Jump to content

Liberty Parade 2007

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ii dau foc si imi iau cei 6200 ron de pe asigurare. :tongue:

Nu vrei sa-i dau eu foc sa nu te murdaresti tu si sa-mi dai si mie jumate? :mrgreen:

Atunci lasa fazele cu copia dupa "loveparade" deoparte.

Pentru partea a doua: intr-adevar trebuie sa ai ceva simt al umorului, putina relaxare si nitica lipsa de boxeri apretati sa "gusti" asemenea nume, dar ma rog...

Asta inseamna chiloti tanga, piercing in sfarc, parul vopsit verde... si nu ma refer numai la tipe. 8-|

Ma rog, gusti ce vrei... astea nu se discuta. ;)

Cat de offtopic ... ( interesant dar tot off topic )

Daca incepeti sa comparati un eveniment house cu un eveniment de homosexuali sunteti "dusi cu pluta"...

ps : 8 User(s) are reading this topic ... bataie bataie ...

Edited by Razv

Iote ai naiba ce danseaza si supara oamenii seriosi si respectabili:

PS: Ce nashpa sunt homosexualele alea cu pantalonasi ca focu'

Jenant din punct de vedere al prezentei "fanilor".

hahhaha ... tu cred ca nu sti ce'a fost anul trecut . E un fenomen care te depaseste ... ramai la gayfest ca se pare ca'l intelegi mai bine !

@Sebian: Parca aveai treaba ?! Vezi cine a aruncat cu pietre, razvanel nu eu ;)

@Razv: sustinand asa vehement fenomene de neinteles pentru altii, ai toate sansele sa ajungi un ufo-log de renume, keep up the good work. ;)

PS: Ma ingrozesc cei care sustin cu atita ardoare un rahat inchindu-se la el ca sfintele moaste privind superior "profanii" din afara "fenomenului". Patetic. 8-|

Edited by kAos
Apropo de costumatii.. cat trebe sa bei sa iti pui singur coarne? =))

Depinde. Cand unul nu iti ajunge si exista material, s-ar putea sa te distrezi mai bine cu trei.

.. s-ar putea sa te distrezi mai bine cu trei.

Intotdeauna mi-a placut mai mult prepozitia "in", in dauna mai putin animatei "cu" :D

Si ca sa fiu "in" topic, nu "cu" topic, si altruist sa par si eu.. e mai bine sa dai decat sa iei :) )

PS: Ma ingrozesc cei care sustin cu atita ardoare un rahat inchindu-se la el ca sfintele moaste privind superior "profanii" din afara "fenomenului". Patetic. 8-|

Cu profanii nu avem nimic, cu expertii care stiu ei mai bine, desi recunosc ca habar nu au, fracturand grav logica, avem ce avem.