terminator Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Adevarul asta-e ca matrix era un geniu,pentru faptul ca spune adevarul l-au exterminat.Numai ca adevarul iese la iveala.Forumisti uniti-va impotriva abuzurilor. Link to comment
laurentziu83 Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) De ce, e vreo problema? Edited July 11, 2007 by laurentziu83 Link to comment
terminator Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Nu inteleg aluzia,fii mai explicit? Link to comment
laurentziu83 Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Ai bre matrix, chiar ti-e greu sa intelegi? Link to comment
Adi_Iacob Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) Ultimul meu mesaj pentru toate clonele astea revolutionare, care si-au propus sa umple serverul cu spam: aduceti mai fratilor dovezi cu abuzurile alea, dati un quote, un citat, o trimitere, ceva palpabil! Auzi tu: uniti-va impotriva abuzurilor! Pai hai sa ne facem rost de cate un AK47 si pe ei de corupti, 'tu-le mama lor! Cu ce incepem, cu Parlamentrul sau cu Camera Deputatilor? Ha? Ca acolo sunt cei mai mari rechini! Nu mai semnez ca ma enervez! P.S. asta-e e din limba aramaica, in romana se scrie asta-i! Edited July 11, 2007 by Adi_Iacob Link to comment
EM!L Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Adevarul asta-e ca matrix era un geniu Din ciclul "Laudă-mă gură, că-ţi dau băutură"! Link to comment
terminator Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 [2.3 Folosiţi un limbaj decent, fără atacuri la persoană, jigniri, ameninţari şi expresii vulgare, chiar şi atunci cand folosiţi mesageria privată.]Laurentiu cam suna a amenintare,totusi nu ma supar sa-mi explici? De nu ma duce capul,hai sa-i impuscam pe toti ce-i care au gresit la gramatica. Link to comment
laurentziu83 Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) Pai hai sa-ti explic: 1. Oradea e diametral opusa fata de Navodari 2. Matrix, Terminator, oare nu au ceva in comun astea? 3. Ti-ai creeat contul acum, hmmm, o ora. 4. Cu toate ca n-ai decat o ora de cand esti pe forum, deja te bagi in dispute, incalci alt , acela al bunului simt, ce treaba ai tu sa il aperi pe Matrix, chiar ar fi avut nevoie Matrix sa-l apere un prieten aflat la 784 km departare? Teoretic... 4. "Din ce am citit pe aici mi-a lasat un gust amar", hai nu mai spune, ai citit tu cele 264 235 posturi de pe acest forum intr-o ora ca sa poti emite o parere despre calitatea forumului? Toate astea si altele pe care mi-e lene sa ti le zic mi-au aratat clar ca esti clona, iar clonele au din start contul inchis, de fapt n-au voie sa existe. Si daca nu exista, cum pot sa invoce regulamentul? Asadar, bafta... P.S: nici nu m-am uitat la IP-ul tau, ar fi ultimul lucru la care m-as uita, de cand cu proxy. Edited July 11, 2007 by laurentziu83 Link to comment
Satori Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Terminator nu e Matrix. Are adresa de email lory_printesa..., cum ar putea sa fie? PS: Eu as fii pariat pe batman. A doua optiune sandokan. Link to comment
LYM Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) PS: Eu as fii pariat pe batman. A doua optiune sandokan. Hai ma, si mai ziceti de altii ca nu scriu corect gramatical, auzi Edited July 11, 2007 by LYM Link to comment
Satori Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Bai, eu sunt pusti, fara scoala, fara judecata (ratiune am dar aia e buna doar la probleme de matematica)... n-am cum sa ridic pretentii. LE: Daca o sa te uiti mai bine la ceea ce zici tu ca i-am zis lui Lucian, o sa observi ca, in acel caz, iesise ceva funny. Diferenta mica? Mare? Asta e, nici intre ADN-ul uman si cel al primatelor nu e prea mare diferenta. Litere mancate sau in plus sunt peste tot, pe forum. Doar in situatiile in care iese ceva interesant din asta, merita postat. Link to comment
LYM Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Nu mi-o lua in nume de rau, ca nu e nimeni Pruteanu sa scrie corect in intregime, dar daca ne luam de fiecare `rahatel` (de expl. i-ai zis lui Lucian_M ca a scris "singuri" in loc de "singur" - ceea ce sunt aproape sigur ca a fos typo) nu ajungem nicaieri. Personal consider ca, atunci cand gresim, este suficient un mic apropo gen " *vezi ca ai gresit acolo ", nu sa ne luam peste picior. Link to comment
tolin Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Rezultat final: Matrix este genial. Topicul se inchide precum contul lui. Link to comment
Recommended Posts