zorro Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Salut domnilor admini si moderatori,acesta este un forum public si toti avem dreptul la opinie.Numai ca vad ca manipulati acest forum dupa bunul vostru plac.De ce va place sa persecutati niste oameni,care nu va convin ce spun nu inteleg. Link to comment
bella Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) Acest forum are un . Daca ar fi citit si respectat nu s-ar ajunge la astfel de frustrari. Numai bine. P.S. Membrii acestui forum fac eforturi inclusiv financiare sa il tina deschis asa ca... On topic: In acest subiect ar trebui sa votam ce moderatori/admini ar trebui sa isi pastreze "functiile" sau cum? Edited July 11, 2007 by bella Link to comment
zorro Posted July 11, 2007 Author Share Posted July 11, 2007 Acest forum are un .Daca ar fi citit si respectat nu s-ar ajunge la astfel de frustrari. Numai bine. P.S. Membrii acestui forum fac eforturi inclusiv financiare sa il tina deschis asa ca... Daca acest forum are un ,de ce este incalcat tocmai de cei care l-au facut? Link to comment
Tommy Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 A cui clona esti spadasinule? Ca vad ca de abia de 14 minute ai dat cu join-ul? ) Si deja stii ce si cum Ai iesit un pic din matrice ) Link to comment
zorro Posted July 11, 2007 Author Share Posted July 11, 2007 Am fost spectator pina azi,dar consider ca am o datorie morala de a spune adevarul,cind vad cita nedrepate se face . Link to comment
bella Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Asadar, esti detinatorul adevarului...suprem? Link to comment
Tommy Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Nu-l inchideti inca .. sa ne mai diXtram un pic ) Link to comment
zeneseu Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Asadar, esti detinatorul adevarului...suprem? Plin de razboinici ai soarelui pe aici... ) Dar balaurul? Unde e balaurul-unde e balaurul??? Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Balauri nu avem azi, avem zmei. Link to comment
zeneseu Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 @ Zmeu Pari cam ofticat putin...doar nu voiai sa ramai singurul zmeu p'aci?? Link to comment
tolin Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) ... zmei si balanei ... Edited July 11, 2007 by tolin Link to comment
uskt2005 Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Zmeule ai grija sa nu-ti ai capul cu sabia(palosul paros...uh scuze ...gros) Link to comment
Tommy Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) Eu zic sa-i iei la tinta si sa nu-i ierti pina nu .. Cum preferi.. la sau la .. Edited July 11, 2007 by Tommy Link to comment
zorro Posted July 11, 2007 Author Share Posted July 11, 2007 Zmeule ai grija sa nu-ti ai capul cu sabia(palosul paros...uh scuze ...gros) Ce pot sa comentez,decit ca ginditi ca niste copii.Dar chiar asa ceva inteligent nu va duce capul sa expuneti? Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 I see that your Schwartz is as big as mine. Deci sa ne batem in Sforta! Link to comment
Adi_Iacob Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Mai, mai, mai, e plin de revolutionari pe aici. Daca zic ceva de bine de admini cica tzuc posterioare (scuzati mircismul, am vrut sa fiu sigur de intelesul expresiei). Da' cum dracu' sa fac chestia asta cuiva pe care nu l-am vazut in viata mea??? Daca stimabilul justitiar a sesizat vreo greseala in exprimare sau a gasit vreun admin partinitor, regulamentul zice sa-l faci atent pe PM. Mi se pare farly enough. Eu nu sunt admin si primul claxon a fost pe PM, deci discret, m-am conformat ( nu fara a bombani oleaca ) dar am acceptat regulamentul IN INTREGUL LUI, nu fractionat si interpretabil. Daca a urmat stimabilul calea legala si a fost ignorat sau banat, se schimba treaba si se face publica. Dar aici trebe sa apara dovezile! Personal mi se pare topicul vanare de vant, cum am mai sesizat altele pe aici. Cu respectul cuvenit fiecaruia, Adi Iacob Link to comment
tolin Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 ... Ce pot sa comentez,decit ca ginditi ca niste copii ... Care-i problema ta, n-ai putut deschide centura de siguranta la nastere ? Link to comment
iulia Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 E topic de caterinca, deci se baga din greu pana la inchidere ) Si totusi, frustrari exista... Link to comment
zorro Posted July 11, 2007 Author Share Posted July 11, 2007 Explica cum atunci niste copii fara minte,fac ceea ce fac,pe un site public.Si culmea este ca n-ui trage nimeni la raspundere.De ce? Ca au titlul de admin sau moderator lucru care-ti permite,sa stergi posturi sau sa deschizi topicuri,cu teme care-ti convin?Deci vine omu isi face publica parerea in legatura cu un anumit lucru privind centura,iar un altul care este admin al acestui forum vine sii contrazice fara sa se informeze in legatura cu ceea ce afirma.Si cind nu-i convine,o da in caterinca,sterge posturi.De ce pentru ca este admin sau moderator?Apropo nu vad nicaieri aici pe ce criterii s-a dobindit caliatea de moderator. Link to comment
sebian Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) Corect spus!!!!!!! Copil fara minte Satori, tu ai bre, buletin, de te-ai insurat? matrixzorroraduilie, situatia e fara iesire, am fost de fata cand Satori a dat shpaga sa fie admin ...nu de alta, dar am avut comision de intermediere Edited July 11, 2007 by Sebian Link to comment
tolin Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 ... Explica cum atunci niste copii fara minte,fac ceea ce fac,pe un site public ... Site-ul este privat ! Public este doar in mintea ta matura si a inca unuia care-si zicea Balanel + alte clone. Doar cand nu vei mai avea nevoie de mai multe identitati pentru a te exprima public, vei putea spune ca ai trecut de pragul copilariei. Link to comment
Recommended Posts