DevilutzuGL Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 (edited) Nu e cine stie ce nu e cu mult deosebit fata de un Cielo standard dar..e a mea ...pareri? sfaturi? critici? Era sa uit ca nu am poze cu boxele..sonorizare consta doar intr-un casetofon JVC 4x50W difuzoarele pe fata sunt cele din fabrica adica foarte foarte mici iar pe spate 2 difuzoare Pioneer 3 mil/buc Edited July 10, 2007 by DevilutzuGL Link to comment
RaZoR-07 Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Ai numere diferite fata-spate? Link to comment
sebian Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 pai si asta tot tiuning se numeste Link to comment
EM!L Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Super treaba cu numerele! Arata binicel masina ta, mai ales avand in vedere anul ei de fabricatie, e destul de ingrijita! Nu mi-au placut la ea "stema" de pe grila fata, si ledurile albastre din faruri! NU prea se impaca deloc cu lumina proiectoarelor, care din pricina timpului s-a facut cam galbena! "> Link to comment
DevilutzuGL Posted July 10, 2007 Author Share Posted July 10, 2007 Mersi de sfaturi..proiectoarele sincer sa fiu am incercat sa le dau jos sa le curat sa le schimb becurile dar..daca iti vine sacrezi nu am putut pt ca sunt suruburile din fabrica si in tot galatiul nu am gasit o tubulara atat de mica iar cu patentul nu poate fi vorba.. Nu am numere diferite poza cu spatele era de inainte de a o inmatricula Link to comment
uskt2005 Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 1. Sa o stapanesti sanatos si sa te tina multi km fara probleme 2. Schimba saraciile alea albastre din faruri cu 2 becuri philips blue vision 3. Da jost aripioarele alea dupa stergatoare - nu te ajuta la nimic 4. Grila de la radiator ar arata mai bine fara cele 3 initiale(parere personala) 5. Fa ceva cu toba aia ca tare stramba mai este 6. Din cate imi dau seama pe jante ai capace nichelate pe care eu unul nu le-as pune nici macar pe o caruta(parere personala) P.S. Ai zis ca vii la intalnire... Ti-a fost frica de botez? Link to comment
DevilutzuGL Posted July 10, 2007 Author Share Posted July 10, 2007 Mersi..sa incep sa iti raspund..capacele hm...momentan nu am bani de jante iar cand am luat-o nu avea deloc asa ca mai bine astea decat fara...pana la jante.. ..Toba..am indreptat-o si imi batea undeva pe dedesubt si am strambat-o inapoi ) alea de pe grila imi sunt dragi sincer Iaaaaaar la intalnire nu am putut ajunge ca am plecat din locaitate cand va fi urmatoarea? Ms tuturor de pareri Link to comment
kAos Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Mie nu imi place deloc cum sta prelungitorul ala patrat pentru esapament. Sta prea intr-o parte, strimb... Link to comment
DevilutzuGL Posted July 10, 2007 Author Share Posted July 10, 2007 Pai nu prea am ce sa ii fac...Trebuie sa o ridic undeva shi indoita la autogen..cred..nu stiu..deocamdata ramane asa.. Link to comment
uskt2005 Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 (edited) E posibil sa fi fost schimbata toba si sa fi fost pusa invers, si din aceasta cauza s-ar putea sa stea stramba Edited July 10, 2007 by uskt2005 Link to comment
Recommended Posts