RaZoR-07 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Probabil si saptamana asta va fi foarte cald. Eu nu stiu daca reusesc sa ajung, asa ca va urez intalnire placuta. "> Dar cine stie... Link to comment
EM!L Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Daca nu o sa fiu plecat la Bucuresti, maine vin si eu! Iar in cazul in care plec, totusi cred ca ma voi intoarce pana la ora intalnirii! :- Link to comment
Alinutz Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Se pare ca se amana aceasta intalnire din lipsa de personal ... cu alte cuvinte, nici eu nu cred ca voi ajunge ! Link to comment
perfidus Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Eu am ramas singur acasa, si am numeroase probleme de rezolvat. Daca ar veni Scorpion cu noutati de la Daewoo, as trece o jumatate de ora. Sa le tinem pumnii, maine se deschid ofertele la DWAR. Link to comment
RaZoR-07 Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 La mine s-a schimbat modificarea, deci vin Link to comment
EM!L Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 La mine s-a modificat schimbarea! Deci, sunt in Craiova, si sunt sanse mari sa apar! Link to comment
RaZoR-07 Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 Deci, @Scorpion, avand in vedere ca Perfidus vine numai daca vii si tu (contrar obiceiului), trebuie sa vii CU MASINA sau macar cu un taxi DAEWOO, sa scoatem si noi un scor onorabil in lipsa celor doi capitani de echipa, Guru si Alinutz. Link to comment
Alinutz Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 perfidus sau lexu' daca e cumva amenintata echipa Chevy la scor, puneti mana pe tel si ma sunati ... voi venii . Numa' asa, sa nu-l las pe JYN/RZR sa castige > Link to comment
RaZoR-07 Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 Aha, deci pentru scor ai veni... > Matizisti din toate tarile... Uniti-va! Iar victoria nu ar fi a mea, ci a ECHIPEI. Link to comment
Alinutz Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 > he he ... nu pt scor colega, ci pt echipa Chevy Link to comment
EM!L Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Plec sa las imprimanta la reparat, si s-ar putea sa intarzii un pic! Depinde cat de repede se misca cei de acolo! Link to comment
Alinutz Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 cum a fost ? Ca am inteles ca nici lexu' nu a venit, asa ca banuiesc ca a fost remiza Link to comment
EM!L Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Eu, RaZoR, si uly ! Destul de restransa intalnirea! Am cunoscut si un tanar membru al Clubului, pe fiul lui RaZor! Link to comment
RaZoR-07 Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 (edited) Deci Chevy ZERO BARAT Daewoo 3Cielo 2 Matiz 1,5 (ha ha ha ha asa e cand aducem intariri) Chiar daca veneam singur, tot era victorie cu 3-0 prin neprezentare :rock: "> P.S. In zona Maracana se asfalteaza. Cand o sa vina Guru acasa o sa creada ca a gresit adresa. L.E. Spre sfarsit intalnirea s-a mutat, la solicitarea energica a puiului de RaZoR, la tobogan. Edited July 6, 2007 by RaZoR-07 Link to comment
Alinutz Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 (edited) Mare chestie ... ne-am inteles noi, echipa Chevy sa va lasam si pe voi (Daewoo) sa castigati si voi o data, sa va fie drag, ca poate alta data nu mai participati, asa ca Edited July 6, 2007 by Alinutz Link to comment
EM!L Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Dupa ce ca n-am venit de nu mai tin minte cand... credeam ca o sa asist la o lupta pe "viata si pe moarte" intre clanurile DW si Chevy... slaba activitate! Data viitoare poate reunim marcile si facem o intalnire cu nr. mai mare de participanti! Link to comment
RaZoR-07 Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 ne-am inteles noi, echipa Chevy sa va lasam si pe voi Ma asteptam la raspunsul asta. Esti previzibil. > Ne vedem data aviatoare. Bye. "> Link to comment
L`amour Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 (edited) Dupa ce ca n-am venit de nu mai tin minte cand... credeam ca o sa asist la o lupta pe "viata si pe moarte" intre clanurile DW si Chevy... slaba activitate! Data viitoare poate reunim marcile si facem o intalnire cu nr. mai mare de participanti! sal all ma numesc mihai si am un espero 1.5 deocamdata stock eu sunt nou pintre voi am doar cateva zile si as vrea sa stiu si eu cand e urmatoarea intalnire si unde sau mai exact unde se afla acel loc "maracana" k nu stiu Te rog, foloseste majuscula, si renunta la limbajul IRC! Edited July 9, 2007 by guru Link to comment
RaZoR-07 Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?act=c...amp;event_id=14 Daca mai e nevoie de explicatii, please PM. Pazea ca mai vine un WOO Alinutz, ai legatura... Link to comment
Alinutz Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Pazea ca mai vine un WOO Alinutz, ai legatura... Las' ca-i punem autocolant cu chevy Link to comment
RaZoR-07 Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 Te rog, foloseste majuscula, si renunta la limbajul IRC! Las' ca-i punem autocolant cu chevy @Guru , nu-l lua tare, ca se sperie si trece in echipa adversa Link to comment
Alinutz Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 (edited) trece in echipa adversa > Vezi ... Ce-ti spuneam Edited July 9, 2007 by Alinutz Link to comment
RaZoR-07 Posted July 10, 2007 Author Share Posted July 10, 2007 Don`t worry, I`m happy... Nici nu s-a speriat, nici nu tradeaza. Si e hotarat sa vina la intalnirea de saptamana asta, mai ales ca are si ceva probleme la masina... Sper ca ne onorezi cu prezenta Alinutz... Sau te dai iar lovit ca ne-ai lasat sa castigam? > Btw, ar trebui deschis noul topic. Se ofera cineva? Link to comment
EM!L Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Hai ca ma bag! Tot stau degeaba! )"> Link to comment
Recommended Posts