laurentziu83 Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Pana la urma cine mai vine? Link to comment
uskt2005 Posted August 16, 2007 Author Share Posted August 16, 2007 Se pare ca a fost cea mai mare si mai animata intalnire de la Focsani Am avut si musafiri(laurentiu83) dar am avut si absenti pe plan local lauamd Am admirat si monta pe noua masina a lui sergiu (matiz - sic laur) un autocolant prin donatia lui costelzb In fine , o intalnire super reusita. Pozele vor veni maine Numai bine Link to comment
elprypas Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Daca nu ar fi fost distanta asa mare si nu as fi lucrat azi as fi fost si eu prezent .. poate data viitoare sau cand se va mai tine vineri sau sambata sau duminica Link to comment
raduxxl13 Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Pozele de la intalnirea de joia trecura la care pe langa tot ce s-a discutat am facut si lucruri mai constructive, cum ar fi montajul de stiker cu daewooclub.ro pe maty a lu sergiu si incercarea fara succes de a schimba filtrul de benzina de pe masina lui costel, nu a vrut sa-si dea drumu filetul si pace. Cam asta a fost intalnirea de tata trecuta. Acum sa stabilim urmatoarea intalnire de la Focsani care va fi pt ultima data in ziua de joi urmand ca apoi sa se mute vinerea Asa ca deschid lista pt joia asta 23.08.2007 ora 19.00 la Sima: 1.raduxxl13 Link to comment
Recommended Posts