Jump to content

Maracana Caniculara ...

Recommended Posts

P.S. mi se pare destul de practica ora asta mai tarzie a intalnirilor, are timp si mai multa lume sa vina de la servici ... poate o s-o pastram asa, daca se strang destule semnaturi :D

Si noi am vorbit de asta aseara, si cred ca e buna ora asta! Nu e nici prea cald, are lumea timp sa vina, poate continuam si traditia cu gratarul :-

Sa va fie de bine, asta e acum, am pierdut o intalnire pe cinste. Din pacate nu aveam nici timp si nici dispozitia necesara sa mai vin la intalnire dupa ziua de ieri (necazuri de familie). Saptamana viitoare sper sa reusesc sa plec in concediu, dar ma revansez pe 26 iulie, inainte de Marea Intalnire Nationala. Ramane in continuare stabilita ora 19.30?

Sa va fie de bine, asta e acum, am pierdut o intalnire pe cinste. Din pacate nu aveam nici timp si nici dispozitia necesara sa mai vin la intalnire dupa ziua de ieri (necazuri de familie). Saptamana viitoare sper sa reusesc sa plec in concediu, dar ma revansez pe 26 iulie, inainte de Marea Intalnire Nationala. Ramane in continuare stabilita ora 19.30?

Noi asa ne-am hotara asupra orei sa ramana 19:30

Insa de desert nu se stie niciodata ce vine pt k acel desert de aseara era neanuntat,a venit p moment din discutie in discutie

:drinkers:

Ramane in continuare stabilita ora 19.30?

In principiu da! Asa am hotarat! E si mai racoare, se strange lume mai multa, stam si mai mult timp, astfel pot sa vina si cei ce au probleme de rezolvat dupa amiaza si spre seara!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...