Jump to content

Scut Baie Ulei Matiz

Recommended Posts

Buna sunt nou pe forum , proaspat sofer cu carnet de 6 ani de zile (dar nu am mai condus de 5 ani :mrgreen: ) si proaspat proprietar de Matiz , parerile au fost impartite in luarea deciziei de a cumpara matiz dar mie unu sincer mi-a placut si sper sa nu-mi para rau + ca nici cu banu nu prea pot sari asa tare , ce vroiam eu sa intreb exista scut pt baia de ulei (matizul e prima varianta) sau sa nu-mi fac probleme am o portiune de 1 km cu drum de piatra si sa nu fac vreo boacana

Mersi mult !

Sincer si eu am simtit in acest concediu nevoia unui scut pentru baia de ulei. In drum spre Albac erau niste gropane in drum frumos mascate de un drum bun pana la ele... si un colt iesit de la un gropan cred ca a atins baia de ulei... oricum acolo mi-am facut praf pivotul dreapta fata... Traiasca baietii de la Jolly Boys din Campeni... au lucrat ieftin, bine si cu piesa buna (sper)........

Din cate am vazut eu pe sub masina, baia de ulei este "pitita" in sensul ca nu iese in afara deloc, chiar este mai sus decat spoilerul fata. Cutia de viteze este mai jos, dar ea este aparata de un scutulet. Asa ca nu prea vad cum ai putea lovi baia, iar daca ai temeri ca ar sari o piatra ceva, mergi incet. :mrgreen:

Edited by closchkutza