zeneseu Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Corect spus!!!!!!! Copil fara minte Satori, tu ai bre, buletin, de te-ai insurat? Buletin precis are...minte...la ce i-o fi stat oare?? ) P.S. na...ca acu' o dau si-n versuri Link to comment
iulia Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Lasa ca asa invata omul ce sa nu faca . Link to comment
sebian Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) primul divort e mai greu, nu? ) ...restul se numeste playback Edited July 11, 2007 by Sebian Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Da, pierde toata distractia! Link to comment
iulia Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 primul divort e mai greu, nu? ) ...restul se numeste playback Vrei sa incerci? "> . Abia astept sa-mi povestesti cum e. Link to comment
sebian Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) ...daca mai esti disponibila, de ce nu? )"> ...te invit sa iei parte live la experiment Edited July 11, 2007 by Sebian Link to comment
iulia Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Tu chiar nu vrei sa renunti, nu? Si vezi ca suntem off-topic Link to comment
sebian Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) Ehhh, am facut si eu o pasiune, ce sa-i faci...sunt si eu uman (oare?!?) Edited July 11, 2007 by Sebian Link to comment
zorro Posted July 11, 2007 Author Share Posted July 11, 2007 Tolin omule,tu esti om in virsta dar nici tu nu judeci.Scuza-ma ca o spun public.Ups si vezi ca asta e un atac la persoana. Link to comment
uskt2005 Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Zorro esti frate, var sau alt grad de rudenie cu unul DAN_DANIEL? Link to comment
tolin Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 ... Apropo nu vad nicaieri aici pe ce criterii s-a dobindit caliatea de moderator... Pe spaga, nene, s-a mai scris, dar matale citesti ca prompteritele, doar ce-ai scris tu. Link to comment
Mircea Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Explica cum atunci niste copii fara minte,fac ceea ce fac,pe un site public.Si culmea este ca n-ui trage nimeni la raspundere.De ce? Ca au titlul de admin sau moderator lucru care-ti permite,sa stergi posturi sau sa deschizi topicuri,cu teme care-ti convin?Deci vine omu isi face publica parerea in legatura cu un anumit lucru privind centura,iar un altul care este admin al acestui forum vine sii contrazice fara sa se informeze in legatura cu ceea ce afirma.Si cind nu-i convine,o da in caterinca,sterge posturi.De ce pentru ca este admin sau moderator?Apropo nu vad nicaieri aici pe ce criterii s-a dobindit caliatea de moderator. Asa cum a mentionat si Tolin, site-ul este privat, nu public. In caz ca nu ai citit: 7.2 In momentul înregistrării se consideră că aţi fost de acord în totalitate cu regulile acestui ghid. Dacă la momentul introducerii sau a modificării ghidului eraţi deja înscris ca utilizator, acţiunea de a scrie mesaje în continuare înseamnă acceptarea implicită a acestor reguli. Necunoaşterea prezentului nu vă absolvă de sancţiunile acordate ca urmare a încălcării regulilor mai sus enunţate. Dacă nu sunteţi de acord cu Regulamentul, semnalaţi acest lucru unui administrator şi contul dumneavoastră va fi închis (mesajele deja scrise nu vor fi însă şterse). respectiv: 4.1 Pentru înregistrare şi activarea contului este necesară completarea tuturor câmpurilor cerute, cât şi o adresă de e-mail funcţională. Adresa furnizată va fi folosită doar pentru procedura de înregistrare în forumul Daewoo & Chevrolet Club şi pentru anunţurile administrative. 4.2 După înregistrare, trebuie să vă completaţi datele personale. Conturile fără datele personale completate în întregime NU VOR FI APROBATE. 