Jump to content

Vot De Blam

zorro

Recommended Posts

Si asa, ca tot veni vorba de caterinca "de calitate" si de aberanti si aberatii pe forum, ia sa vedem cam ce poate elucubra (cauta termenul in dictionar ca sa vezi ca nu e injuratura) stimabilul membru (nu, nu la ala de la numar ma refer :D ) kaos:

Nu am luat niciodata autostopisti. As lua doar in conditiile in care ar fi o autostopisda blonda si titoasa, iar eu sa fiu solo in masina.
- asta da originalitate!! Norocul meu ca nu-s blonda "titoasa".

Si cam ce faceti voi la intilnirile astea?

O spirala, un pipi cald, un sex in grup, ceva???

- vara cald, iarna rece

Hmmm... interesant...
- asta e un post intreg, n-am habar ce-o fi fost atat de interesat incat a fost necesar un post pentru chestia asta

Asa si... ??
- alt post "adanc"

A depasit pe trotuar coloana de pietoni care mergeau spre piata sa vinda/cumpere castraveti, sau ce coloana? 29000000.gif

Ca daca ai mers pe jos m-as mira sa fi fost tu atent la ce se intimpla in trafic, si sa observi corect cum se circula pe acolo. Una se vede de la volan si alta de pe trotuar...

- tu cand mergi pe trotuar te uiti la autostopiste, probabil. Alea din postul tau citat mai sus ;)

Nu, dar afirmatia lui mi se pare aiurea. Nu cred ca de pe trotuar iti poti face o idee corecta despre cit de disciplinati sint sau nu sint soferii in trafic. Drept dovada filmuletul postat de "Cumnatu. 30000000.gif

Ce ai zice daca ti-as spune ca traficul aerian in Bulgaria este cu mult mai ordonat si civilizat decit cel din romania? Am stat eu odata intins pe spate in iarba cind am fost la Oltenita, si am observat...

- yeah, right

Eu o singura data am incercat "sa ma trag " cu un Logan 1.6 "tunat" (29000000.gif) la un semafor de pe Geniului (e destul de pustiu pe acolo). Nu prea fac eu d'astea dar omul era prea mandru de kitch-ul lui, ne-am inteles tacit din priviri si am zis hai sa vedem. Bine inteles ca m-a facut, pentru ca m-a uitat dumnezeu in tr.I pina cind s-a taiat alimentarea cu benzina, turometrul probabil era in blana (cind mi-am aruncat eu ochii pe el, era prin dreptul la 6000 rpm 29000000.gif), motorul nu il auzeam din cauza muzicii, intr-un cuvint am fost babalau.
- sinceritate suprema

Ce caterinca proasta pe aici. 31000000.gif

Inchideti dreacu' subiectul si stergeti-l dupa aceea, ca va faceti de rahat...

- ne-ai facut de toata jena, nici nu stiu cum de ne mai suportam

Pff, penibil.
- este?

Tie nu iti e rusine sa te uiti la... numarul meu ? 23000000.gif

Vrei si tu unul ?! 29000000.gif

Iti dau... fara numar, fara numar..

- pfff, mult mai putin penibil ;)

Pe cine tre' sa injur pe aici ca sa primesc si eu ban?29000000.gif

Oricum nu mai ma intereseaza ce aberati voi pe aici...

- in schimb, noua ne plac teribil cele spuse de tine

Aaa nu, dreaQ, caaaalm... chiar mi se rupe.
- pacat, cred ca ai mai fi putut-o folosi o perioada, dar... :-? ?

Mai ce va doare pe voi in fund de numarul meu de inmatriculare. 29000000.gif

Popescule, tu mai spala-l naibii, sau la CpauzaRpauzaApauzaIpauzaOpauzaVpauzaA e seceta asa mare ?!

- pe mine ma durea pen' ca am mancat de la kfc azi dimineata si nu prea puteam sa "ejectez", daca ma-ntelegi. Dar sa stii ca ai fost un purgativ excelent, am ras astazi de era sa ma CpauzaApauzaCpauza pe mine. Noroc ca am baia aproape, ca altfel lasam dara, ca melcii.
  • Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Wow am deja primul fan pe DWC, si anume Brainiac. =D>

Mai, sper sa nu aluneci pe panta obsesiei, sa nu o dai din daewoo in voodoo si sa incep sa ma trezesc in fata usii (la cielo) cu gaini moarte, cozi de iepure, sau cine stie ce alte traznai. 8-|

MarkChapman-ule, CharlesManson-ule... 8-|

Hai ciao. ;)

Edited by kAos

Mai kaos, desi vad ca nu suporti deloc membrii dwc, ca-s penibili, ca nu stiu sa faca o gluma, ca aluneca pe panta obsesiei, etc, intr-un cuvant nu sunt sanatosi la cap, la ce mama ciorilor iti mai pierzi timpul pe aici? Crezi ca te tin oo-le sa faci pe psihiatrul si sa readuci la normal 1000 de membri activi sariti de pe fix? =))

Poti sa incepi cu mine, sa ma vindeci de a mai asculta manele de calitate. Daca faci asta, esti tare.

