laurentziu83 Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 (edited) Se inscrie cineva pentru anul asta? Editia a 8-a a Liberty Parade se va desfasura pe plaja dintre Venus si Saturn, va incepe la ora 17 la Olimp, apoi la ora 19 pe plaja dintre Venus si Saturn si va tine pana la 6 dimineata. Mai multe detalii pe www.libertyparade.com . Eu as vrea sa vin, din pacate nu prea gasesc amatori prin zona. As pleca sambata dupa-amiaza spre mare si inapoi acasa duminica dimineata. Edited July 14, 2007 by laurentziu83 Link to comment
c_french84 Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Eu o sa fiu prezent...abia astept! "> Link to comment
zbardoiul Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Si eu am sa fiu acolo ! /"> , cine mai vine ??? > Link to comment
laurentziu83 Posted July 15, 2007 Author Share Posted July 15, 2007 Pai stabilim un loc de intalnire in Venus, schimbam numere de telefon, etc si apoi mergem. Eu as vrea sa vizitez coforumistii constanteni inainte, asa ca nu stiu daca voi fi la ora 19 in Venus. Daca imi pun gaz pe Clio vin cu el, daca nu, vin cu dacia. Link to comment
freemind Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Imi doresc mult sa ajung si eu, sper sa reusesc anu` asta! "> Link to comment
kAos Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Asta e un fel de gay parade, sau ce este? / Link to comment
laurentziu83 Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 Asta e un fel de gay parade, sau ce este? / Nu, dar daca ai astfel de nevoi, te ajutam. Link to comment
Satori Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Asta e un fel de gay parade, sau ce este? / La tine toate adunarile sunt de gay sau spirale. Mai iesi si tu din casa. Link to comment
sebian Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Faceti-i baiatului un topic de matrimoniale gay, poate s-o gasi vreunul sa-l iubeasca si pe el Link to comment
tolin Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Sebiane, asta-i un pur atac pidosnic ! Link to comment
cip Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 nu va mai luati dom' le de noi astia mai de la tara , si eu cind mi-a spus cineva de liberty parade am intrebat daca nu cumva e ceva cu homalai ,lesbiene nu mai auzisem. Mai bine ne povestiti si noua de la editiile trecute cum v-ati distrat ,pentru initiati numai, aia care cred ca Liberty Parade e ceva cu gay sa se abtina Link to comment
tolin Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 ... nu va mai luati dom' le de noi astia mai de la tara, si eu cind mi-a spus cineva de liberty parade am intrebat daca nu cumva e ceva cu homalai ,lesbiene ... La voi, la tara, nu s-a auzit ca sunt oameni si ei, iar discriminarile de orice fel (pozitive sau negative) nu-si au rostul ? In plus, nu se mai spune asa, ci les bienvenu. Link to comment
iulia Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) Cred ca anul asta sar peste, ca doar m-am inscris la Varlaam. Dar de parut rau imi pare, ca erau destule nume de DJ-i care meritau o fuga pana acolo. Asta e un fel de gay parade, sau ce este? / La 32 de ani, cum poti fi atat de... pe langa? Edited July 16, 2007 by iulia Link to comment
kAos Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) Avand in vedere ca se doreste a fi o imitatie ieftina dupa Love Parade ma gindesc ca e posibil sa iti fie frica sa scapi ceva pe jos pe acolo. Evident ca afirmatia mea era o "caterinca" (cuvint drag voua). Pacat ca astia mai "iesiti in lume" care asculta DJ Vasile, nu prea o gusta... PS: Sebianus, abtine-te de la comentarii de genul ala, iti sta mai bine salivand dupa Iulia. Edited July 16, 2007 by kAos Link to comment
iulia Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Afirmatia ta de final nu o comentez, ca ar fi de prost gust. Dar n-ar strica sa vezi o Liberty Parade la mare o data, ti-ar trece ideile astea ciudate. Ai vedea o chestie faina. cauta sa vezi cum a fost in anii trecuti. Si chiar daca ar fi sa se lase cu sex, ma indoiesc ca ar fi de tip homosexual . Link to comment
sebian Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) PS: Sebianus, abtine-te de la comentarii de genul ala, iti sta mai bine salivand dupa Iulia. Dragule, taranismele tale de prost gust deja nu mai amuza pe nimeni...ai auzit de lobotomie?... ar putea fi o solutie viabila pentru tine. Edited July 16, 2007 by Sebian Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Despre calitatea DJ-ilor prezenti nu discut, dar daca tot vrei sa te dai cunoscator distant si versat lasa-l pe DJ Vasile deoparte ca esti pe langa. Link to comment
kAos Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Din contra, nu ma dau deloc cunoscator in domeniu, recunosc ca habar nu am cu ce se maninca muzica asta, nu imi place deloc si nu o suport. Exemplu pe care l-am dat era tot la misto, mi se pare hilar si in acelasi timp prostesc sa iti alegi un asemenea nume, dar ma rog... @Sebian, imi spui "dragule" dupa to ce s-a discutat (incriminat) mai sus ??! / Pai si cu Iulia cum ramine? Link to comment
tolin Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 ... Pai si cu Iulia cum ramine? Ramane ... in disputa. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Din contra, nu ma dau deloc cunoscator in domeniu, recunosc ca habar nu am cu ce se maninca muzica asta, nu imi place deloc si nu o suport. Exemplu pe care l-am dat era tot la misto, mi se pare hilar si in acelasi timp prostesc sa iti alegi un asemenea nume, dar ma rog... Atunci lasa fazele cu copia dupa "loveparade" deoparte. Pentru partea a doua: intr-adevar trebuie sa ai ceva simt al umorului, putina relaxare si nitica lipsa de boxeri apretati sa "gusti" asemenea nume, dar ma rog... Link to comment
iulia Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 @kAos, -FYI, toti astia care glumim pe aici chiar ne stim in real life si ne intelegem bine. Altfel, unele glume ar fi cam deplasate, nu crezi? Link to comment
tolin Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 ... Altfel, unele glume ar fi cam deplasate, nu crezi? Daca-s deplasate, le punem la loc, declasate sa nu fie, ca acolo-i de "halate albe". Link to comment
Recommended Posts