4.3 Puteţi renunţa oricând la contul dumneavoastră. Trimiteţi un e-mail sau mesaj privat unui administrator în care cereţi acest lucru, iar contul va fi închis (mesajele scrise de dvs. nu vor fi însă şterse). Bun. Acestea fiind spuse, iti recomand sa incetezi sa mai deschizi conturi clona, daca nu vrei ca toti utilizatorii adreselor de IP de la furnizorul tau sa nu mai poata accesa acest forum. Ne rezervam dreptul de a ne alege prietenii in general, iar acest forum este o gasca mare de prieteni. Pentru toata lumea, ca o justificare a actiunii ce va urma: Zorro este inregistrat ca fiind din Bucuresti, cu toate acestea posteaza bine mersi de pe un IP din Constanta: Request: 89.33.92.45 from whois.arin.net:43 [cached Wed Jul 11 09:49:05 2007 UTC] from whois.ripe.net:43 [cached Wed Jul 11 09:49:05 2007 UTC] % This is the RIPE Whois query server #2. % The objects are in RPSL format. % % Rights restricted by copyright. % See http://www.ripe.net/db/copyright.html % Note: This output has been filtered. % To receive output for a database update, use the "-B" flag % Information related to '89.33.88.0 - 89.33.95.255' inetnum: 89.33.88.0 - 89.33.95.255 netname: SC-SELL-IT-and-PC-SRL descr: SC Sell IT & PC SRL descr: Aleea Egretei, 6 AV5, A, 5 descr: Constanta Constanta 905700 country: ro admin-c: SL1973-RIPE tech-c: SL1973-RIPE status: ASSIGNED PA remarks: Registered trough http://www.jump.ro/ip.html mnt-by: RO-MNT mnt-lower: RO-MNT mnt-routes: SELL-MNT source: RIPE # Filtered person: Stefan Lazar address: SC Sell IT & PC SRL address: Aleea Egretei, 6 AV5, A, 5 address: Constanta Constanta 905700 address: Romania phone: +40-723-306978 fax-no: +40-241-762002 e-mail: stefan@sel.ro nic-hdl: SL1973-RIPE mnt-by: SELL-MNT source: RIPE # Filtered % Information related to '89.33.88.0/21AS39347' route: 89.33.88.0/21 descr: SC Sell IT & PC SRL origin: AS39347 mnt-by: SELL-MNT source: RIPE # Filtered De pe acelasi provider posteaza si matrix, care a cerut inchiderea contului, si raduilie. Matrix a recunoscut ca raduilie este clona sa, justificand asta ca o gluma. Proasta, as completa. In momentul de fata, desi a cerut inchiderea contului matrix, acelasi user a deschis un cont clona, zorro, declarand date false la inscriere. Consideram aceasta o incalcare a regulamentului, drept urmare, userul Zorro va fi banat. Imi cer scuze fata de cei care se mai distrau p-aci Link to comment
laurentziu83 Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) Salut domnilor admini si moderatori,acesta este un forum public si toti avem dreptul la opinie.Numai ca vad ca manipulati acest forum dupa bunul vostru plac.De ce va place sa persecutati niste oameni,care nu va convin ce spun nu inteleg. Pai deschide naibii un sondaj in care sa intrebi membrii daca sunt multumiti sau nu de daewooclub si vezi raspunsuri. Pana acum esti cam primul care ridica problema asta, poate altii sunt mai masochisti, ce stii tu? A, si cum tot vei fi banat, inseamna ca putem sa continuam persecutia linistiti. Calatorie sprancenata, nenea. Edited July 11, 2007 by laurentziu83 Link to comment
iulia Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Si eu care credeam ca de la Maximus incepe totul... Link to comment
Tommy Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Mai lasati-l un pic, nu-l banati inca Link to comment
tolin Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 ... inetnum: 89.33.88.0 - 89.33.95.255 ... Mama, cate clone incap aici ! Link to comment
Satori Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Nu mai omoriti euglenele verzi. Are si ele creier si ne place, este distractive. PS: Daca chiar nu stiti despre ce e vorba, urmariti posturile lui matrix. Nu va grabiti cu seriozitatea, strica foarte mult cand e vorba de asemenea specimene. Link to comment
kAos Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Pe cine tre' sa injur pe aici ca sa primesc si eu ban? Oricum nu mai ma intereseaza ce aberati voi pe aici... Link to comment
Satori Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Injura-te singur. Esti membru si te vom proteja. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Te rugam, nu pleca cu jucariile! Link to comment
tolin Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Nu ne parasi ! Tocmai gasisem un subiect serios de discutat. Link to comment
EM!L Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Pe cine tre' sa injur pe aici ca sa primesc si eu ban? Era un raspuns celebru.. a mers pe net o perioada filmuletul(cred ca mai e si acum) intitulat "cuvinte vulgare". Raspunsul cred ca il gasesti in nr. tau de inmatriculare ). Link to comment
kAos Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Mai ce va doare pe voi in fund de numarul meu de inmatriculare. Popescule, tu mai spala-l naibii, sau la CpauzaRpauzaApauzaIpauzaOpauzaVpauzaA e seceta asa mare ?! Link to comment
Recommended Posts