adostar Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Vand antena radio matiz completa - originala - made in Korea, pret 50 roni. Link to comment
PVF Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Matizul meu a venit fara antena din fabrica, unde se monteaza antena? trebuie sa dau ceva gauri in tabla sau...? Daca se monteaza usor sunt interesat eu. bafta Link to comment
bishnitzarul Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Da trebuie sa dai o gaura in tabla chiar in dreptul plafonierei,dar sa stai linistit pt ca nu intra apa... nici a mea nu a avut antena si i-am aplicat una de dacie... una special pt matiz vine mult mai frumos eu la vremea respectiva nu am gasit si am pus ce am gasit ( de dacia) Link to comment
Lucian M Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 A ta fara cablu la schimb cu o antena de Aveo 5usi, fara cablu + diferenta- vrei? In caz contrar, ofer 35ron, transport inclus pe a ta. Ca sa iesi mai ieftin, iti pot plati intr-un cont, dupa ce soseste marfa. De seriozitate- nu e problema, baietii stiu ca sunt corect. Link to comment
adostar Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 (edited) A ta fara cablu la schimb cu o antena de Aveo 5usi, fara cablu + diferenta- vrei?In caz contrar, ofer 35ron, transport inclus pe a ta. Ca sa iesi mai ieftin, iti pot plati intr-un cont, dupa ce soseste marfa. De seriozitate- nu e problema, baietii stiu ca sunt corect. Imi pare rau dar antena o dau numai completa. Greu am facut rost de ea... Edited July 8, 2007 by adostar Link to comment
Mark-Damas 97' 98' Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Salutare , din ce vad e c-am vechi topicu asta dar tot o sa imi incerc norocul , nu stie cineva sau nu are de vanzare cineva o antena de genul , sau daca are cineva idee , unde as putea gasi una ??? Multumesc 🙂 Link to comment
Recommended Posts