Dan Popescu Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Salut, acesta este primul meu post pe forumul woo, cu toate ca sunt utilizator multumit de woo (cielo, tico,matiz) inca din 1996. Va rog sa-mi spuneti din experienta voastra: ce rulmenti sunt in alternator, sa-i cumpar cat mai ieftin cine face manopera de schimbare cat mai ieftin. locatia mea este nordul Buc. multam fain Link to comment
smart_ass Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Stiu un baiat bun, foarte priceput, pe D-na Ghica, cum vii de la Obor, la rond o iei la dreapta, si la vreo 250-300 metri pe stanga este atelierul lui - scrie Electrica auto. Pe el il cheama Nicu. Te rezolva sigur! Si nu e scump. Poti sa incerci. Link to comment
Dan Popescu Posted November 16, 2004 Author Share Posted November 16, 2004 un telefon, ceva? zona nu mi-e prea clara, cu toate ca sunt din Buc. La rond inseamna la giratoriul ala mare cu iarba in centru, taiat de tramvai? Link to comment
smart_ass Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Da , telefonul este 0721258636 Nicu. Zi-i ca l-a recomandat un prieten al tau si e suficient. Link to comment
Dan Popescu Posted November 16, 2004 Author Share Posted November 16, 2004 multzam, sun maine dimineata Link to comment
Dan Popescu Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 Am fost si am fost servit repede, bine, la pret civilizat. A avut chiar si rulmentii originali noi, pe stoc. Pe perete scrie piese auto "La Nicu". Acest post nu este o reclama mascata, ci o apreciere a unora care muncesc. Din pacate sunt din ce in ce mai rari. Multumesc. Link to comment
jazzu Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Cam la ce preţ poate ajunge un rulment de alternator? Link to comment
Recommended Posts