Jump to content

Liberty Parade 2007

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Intotdeauna mi-a placut mai mult prepozitia "in", in dauna mai putin animatei "cu" :D

Pai vezi? Mai pune 2 ca sa fi mai jmecher. De trei ori mai... "in". :drinkers:

...fracturand grav logica...

Shhtttt... trezesti navadariu'. :spumelagura:

Eh, acum nu te contrazice. Ai zis ca le-a confectionat cu mana lui. Hai ca nu te omoara nimeni ne-am dat seama ce ai vrut sa zici. :rolleyes: ...

KAos: "Stiam ca tu ai sa ma intelegi ..."

Baieti, s-a legat, deja, un sentiment !

Pana adineauri te-ai jucat cu mintile zglobii ale forumului. Ce s-a intamplat, ai dat-o, iar in seriozitate ? Eu am renuntat de ieri, cand l-am auzit pe unul mare, la TV, spunand ca "seriozitatea este ultimul refugiu al mediocritatii"

@Razv: sustinand asa vehement fenomene de neinteles pentru altii, ai toate sansele sa ajungi un ufo-log de renume, keep up the good work. ;)

PS: Ma ingrozesc cei care sustin cu atita ardoare un rahat inchindu-se la el ca sfintele moaste privind superior "profanii" din afara "fenomenului". Patetic. 8-|

Omule atata timp cat nu ai nici'o treaba cu "fenomenul" house/trance/electro/etc de ce te bagi ? Doar sa faci flame se pare ... stai acolo in banca ta si tine ciocu' mic.

Edited by Razv
Pai vezi? Mai pune 2 ca sa fi mai jmecher. De trei ori mai... "in". :drinkers:

Shhtttt... trezesti navadariu'. :spumelagura:

Navodari nu doarme,sta si se uita,numai ca doreste ca toate astea sa inceteze.Daca tu nu vrei sa incetezi e problema ta,eu unul am terminat.

HASTA LA VISTA BABY!!!!!!!!

Ce-ai terminat, Salmonelo, niste bieti copii dintr-o tabara ? Le-ai stricat vacanta si pe ei la burta ! Rusine sa-ti fie !

Edited by tolin

Te legi de prietenii mei, animalele ? Ei isi apara arealul lor de toti navodaristii care le dau cu blitzu'n ochi si-i deranjeaza de la rasfoitul ziarelor din tomberoanele plasate pe spatiul padurii lor.

De ce ? Oricum, tot el ne ia ...

Te iau... :twisted:

@kaos: hai ma ca incepe sa iti placa aici si nu mai vrei ban, nu?? Poate ajungi joi la intalnire... :rolleyes:

Edited by dreaQ