lexu` Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 (edited) Azi dimineatza ma duceam bine mersi la servici... si uitati peste ce am dat... sunt curios ... daca te calca o masina pe partea nevopsita ce se intampla? Nu era nici un indicator care sa-ti arate ca acolo e trecere de pietoni ! Edited July 4, 2007 by lexu` Link to comment
papie Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Eu cred ca s-a terminat programul celor care se ocupau cu marcajele. Link to comment
Abram Burel Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Nu-i adevarat! Chestia e clara si... diferentiata: - daca vii din dreapta: treci oarescum linistit pana la jumate, dupa care te asiguri doar din dreapta (nu strica sa te uiti un pic si la stanga ) si eventual, daca nu te simti in siguranta te intorci - daca vii din dreapta: calculezi sa vezi ce sanse ai sa azungi la dungile alea si daca nu ai noroc, nu mai ai nici sansa sa te intorci Precum sunt pe lume dreptaci si stangaci si aici chestia e cu... dus si-ntors Link to comment
lexu` Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 M-ai bagat in ceatza Abram Burel... oricum... numai in Romania putem sa dam de asa ceva... am mai vazut unul, dar nu am apucat sa-i fac poza... oricum... succes pietonilor Link to comment
Ami Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Adevarul e ca e o chestie de gust...daca iti place sa ai sange pe capota... Link to comment
Viktor Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Made in Suceava . Trecere de pietoni din sant in sant, meseriasi de 2019 ... Link to comment
Recommended Posts