Jump to content

Lucian M Vs Matrix

sebian

Genialitate  

47 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ultimul meu mesaj pentru toate clonele astea revolutionare, care si-au propus sa umple serverul cu spam: aduceti mai fratilor dovezi cu abuzurile alea, dati un quote, un citat, o trimitere, ceva palpabil! Auzi tu: uniti-va impotriva abuzurilor! Pai hai sa ne facem rost de cate un AK47 si pe ei de corupti, 'tu-le mama lor! Cu ce incepem, cu Parlamentrul sau cu Camera Deputatilor? Ha? Ca acolo sunt cei mai mari rechini!

Nu mai semnez ca ma enervez!

P.S. asta-e e din limba aramaica, in romana se scrie asta-i!

Edited by Adi_Iacob

[2.3 Folosiţi un limbaj decent, fără atacuri la persoană, jigniri, ameninţari şi expresii vulgare, chiar şi atunci cand folosiţi mesageria privată.]Laurentiu cam suna a amenintare,totusi nu ma supar sa-mi explici? De nu ma duce capul,hai sa-i impuscam pe toti ce-i care au gresit la gramatica.

Terminator nu e Matrix. Are adresa de email lory_printesa..., cum ar putea sa fie?

PS: Eu as fii pariat pe batman. A doua optiune sandokan.

PS: Eu as fii pariat pe batman. A doua optiune sandokan.

Hai ma, si mai ziceti de altii ca nu scriu corect gramatical, auzi 8-|

Edited by LYM

Bai, eu sunt pusti, fara scoala, fara judecata (ratiune am dar aia e buna doar la probleme de matematica)... n-am cum sa ridic pretentii.

LE: Daca o sa te uiti mai bine la ceea ce zici tu ca i-am zis lui Lucian, o sa observi ca, in acel caz, iesise ceva funny. Diferenta mica? Mare? Asta e, nici intre ADN-ul uman si cel al primatelor nu e prea mare diferenta.

Litere mancate sau in plus sunt peste tot, pe forum. Doar in situatiile in care iese ceva interesant din asta, merita postat.

Nu mi-o lua in nume de rau, ca nu e nimeni Pruteanu sa scrie corect in intregime, dar daca ne luam de fiecare `rahatel` (de expl. i-ai zis lui Lucian_M ca a scris "singuri" in loc de "singur" - ceea ce sunt aproape sigur ca a fos typo) nu ajungem nicaieri.

Personal consider ca, atunci cand gresim, este suficient un mic apropo gen " *vezi ca ai gresit acolo ", nu sa ne luam peste picior.

:thumbl:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...