Gabriel_ion Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Salut tuturor, numele meu este Gabriel Ion si lucrez la Gfk Romania, cea mai mare companie de cercetare de piata de la noi. In prezent avem un proiect de cercetare despre piata auto din Romania si facem interviuri pentru aflarea opiniei soferilor despre marcile si modele prezente pe piata romaneasca. Sondajul este comandat de o companie auto foarte prezenta pe piata Ro insa nu pot divulga numele. Postez aici in speranta ca voi gasi cateva persoane dornice sa imi raspunda la cateva intrebari (interviul dureaza maxim 15-20 de minute). Sunt intrebari punctuale si inchise, respondentul acorda note pentru caracteristicile unei marci de ex (consum redus, performante, design etc). Din fericire romanii sunt maestrii la datul cu parerea insa nu multi sunt dispusi sa o faca intrun mod organizat Sper sa gasesc cativa interesati, interviurile se pot realiza oriunde va este mai confortabil, afara, pe scara blocului, in parcare etc. Una din conditiile necesare este ca masina sa fie mai noua de 2003, respondentul sa fie primul proprietar, sa nu lucreze in domeniile cercetarii de piata, marketing, publicita e, sau industria de automobile si sa fie persoana care a decis asupra marcii atunci cand a fost c mparat automobilul Momentan caut doar un proprietar de Cielo si unul de Solenza, daca e cineva pe aici care are Astept mesajele pe PM sau daca mai doriti informatii va raspund aici pe topic Link to comment
Gabriel_ion Posted July 13, 2007 Author Share Posted July 13, 2007 (edited) am uitat sa spun ca interviul se adreseaza doar celor din bucuresti din nefericire si se face doar fata in fata si mai caut un proprietar de KALOS Edited July 13, 2007 by Gabriel_ion Link to comment
Lao Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Aveţi un "candidat". Cielo-ul meu e din 2003 şi intrunesc toate conditiile de mai sus. Detalii v-am dat pe privat. Link to comment
Gabriel_ion Posted July 23, 2007 Author Share Posted July 23, 2007 Salut, a trecut ceva timp de cand am postat aici... s-a facut un inventar al chestionarelor realizate si mai avem nevoie de proprietari pentru urmatoarele marci: Dacia Solenza Chevrolet Kalos, Aveo Peugeot Renault Megane, Clio Nissan Toyota Seat Conditiile sunt aceleasi (respondentul sa fie primul proprietar si sa nu lucreze in domeniile marketing, publicitate, cercetare de piata, industria auto, masina sa fie 2003 sau mai noua) Link to comment
BGeo Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 (edited) Ma ofer pentru Aveo. Detalii de contact ai pe PM. Edited July 23, 2007 by BGeo Link to comment
laurentziu83 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 (edited) Pentru Renault Megane si Clio incearca www.reno.ro. Eventual ia forumurile la rand si vezi cand au intalniri saptamanale si unde. E cel mai sigur asa, nu trebuie sa bati la usi. Edited July 23, 2007 by laurentziu83 Link to comment
Recommended Posts