eu si sper din tot sufletul sa vin cu Rex. Va rog frumos care are o planetara stricata pe acasa (de Tico) sa-mi dea si mie acele care formeaza rulmentul tripodei si 2 inele care vin pe ace si cred ca mi-ar trebui si cele 3 table care formeaza scaunul acelor. ce sa mai... daca aveti o tripoda stricata pe acasa mi-ar prinde tare bine. dati si voi pm in problema asta si oricum cu Rex sau fara Rex vin si eu... Poate ma ia vreunul care sta prin Bercemi City Link to comment
cristina_boboc Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Eu nu pot sa aduc decat niste seminte... "Planetara stricata" nu detin... Link to comment
bishnitzarul Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Eu nu am nici o componenta de tico sau maty cred ca o sa imi fac si eu aparitia pe la 20:05 inca nu sunt hotarat 100%....sa aveti grija de voi si sa conduceti prudent o zi buna va doresc Link to comment
Senna Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 (edited) Eu am un cap de planetara uzat, tip Rzeppa, dar cred ca tu iti doresti articulatia dinspre cutia de viteze si nu cea dinspre roata Apar si eu, sa-mi fie mai putin dor de voi > caci urmatoarele 2 sapt voi fi in concediu, departeee de capitala Edited July 3, 2007 by Senna Link to comment
Ticozaurus Posted July 3, 2007 Author Share Posted July 3, 2007 Eu am un cap de planetara uzat, tip Rzeppa, dar cred ca tu iti doresti articulatia dinspre cutia de viteze si nu cea dinspre roata Apar si eu, caci urmatoarele 2 sapt voi in concediu, departe de capitala, astfel o sa-mi fie mai putin dor de voi da. vreau articulatia dinspre cutie sau acele si coroanele a doi rulmenti Link to comment
Senna Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 OK, m-am gandit, dar incearca sa nu mai citezi mesajul anterior, sau daca tot o faci, ai putina rabdare sa apuc si eu sa ma autocorectez Link to comment
Ticozaurus Posted July 3, 2007 Author Share Posted July 3, 2007 OK, m-am gandit, dar incearca sa nu mai citezi mesajul anterior, sau daca tot o faci, ai putina rabdare sa apuc si eu sa ma autocorectez Link to comment
Albinuta Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Venim si noi ..cel putin asa cred astazi . Link to comment
Alecsxus Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 (edited) poate venii oricine??? ...nu de alta dar dupa cum se poate vedea sunt foarte nou pacii...si ma gandeam sa nu deranjez... Edited July 4, 2007 by Alecsxus Link to comment
Alezz Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Vino ma,si asa la ultimele intalniri parcarea a fost cam goala,nu ar mai deranja o barja in plus . Link to comment
Alecsxus Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 de curiozitate...mai vine maine cineva cu leganza? Link to comment
Mike1 Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Pai mai Alezz.. inviti omu si nu-i spui si de instrumentele pentru initiere .. cleste, patent, chestia aia care se invarte si face gauri..cum ii zicea? > Link to comment
Alecsxus Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 dupa ce scrie la tine la profil(Mike1)...o sa vina cineva si cu leganza... P.S.Ai uitat de surubelnita! Link to comment
Ami Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Mai, mai...parca am fi club auto... Link to comment
Senna Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Pai suntem! Si chiar unul respectabil! Deci Alecsxus, ai nimerit bine, te asteptam Link to comment
bebelushu Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 ... chestia aia care se invarte si face gauri..cum ii zicea? > Drujba ii zice. Aduc eu una. Link to comment
MethodRO Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Distractie placuta diseara! Methodu va saluta de la malul marii! Link to comment
bishnitzarul Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Distractie placuta si tie Method-ule balaceala placuta . Cine mai vine in seara asta? Link to comment
Albinuta Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Ne pare rau ca nu am putut ajunge in aceasta seara. Am foarte mult de invatat si nu reusesc sa fac fata pana la examene( nu intra ce sa fac ...).O seara placuta pt toti. Link to comment
Recommended Posts