Edited by laurentziu83

Ups, da... am uitat. "Nu vorbi de sfoara in casa spanzuratului".

Tocmai voua, cei mai privati si mercantili de pe "piata" forumurilor din Romania, sa va pomenesc de "ban" ?! [-(

Tocmai voua, cei mai privati si mercantili de pe "piata" forumurilor din Romania, sa va pomenesc de "ban" ?! [-(

In sfarsit, ceva corect.

Azi avem la vanzare "Cum sa iti legi cei doi neuroni intre ei". 10 RON (pret pentru cei ce au cumparat si "Cum sa nu uiti sa respiri) sau 20 RON (restul cumparatorilor).

@Satori: Asta explica de ce sinteti toti pe aici cu mintile asa incetosate. Si eu care credeam ca e de la caldura !

Doi neuroni, adica toti neuronii supermoderatorilor ( 8-| ) la un loc ? Si cum i-ati legat ?! Cu doua noduri pe fata si unul pe dos?

Nu mersi, nu cumpar!

@andreiB: ti-am scris sa incerci sa mai inventezi inca un motiv pentru a imi mai da inca un warn, nu de alta, dar sint nerabdator sa ajung la 100%. Poate reusesc sa depasesc planul si realizez 110%. ;)

Edited by kAos

Acum inteleg eu rostul topicurilor de genul asta. Sa evitam discutii de genul pe topicuri destinate exclusiv problemelor tehnice unde nu conteaza cati neuroni are adminul si nici interconexiunile dintre ei daca sfatul lui e competent si duce la o diagnosticare corecta a problemei unui user, sau chiar la reparare. kAos, daca crezi cu adevarat ca ai dreptate, de ce te mai chinui in compania noastra, cei 1001 de nebuni? Sa ne dai un raspuns usturator? Nu uita de vorba care spune ca un nebun arunca o piatra in iaz si 10 intelepti nu o pot scoate. Crezi ca ne poti scoate tu singur nebunia noastra din cap? I'm very sure you can't. Eu ma simt bine in compania asta, si sincer nu vreau sa devin un om normal, daca anormalitatea aduce macar pe departe cu cele descrise de tine.

Un nebun, dar un nebun fericit,

Adi Iacob

Edited by Adi_Iacob

Macar lu @kaos va rog sa nu-i dati inca banu :D

@kaos, normal in sectiunea asta ai putea scrie destul de multe fara sa fii banat ;)

Sa vedem cat te tine :)

De schimbat nu schimbi pe nimeni, nici macar propriul "eu", dar sa te vedem cat rezisti cu nervii :D

Pina acum nu s-a dovedit a exista titani :) ))

Sa fii tu primul.. sa nu fii.. cine stie.. pariati baieti?

Acum inteleg eu rostul topicurilor de genul asta.

Exista un moment in viata unui forum cand se strange o masa critica de... genialitate.

Si atunci apar topicurile acestea. Sunt un serviciu adus geniilor. Aici ei isi desavarsesc capodopera. Aici unii din restul de membri rad, altii se ingrozesc.

...

S'apoi e liniste.

Cred ca de fapt testul este al supermoderatorilor. Cit credeti ca vor rezista sa dea inca un click (cred ca e nevoie de unuk singur) pe butonul de warn? Am 80% acum! Apropo, la 100% ce se intimpla? Mi se sterge contul ? Cel putin asa nu voi fi nevoit sa ma milogesc pentru asta, ca altii. :D

@kaos, Good point :)

Este ca nevoia de adrenalina iti e satisfacuta din plin .. cand stii ca la urmatorul tau click.. ar putea sa-ti apara un ecran in care iti spune ca ai ban 9999 zile? :D

Edited by Tommy

@ Popescu: Recunosc, nu l-am recitit de la inscrierea mea din 2006.

Uite, inca un motiv de warn. 8-|

Da superadmine cu warnu-n mine !!! ;)

@ Tommy, pai aia e ideea, nu ai vazut ca am spus mai sus ?!

Edited by kAos

Tu esti clona lui Zorro, adica a lui matrix? / :)

Daca da, ce naiba mai cauti aici, cum naiba poti sa te intorci sa mai lingi acolo unde ai scuipat? :-?

Eu unul nu pot asa ceva... :-&

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...