danutbuduru Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Am cumparat un cielo nou 2007 si nu am gasit unde este butonul pentru blocare usi din interior, poate sa imi spuna cineva daca are asa ceva si unde este. Link to comment
Mircea Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Nu scrie in Manualul utilizatorului? Daca are inchidere centralizata, rolul butonului de care vorbesti este luat de tamburusul de pe usa soferului, daca nu are inchidere centralizata, nu exista functia de blocare usi. Link to comment
Juliaen Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Cielo productie 2007 are in dotare inchidere centralizata numai la versiunile Executive. Tu ce versiune de dotari ai? Link to comment
danutbuduru Posted July 13, 2007 Author Share Posted July 13, 2007 Cielo productie 2007 are in dotare inchidere centralizata numai la versiunile Executive. Tu ce versiune de dotari ai? Am un cielo executiv gpl full option, dar nu am gasit butonul de blocare usi din interior. Link to comment
Juliaen Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 (edited) Dupa cum ti-a spus si Mircea, butonul de blocare a usilor e localizat pe usa soferului; acesta va actiona butoanele de blocare de pe toate usile. In imaginea atasata e sectiunea corespunzatoare din Manualul de Utilizare pt. Cielo: Edited July 13, 2007 by Juliaen Link to comment
DJ32AND Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Eu am rezolvat-o in urmatorul fel: Link to comment
madkat Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 conexiunea unde ai facut-o? la actuatorul din usa stanga? Link to comment
perfidus Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 O intrebare DJ32AND (n-am Cielo): butonul este ca cel de la geamurile celelalte? Ma bate un gand, ca nici pe Lacetti HB nu e pus buton. Link to comment
madkat Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 da, acela-i buton de usa spate sau fata dreapta - oricum excelenta idee Link to comment
Recommended Posts