Jump to content

Vot De Blam

zorro

Recommended Posts

Salut domnilor admini si moderatori,acesta este un forum public si toti avem dreptul la opinie.Numai ca vad ca manipulati acest forum dupa bunul vostru plac.De ce va place sa persecutati niste oameni,care nu va convin ce spun nu inteleg.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Zmeule ai grija sa nu-ti ai capul cu sabia(palosul paros...uh scuze ...gros) :D

Ce pot sa comentez,decit ca ginditi ca niste copii.Dar chiar asa ceva inteligent nu va duce capul sa expuneti?

Mai, mai, mai, e plin de revolutionari pe aici. Daca zic ceva de bine de admini cica tzuc posterioare (scuzati mircismul, am vrut sa fiu sigur de intelesul expresiei). Da' cum dracu' sa fac chestia asta cuiva pe care nu l-am vazut in viata mea??? Daca stimabilul justitiar a sesizat vreo greseala in exprimare sau a gasit vreun admin partinitor, regulamentul zice sa-l faci atent pe PM. Mi se pare farly enough. Eu nu sunt admin si primul claxon a fost pe PM, deci discret, m-am conformat ( nu fara a bombani oleaca :spumelagura: ) dar am acceptat regulamentul IN INTREGUL LUI, nu fractionat si interpretabil. Daca a urmat stimabilul calea legala si a fost ignorat sau banat, se schimba treaba si se face publica. Dar aici trebe sa apara dovezile! Personal mi se pare topicul vanare de vant, cum am mai sesizat altele pe aici.

Cu respectul cuvenit fiecaruia,

Adi Iacob

Explica cum atunci niste copii fara minte,fac ceea ce fac,pe un site public.Si culmea este ca n-ui trage nimeni la raspundere.De ce? Ca au titlul de admin sau moderator lucru care-ti permite,sa stergi posturi sau sa deschizi topicuri,cu teme care-ti convin?Deci vine omu isi face publica parerea in legatura cu un anumit lucru privind centura,iar un altul care este admin al acestui forum vine sii contrazice fara sa se informeze in legatura cu ceea ce afirma.Si cind nu-i convine,o da in caterinca,sterge posturi.De ce pentru ca este admin sau moderator?Apropo nu vad nicaieri aici pe ce criterii s-a dobindit caliatea de moderator.

Corect spus!!!!!!! Copil fara minte Satori, tu ai bre, buletin, de te-ai insurat? =))

matrixzorroraduilie, situatia e fara iesire, am fost de fata cand Satori a dat shpaga sa fie admin :D ...nu de alta, dar am avut comision de intermediere

Edited by Sebian
... Explica cum atunci niste copii fara minte,fac ceea ce fac,pe un site public ...

Site-ul este privat ! Public este doar in mintea ta matura si a inca unuia care-si zicea Balanel + alte clone. Doar cand nu vei mai avea nevoie de mai multe identitati pentru a te exprima public, vei putea spune ca ai trecut de pragul copilariei.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...