mike.omega Posted July 13, 2007 Author Share Posted July 13, 2007 (edited) Sa traiti! Perimeti sa raportez! In vremurile ce vor veni, canicula va fi la ea acasa! o acaparam noi pe toata si la africani le dam niste zapada. Cum au patit cei din Harghita(parca) saptamana asta. Adunau gheata de pe trotuare cu lopata Asa ca AMR o luna, sa vedem pana la ce PS: nene M Cojo, daca luam in calcul iesirile la biliard pe sestache cred ca si in CT intalnirile ar depasi orice record, right?! Asa cum alaltaieri am pus de o sueta in fata casei cu Renatremo Edited July 13, 2007 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Ale tineretii valuri nu prea te lasa sa dormi Mike nu-i asa? Geana peste geana te facura sa nu vezi bine draguta... intalniri ale esticilor fura, la care prezenta a fost de minim 4 membrii - putem spune ca Ligia este membru cu drepturi depline pe acest forum ! Mai ai curajul sa ma contrazici?! Link to comment
mike.omega Posted July 13, 2007 Author Share Posted July 13, 2007 (edited) Eh, ce sa-i faci! Asa e vara, nu pot sa dorm Pe de alta parte, da am curajul sa te contrazic, in speranta ca vor veni esticii(Wolfman si Adycez) la mare cat de curand )"> Edited July 13, 2007 by mike.omega Link to comment
Scoop Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 In final la ce ora ne intalnim tot la 19:00? Link to comment
aXeL.ViX Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 (edited) Cu parere de rau ca va anunt asa de tarziu (sper sa nu fie prea tarziu) o sa vin si eu sa privesc (doar) gandacu pe care il savurati voi Asa ca lista ar fi : 1. mike.omega 2. Immortal 3. DarkDogg 4. dreamlike 5. Scoop 6. Safari Hunter D - 30 zile 7. aXeL.ViX Si totusi lista e cam scurta Edited July 13, 2007 by aXeL.ViX Link to comment
dreamlike Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Pai probabil baietii sarbatoresc ziua Frantei ... Link to comment
aXeL.ViX Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 In gashca sau cum ? ) sa sarbatoreasca atat timp cat am si eu un loc maine Link to comment
paul_marines Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Asa ca lista ar fi : 1. mike.omega 2. Immortal 3. DarkDogg 4. dreamlike 5. Scoop 6. Safari Hunter D - 30 zile 7. aXeL.ViX 8. Safari Hunter D - 29 zile Intr-adevar lista e cam scurta Link to comment
free_spirit Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Salutare !! Scuze fratilor, ca apar asa tarziu, dar zic sa fac si eu o confirmare. Asa ca... 1. mike.omega 2. Immortal 3. DarkDogg 4. dreamlike 5. Scoop 6. Safari Hunter D - 30 zile 7. aXeL.ViX 8.free_spirit Respect. Link to comment
ovidiu51 Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Salutare, sosesc si eu, nu stau prea mult dar ajung totusi 1. mike.omega 2. Immortal 3. DarkDogg 4. dreamlike 5. Scoop 6. Safari Hunter D - 30 zile 7. aXeL.ViX 8.free_spirit 9. ovidiu51 Link to comment
Scoop Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Eu s-ar putea sa mai vin cu un coleg care doar ce si-a luat carnet si a facut scoala pe matiz Link to comment
Immortal Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Stim stim, asa ai zis si data trecuta ) Haidam ca ne'am adunat ceva-ceva...@mike, cum ramane? Link to comment
mike.omega Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 Ramane cum am stabilit, ca-n pom! Aseara erau 5 si m-am gandit ca n-are rost sa ne agitam sa rezervam ceva, ca poate nu vin nici aia 5... azi vad ca suntem mai multi. Deci cred ca o sa ne bazam pe intuitie Link to comment
Abram Burel Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Eu nu am reusit sa intuiesc prea bine si, desi am tras de timp cat am putut, am cotit-o pe langa gara pe la 6,1. Ramane pe data viitoare, cand si unde va fi ea P.S. Pana la Medgidia am stat cu ochii cat cepele, doar-doar vad vreun Tico ToPseristic sa dau si eu un salut. Maciuci Link to comment
mike.omega Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 Topserii ne-au abramburit pe toti! (si ca idee asa sunt 2 rute Medgidia-CT sau invers, cum vrei ) Revenind la intalnirea noastra. A fost destul de numeroasa desi parca nu se anunta chiar asa. Prezenta fiind alcatuita din lista deja scris mai sus + Rentremo si M Cojo. Spre bucuria si incantarea noastra ne-am gasit masa la Crazy, desi n-am facut rezervare, unde am putut admira... peisajul > N-am gasit nici un gandac, asta e! poate data viitoare ne ajuta Methodu )"> Pozne il las pe Free Spirit sa puna ca are cu ce >- Link to comment
Immortal Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Da da da, craciiiiiiiiiiiii! Si si si inghetata... Link to comment
free_spirit Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Salutare !! @ Immortal- Da nene, CRACII !!! Mare parere de rau am ca nu am tras nici macar o singura poza cu minunatiile alea Respect !! Link to comment
mike.omega Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 Se pare ca tot eu atasez pozele, functia de micsorare/redimensionare se cheama resize, o gasesti si in SD view for DSC Link to comment
Scoop Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Immortal colegu meu a ramas la dat tapet jos dp pereti dar il tarai eu intr-o zi Link to comment
free_spirit Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Salutare ! @ Mike- Nene, daca-mi vorbesti si pe limba mea si-mi explici ce-nseamna " SD view for DSC ", chiar o sa ma descurc pentru data viitoare )"> Respect ! Link to comment
Scoop Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Am gasit si sora tico-ului de sapt trecuta Link to comment
mike.omega Posted July 15, 2007 Author Share Posted July 15, 2007 (edited) Salutare ! @ Mike- Nene, daca-mi vorbesti si pe limba mea si-mi explici ce-nseamna " SD view for DSC ", chiar o sa ma descurc pentru data viitoare )"> Respect ! Este program, teoretic, inclus pe CD-ul original al aparatului Daca nu, cand intri pe net iti dau alte programe, destepte! Edited July 15, 2007 by mike.omega Link to comment
Recommended Posts