adostar Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Vand antena radio matiz completa - originala - made in Korea, pret 50 roni. Link to comment
PVF Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Matizul meu a venit fara antena din fabrica, unde se monteaza antena? trebuie sa dau ceva gauri in tabla sau...? Â Daca se monteaza usor sunt interesat eu. Â bafta Link to comment
bishnitzarul Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Da trebuie sa dai o gaura in tabla chiar in dreptul plafonierei,dar sa stai linistit pt ca nu intra apa... nici a mea nu a avut antena si i-am aplicat una de dacie... una special pt matiz vine mult mai frumos eu la vremea respectiva nu am gasit si am pus ce am gasit ( de dacia) Link to comment
Lucian M Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 A ta fara cablu la schimb cu o antena de Aveo 5usi, fara cablu + diferenta- vrei? In caz contrar, ofer 35ron, transport inclus pe a ta. Ca sa iesi mai ieftin, iti pot plati intr-un cont, dupa ce soseste marfa. De seriozitate- nu e problema, baietii stiu ca sunt corect. Link to comment
adostar Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 (edited) A ta fara cablu la schimb cu o antena de Aveo 5usi, fara cablu + diferenta- vrei?In caz contrar, ofer 35ron, transport inclus pe a ta. Ca sa iesi mai ieftin, iti pot plati intr-un cont, dupa ce soseste marfa. De seriozitate- nu e problema, baietii stiu ca sunt corect. Â Imi pare rau dar antena o dau numai completa. Greu am facut rost de ea... Edited July 8, 2007 by adostar Link to comment
Mark-Damas 97' 98' Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Salutare , din ce vad e c-am vechi topicu asta dar tot o sa imi incerc norocul , nu stie cineva sau nu are de vanzare cineva o antena de genul , sau daca are cineva idee , unde as putea gasi una ??? Multumesc 🙂 Link to comment
Recommended Posts