sebian Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 @Sebian, imi spui "dragule" dupa to ce s-a discutat (incriminat) mai sus ??! / Pai si cu Iulia cum ramine? Simpaticule care esti imi fac timp si pentru tine... Link to comment
laurentziu83 Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 (edited) Bre, io am fost primul...Am si dacie. "> Nu de alta da chiar nu vreau sa plec singur la drum, daca se strica masina sa n-o imping singur. Edited July 16, 2007 by laurentziu83 Link to comment
sebian Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 impinsu' ca impinsu, da' vezi sa nu faci pana ca trebuie sa te apleci si daca esti aproape de Liberty Parade, nu stii ce se poate intampla )"> Link to comment
laurentziu83 Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 Ii dau foc si imi iau cei 6200 ron de pe asigurare. Link to comment
uskt2005 Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Ii dau foc si imi iau cei 6200 ron de pe asigurare. Nu vrei sa-i dau eu foc sa nu te murdaresti tu si sa-mi dai si mie jumate? Link to comment
kAos Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Atunci lasa fazele cu copia dupa "loveparade" deoparte. Pentru partea a doua: intr-adevar trebuie sa ai ceva simt al umorului, putina relaxare si nitica lipsa de boxeri apretati sa "gusti" asemenea nume, dar ma rog... Asta inseamna chiloti tanga, piercing in sfarc, parul vopsit verde... si nu ma refer numai la tipe. Ma rog, gusti ce vrei... astea nu se discuta. Link to comment
Satori Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Love_Parade Ia citeste p'aci. Sa vezi cum a inceput. Sa vezi cum te lucreaza mass media. Sa vezi de ce Becali se bazeaza pe oameni ca tine. Link to comment
sebian Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Deci clar e pidosnica parada asta ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Trebuia sa ramai la prima afirmatie, aia in care ziceai ca nu esti cunoscator. De fapt, in particular, iti dau dreptate. Si eu, la fel ca tine, ma uit pe plaja dupa babe cu budigai. Bikinii imi repugna. Ale dracu dezmatate! Link to comment
uskt2005 Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Si eu, la fel ca tine, ma uit pe plaja dupa babe cu budigai. Pt zmeu: Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Cred ca lui kAos i-a dat si o lacrima. Link to comment
kAos Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) Preferi barbati in tanga ? Mi se pare mult mai scarbos Edited July 16, 2007 by kAos Link to comment
Razv Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) Cat de offtopic ... ( interesant dar tot off topic ) Daca incepeti sa comparati un eveniment house cu un eveniment de homosexuali sunteti "dusi cu pluta"... ps : 8 User(s) are reading this topic ... bataie bataie ... Edited July 16, 2007 by Razv Link to comment
tolin Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Parca-i vorba de Liberty, nu ? Deci, toata lumea-i ONTopic. Link to comment
Satori Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Iote ai naiba ce danseaza si supara oamenii seriosi si respectabili: PS: Ce nashpa sunt homosexualele alea cu pantalonasi ca focu' Link to comment
kAos Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) Iote ai naiba ce danseaza si supara oamenii seriosi si respectabili: PS: Ce nashpa sunt homosexualele alea cu pantalonasi ca focu' Jenant din punct de vedere al prezentei "fanilor". Pina si la gayfest a fost mai numeroasa http://www.youtube.com/watch?v=95JQ-y2oZ7A ca tot s-a... analizat pe aici, problema. Edited July 16, 2007 by kAos Link to comment
Satori Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 "cati e in cadru, atatia e". Traiasca PNG. PS: Ce ai cautat la gayfest? Link to comment
sebian Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) PS: Ce ai cautat la gayfest? conducea o basculanta cu pietre, cred Jenant din punct de vedere al prezentei "fanilor". Pina si la gayfest a fost mai numeroasa http://www.youtube.com/watch?v=95JQ-y2oZ7A ca tot s-a... analizat pe aici, problema. Pai matale ai anal-izat problema, KAos Edited July 16, 2007 by Sebian Link to comment
Razv Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Jenant din punct de vedere al prezentei "fanilor". hahhaha ... tu cred ca nu sti ce'a fost anul trecut . E un fenomen care te depaseste ... ramai la gayfest ca se pare ca'l intelegi mai bine ! Link to comment
kAos Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) @Sebian: Parca aveai treaba ?! Vezi cine a aruncat cu pietre, razvanel nu eu @Razv: sustinand asa vehement fenomene de neinteles pentru altii, ai toate sansele sa ajungi un ufo-log de renume, keep up the good work. PS: Ma ingrozesc cei care sustin cu atita ardoare un rahat inchindu-se la el ca sfintele moaste privind superior "profanii" din afara "fenomenului". Patetic. Edited July 16, 2007 by kAos Link to comment
Tommy Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Apropo de costumatii.. cat trebe sa bei sa iti pui singur coarne? Sau cat de tare tre sa fie .. ce e de tras acolo Link to comment
Satori Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Apropo de costumatii.. cat trebe sa bei sa iti pui singur coarne? Depinde. Cand unul nu iti ajunge si exista material, s-ar putea sa te distrezi mai bine cu trei. Link to comment
Tommy Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 .. s-ar putea sa te distrezi mai bine cu trei. Intotdeauna mi-a placut mai mult prepozitia "in", in dauna mai putin animatei "cu" Si ca sa fiu "in" topic, nu "cu" topic, si altruist sa par si eu.. e mai bine sa dai decat sa iei ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 PS: Ma ingrozesc cei care sustin cu atita ardoare un rahat inchindu-se la el ca sfintele moaste privind superior "profanii" din afara "fenomenului". Patetic. Cu profanii nu avem nimic, cu expertii care stiu ei mai bine, desi recunosc ca habar nu au, fracturand grav logica, avem ce avem. Link to comment
Recommended Posts