EM!L Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Lucian M , super simpatic, conduce detasat! Are un super stil de a descrie masina sa(si in general Chevy-ul) si de a incerca sa ii faca si pe altii sa creada ca e cum zice! Matrix... e cam nou! Mai are de lucru! )"> Link to comment
Adi_Iacob Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Votat Lucian. Fara alte explicatii, posturile lui sunt mai mult decat suficiente. Fara suparare, Adi Iacob Link to comment
steph Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Eu zic ca e un nou alezz cand vine vorba de stil de condus si consum miiiiic Link to comment
tolin Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Votat matrix, e genial, scrie putin, dar adanc. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Eu il votez pe matrix. I choose the blue pill. Lucian e simpatic. Link to comment
Tommy Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 (edited) Ha Ha M-ai prins,bravo Vaxxi.Jos palaria am incercat si eu un misto.Cam ieftin ce-i drept , dar si voi ati dat-o in mistouri.Ce avem de impartit, din partea mea nimic.Singurul lucru care am vrut sa-l arat a fost in topicul cu centuri.Iar Satori vine si ma contrazice ca nu se poate muri chiar daca ai centura pusa,pe urma totul a degenerat intr-un atac la persoana,eu singur impotriva unui admin si vreo 4 moderatori.Ok e normal zic eu sa faceti front comun impreuna,e forumul vostru puteti face ce vreti.Mai sint si moderatori care gindesc cum este ovi sau tu,care nu s-au amestecat in probleme care n-ui privesc si au tratat lucrurile cu respect.Dar care-i faza cu administratoru ca n-am priceput-o?Poti sa rizi cit vrei si asa am dat-o in caterinca acum,dar vreau si eu sa pricep.Si ultimul lucru care vreau sa-l spun este,eu am avut ce-am avut cu Satori chiar daca este admin,dar ceilalti care s-au grabit sa-l pupe in...,si i-au sarit in ajutor,cu toate c-am avut dreptate in ceea ce-am spus[chiar daca o cred numai eu,sintem liberi sa credem ce vrem].Culmea este ca toti care au raspuns,n-au mai mult de 25 de ani.PS.Banati contul,este ok si pe asta si pe cel cu ilie radu La recensamant stam bine ) Sa dam cezarului ce-i al cezarului.. si votul merle la ... Maximuuuuusss, ah.. la matrice Wow.. 13-13, poarta in casa.. sa bage careva repede un vot, sa rupa balanta ) Edited July 10, 2007 by Tommy Link to comment
sebian Posted July 11, 2007 Author Share Posted July 11, 2007 Acest forum a devenit o caterinca totala datorita unui admin incapabil pe nume satori sii citiva moderatori care vorbesc sa se afle in treaba.Propun un sondaj sa vedem ce scoli au acesti admini gen Satori care pun frina cu stingul si ceilalti moderatori care vorbesc fara sa stie. Asta asa ca sa vedem sii noi ce fel de persoane ne dasu sfaturi.Singurul moderator capabil este ovi. Moarte adminilor opresori!!!!!! Bre, lasa-l ca e intelectual! Eu am o intrebare: intelectualii adevarati merg doar cu spatele? de-a dreptul genial Link to comment
uskt2005 Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Mesaj primit de la matrix: "la pretul care il ceri o sa astepti o suta de ani cind noi e 40 ron bucata " Link to comment
sebian Posted July 11, 2007 Author Share Posted July 11, 2007 Dar ce-i matrix asta, Laura Andresan, doar aia are acelasi numar de km facuti, atat cu fata, cat si cu spatele ? nu e debitata de personajul in cauza dar e in legatura cu el Link to comment
LYM Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 "i" e langa "u" pe tastatura. Poate fi un typo, de ce esti rautacios? Link to comment
Tommy Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) Povestea continua.. o alta zi.. aceiasi prieteni In fond .. asta e si esenta .. pentru cine nu s-a prins Salut domnilor admini si moderatori,acesta este un forum public si toti avem dreptul la opinie.Numai ca vad ca manipulati acest forum dupa bunul vostru plac.De ce va place sa persecutati niste oameni,care nu va convin ce spun nu inteleg. Daca acest forum are un ,de ce este incalcat tocmai de cei care l-au facut? Ce pot sa comentez,decit ca ginditi ca niste copii.Dar chiar asa ceva inteligent nu va duce capul sa expuneti? Edited July 11, 2007 by Tommy Link to comment
zorro Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Crezi ca ai rezolvat ceva,daca m-ai citat aici,te inseli.Asta-mi dovedeste cit de redusi pot fii unii ditre voi? Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Nici tu nu te-ai hotarat inca? Link to comment
Tommy Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) Crezi ca ai rezolvat ceva,daca m-ai citat aici,te inseli.Asta-mi dovedeste cit de redusi pot fii unii ditre voi? 1. "Pot fi", nu "pot fii". (al doilea "i" se adauga la persoana a doua ) 2. Dupa semne de punctuatie(punct, virgula, etc.) pune si matale spatiu. Safu.. matale ce pregatire academica ai? (ca am vazut ca intrebai de scoli cu ceva vreme in urma..) Edited July 11, 2007 by Tommy Link to comment
tolin Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Mesaj primit de la matrix: "la pretul care il ceri ..." Lasa domn'le, nu vezi ca se exprima ca un prim-ministru in functie ! Link to comment
sebian Posted July 11, 2007 Author Share Posted July 11, 2007 Bre, ia fugi cu astea la Mazeta de perete, imi poluezi topicul Link to comment
tolin Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Bre, ai pierdut sirul topicului pe care postezi ? Aici e vorba despre genialitate ! Link to comment
LYM Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Nu mai fiti mai asa rai! Va luati de orice greseala gramaticala cand pe forum sunt oameni cu `greutate` care incalca flagrant regulile gramaticale ale limbii romane. De ei nu am vazut sa va luati Nobody's perfect, you know ... Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Da, dar aia nu s-au dat intelectuali, sau nu ne-au intrebat ce scoala am absolvit. Link to comment
tolin Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Este vorba de un topic X vs Y, asa c-am subliniat asemanarile si nu deosebirile. Link to comment
Adi_Iacob Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 O deosebire este, una mare de tot. Lucian nu e revolutionar, nu vrea sa dea jos nici un admin (bine, ca nu e timpul trecut) si nu e genul "me against all". Matrix aka Zorro e subiectul exclusiv a 2 topicuri din care unul e Caterinca si asta spune multe... Lucian e original in felul lui, nu incearca sa copie pe nimeni si nici nu-si cloneaza id-ul pe forum. Un anti-revolutionar convins (dupa unii), Adi Iacob Link to comment
NFS Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Mai, io pa matrix asta nu-l cunosc (nici nu vreau). Asa ca votez cu Lucian. Cu drag, Georgica )"> Link to comment
Tommy Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Mai, io pa matrix asta nu-l cunosc (nici nu vreau). Pacat .. vedeai un geniu de-aproape ) Link to comment
andrew Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 O deosebire este, una mare de tot. Lucian nu e revolutionar, nu vrea sa dea jos nici un admin (bine, ca nu e timpul trecut) si nu e genul "me against all". Corect! Lucian este doar "me against all that is not Chevy or Daewoo". Link to comment
Recommended Posts