tolin Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Pate Tic ? Asta-i Bursa pe fata ! Link to comment
Satori Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Intotdeauna mi-a placut mai mult prepozitia "in", in dauna mai putin animatei "cu" Pai vezi? Mai pune 2 ca sa fi mai jmecher. De trei ori mai... "in". ...fracturand grav logica... Shhtttt... trezesti navadariu'. Link to comment
tolin Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Eh, acum nu te contrazice. Ai zis ca le-a confectionat cu mana lui. Hai ca nu te omoara nimeni ne-am dat seama ce ai vrut sa zici. ... KAos: "Stiam ca tu ai sa ma intelegi ..." Baieti, s-a legat, deja, un sentiment ! Link to comment
kAos Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Iar vorbesti ca proasta in tirg... Pe dreaQ il cunosc de mult timp, sintem prieteni. Te-ai trezit sa dai aici un quote din alt topic ? Vai de capul tau... Link to comment
tolin Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Pana adineauri te-ai jucat cu mintile zglobii ale forumului. Ce s-a intamplat, ai dat-o, iar in seriozitate ? Eu am renuntat de ieri, cand l-am auzit pe unul mare, la TV, spunand ca "seriozitatea este ultimul refugiu al mediocritatii" Link to comment
laurentziu83 Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 Pe dreaQ il cunosc de mult timp, sintem prieteni. Te-ai trezit sa dai aici un quote din alt topic ? Vai de capul tau... Chiar aveam o parere buna despre dreaQ pana sa citesc asta. Link to comment
tolin Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 La mine s-a intarit parerea foarte buna despre dreaQ. Link to comment
tolin Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 De ce ? Oricum, tot el ne ia ... Link to comment
Razv Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) @Razv: sustinand asa vehement fenomene de neinteles pentru altii, ai toate sansele sa ajungi un ufo-log de renume, keep up the good work. PS: Ma ingrozesc cei care sustin cu atita ardoare un rahat inchindu-se la el ca sfintele moaste privind superior "profanii" din afara "fenomenului". Patetic. Omule atata timp cat nu ai nici'o treaba cu "fenomenul" house/trance/electro/etc de ce te bagi ? Doar sa faci flame se pare ... stai acolo in banca ta si tine ciocu' mic. Edited July 16, 2007 by Razv Link to comment
Satori Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Sau mare, dar cand te duci la gayfestu' ala al tau. Link to comment
c_french84 Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) kAos poate s-a pastilat pe manele sa inteleaga fenomenul,sau muzica house..Dj Vasile a fost unul dintre pionierii in mix din Romania! Edited July 16, 2007 by c_french84 Link to comment
terminator Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Pai vezi? Mai pune 2 ca sa fi mai jmecher. De trei ori mai... "in". Shhtttt... trezesti navadariu'. Navodari nu doarme,sta si se uita,numai ca doreste ca toate astea sa inceteze.Daca tu nu vrei sa incetezi e problema ta,eu unul am terminat. HASTA LA VISTA BABY!!!!!!!! Link to comment
tolin Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) Ce-ai terminat, Salmonelo, niste bieti copii dintr-o tabara ? Le-ai stricat vacanta si pe ei la burta ! Rusine sa-ti fie ! Edited July 16, 2007 by tolin Link to comment
terminator Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Am terminat cu toata vorbaria asta fara rost,daca tu vrei s-o tii langa n-ai decit.Cit despre tabara n-am nici o vina,la fel de bine pot sa te intreb si eu cu ursii din Brasov care maninca turisti. Link to comment
tolin Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Te legi de prietenii mei, animalele ? Ei isi apara arealul lor de toti navodaristii care le dau cu blitzu'n ochi si-i deranjeaza de la rasfoitul ziarelor din tomberoanele plasate pe spatiul padurii lor. Link to comment
dreaQ Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 (edited) De ce ? Oricum, tot el ne ia ... Te iau... @kaos: hai ma ca incepe sa iti placa aici si nu mai vrei ban, nu?? Poate ajungi joi la intalnire... Edited July 17, 2007 by dreaQ Link to comment
kAos Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Daaa, mi-ar place sa il cunosc pe Satori... Cit despre ban, inca astept... Link to comment
dreaQ Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Hai sa-ti dea ban sa te duci la parada linistit > > Link to comment
Satori Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Aaaa... bai, de ce nu alegi tu altul? Eu nu sunt asa, sunt casatorit si nu de forma, chiar imi plac femeile! Link to comment
kAos Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Aaa... stai linistit ca nu in felul ala ... ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Da, poate vrea Alezz sa il cunoasca. > Link to comment
kAos Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Pai in cazul asta il invit oricind la birou, la o "sedinta". Link to comment
laurentziu83 Posted July 17, 2007 Author Share Posted July 17, 2007 Bah ia mutati-va voi la caterinca. Cat a fost despre Liberty Parade, mai mult sau mai putin pe langa, a fost ok. Acu, preferintele voastre sexuale nu prea au ce cauta aici. Link to comment
Recommended Posts