mike.omega Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 777- va spune ceva?! Asa! revenind! Noi unde mai bem un frappe?! Ne intalnim tot acolo dar frappe?! Link to comment
Abram Burel Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Nu vreau sa beau frappe Pot totusi sa vin? Link to comment
mike.omega Posted July 3, 2007 Author Share Posted July 3, 2007 Normal! ca nu vrei sa bei frappe! avand in vedere cu ce am fost noi serviti ultima oara Si normal ca poti veni Link to comment
DarkDogg Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Doamne ce porcarie de "frappe", un surogat mizerabil , probabil ca si vestitul Naut era mai bun Eu unul ma inscriu pentru aceasta intalnire, in speranta ca vom gasi o locatie in care sa merite degustarea de frappe.Tot acolo =Cafe D'Art ca locatie, ca frappe sub nici o forma, orele 19:00 (din cate stiu) Link to comment
tolin Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Cand se gasea doar naut, beam frappe la CT, dar le spuneam ca suntem diabetici si le faceau de regim, fara frisca si fara inghetata si fara zahar (puneam indulcitor-pastila). Erau cele mai bune frappe-uri baute vreodata. Link to comment
Abram Burel Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Bai, dar la intrare mai sunt 2 terase "specializate" in bauturi d-astea... negre. Alea nu e bune? Nu ca m-ar interesa pe mine Link to comment
Immortal Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Terase e, eu tot trag de donshori, da' se pare ca suntem prea conservatori pe la DWCCT ) Link to comment
Abram Burel Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Sau democrati, liberali, aia, altii?! Link to comment
MCojo Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Nu vreau sa beau frappe Pot totusi sa vin? Daniele bine ca vii, ca am si eu cu cine sa beau o bere... Link to comment
free_spirit Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Salutare !! De ce , nenea MCojo, sa inteleg ca vii fara "visinica"??? ) Bine ar fi sa gasesc si eu un sofer pe drumul de intoarcere la Mangalia, ca ti-as tine companie . Respect !! P.S. Vin si io sambata. @ Mike- Nene, te sun ca de obicei, ca sa vin exact unde se va hotari. Link to comment
VECTOR Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Pe 7.07 si 14.07 sunt plecat prin tara la nunti, la Ploiesti si la Pucioasa, asa ca pana pe 21.07 aveti timp sa gasiti o locatie potrivita. Pana atunci distractie placuta si sa nu faceti rosu in gat de la atatea frappeuri. Link to comment
mike.omega Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 Nenea cu conservarea, sambata n-ai propus nimic(sa aud si eu) asa ca... @M Cojo: si conduce cine cred eu?! > @Vector: aseara la zdranganeala aia de concert era si Scoop mai prin spate, m-am intalnit cu el la plecare Link to comment
Immortal Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Pft, cand vii si stai 15minute, bey plimbaretule, chiar crezi ca meriti sa'mi racesc gura? Link to comment
Scoop Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 salutare vector pacat ca nu te-am vzt la concert, ar trebui sa-mi fac aparitia si eu sambata si poate mai aduc un proaspat proprietar de matiz Link to comment
mike.omega Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 Am terminat practicaaaaaa! Gata! am scapat de scoala! nu mai vreau sa mai aud de ea! Link to comment
mike.omega Posted July 7, 2007 Author Share Posted July 7, 2007 Facultate/scoala, tot aia e, ca tot stresul ala il dezvolta Link to comment
aXeL.ViX Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Hai ca a fost frumos ! La cat mai multe ! Link to comment
mike.omega Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 Da da! A fost superb! Lista de membrii e mai lunga decat lista mea de restante deci stam bine Membrii participanti in ordine aleatoare: Axel, Dark Dogg, Immortal, Free Spirit, Topser jr., Alex, Arry, subsemnatu, Topser al batran, Dreamlike, AB si M Cojo. Suntem toti nu?! Atmosfera a fost foarte misto, am vorbit, am ras, ne-am contrazis cum de mult n-am mai facut. La mai multe, adicatelea urmariti toapicele viitoare Za pictures! Link to comment
dreamlike Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Mike, pune si poza cu Robert de Niro, rogu-te, poate il vad niste fete si il cuplam ). Link to comment
MCojo Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Poza completa la tilifoanii e cea de jos... Filip uite si poza cu Robert de Niro : Link to comment
th3_grimreaper Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 O bere, doua bere, trei bere...oau, ce bine e fara permis! (si cu bicicleta ) Am facut si eu 2-3 poze... printre care si una cu lambo galben la umbra "calului" meu. Scuze pentru neclaritate, sunt facute cu telefonul si...de la bere la bere mai variaza si "steady-shot"-ul uman. Off-topic: ia uitati ce-am vazut prin Constanta (tico rosu) : Link to comment
ToPser Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Da a fost o intalnire memorabila ,multumim de prezenta tuturor si asteptam in continuare pe baietii din capitala !!! Link to comment
mike.omega Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 @Immortal: da si tu pe pm un id de YM ca am sa-ti dau o poza... de colectie! Link to comment
Recommended Posts