Jump to content

Sondaj De Opinie. Parerea Ta Conteaza.

Recommended Posts

Salut! Inainte sa incep voi ruga moderatorii sa nu mute ACUM topicul desi se potriveste intr-o oarecare masura altor topicuri insa pe mine ma intereseaza parerea voastra.

Deci:Am luat Tico la multi km... nu stiu cati dar peste 200k. Este SX. Am dat pe el putin pentru ca avea probleme destul de mari dar am rezolvat cu jumatate din diferenta de pret. Ideea este ca in drumul din Grecia pe autostrda lor am dat intr-un fel de prag (o denivelare de vreo 4,5 cem cu 130 km/h. a troncanit tare dar nu am observat nimic la inspectarea masinii... Ma rog, vin inapoi in tara fara probleme si mai rulez cu masina inca vreo 5000 de km. PArchez masina cu roata din dreapta pe o bordura si cand am deschis usa de la sofer a incalecataripa peste usa... Buuun... am tras aripa inapoi pe pozitie, mai merg cu masina, conduce nevasta-mea, debreiaza brusc si face praf planetara de pe stanga care btw era noua. studiez problema, opritorul de la cutie din spate cam praf. Zic ca schimb opritorul, tripoda si gata. Gresit! lonjeronul de pe dreapta fisurat. RAU. Lonjeronul fiind fisurat a deplasat ansamblul motor catre dreapta (ocazie cu care am vazut ca ocazional fulia alternatorului a atins caroseria) si tripoda a avut un joc mare si de-aici beleaua.

Intrebare: In conditiile in care sunt extrem de atasat de ticozaurul meu, consuma foarte putin( Merci mult Senna) si sunt foarte multumit de masina per ansamblu, piesele la Nicu Barbu costa cam 500 ron DAR in service imi cer 2900 ron sa imi schimbe ambele lonjeroane , traversa superioara, inferioara si rama farurilor cu demontat si montat motor am doua variante:

1. Sudez lonjeronul si il insor pe Rex (nu prea moral si cu risc sa dea viitorul propitar cu rotile in sus)

2. Demontez eu tot si ma indrumati undeva unde pot sa ma duc sa-mi puna lonjeroanele MELE restul avand de gand sa montez singur.

Va rog sa va dati cu parerea in privinta alternativelor pe care le am si poate imi dati si mie un numar de telefon al unui service care imi poate monta lonjeroanele mele (de la N Barbu). Ar fi foarte bine daca Pepino ar da un semn de viata in speranta ca m-ar putea ajuta cu asta la service-ul la care lucreaza.

Va multumesc frumos si sper sa o scot la capat si sa bat si balaurul si sa raman si cu gagica.

Am un prieten care are service in Pitesti. Te poate rezolva la un pret bun.

Are si platforma, pt. a a duce masina.

Daca te intereseaza, iti dau numarului lui pe PM.

Numai bine, si bafta cu ticozaurus.