mike.omega Posted July 24, 2007 Author Share Posted July 24, 2007 @Safari: continuam, continuam maestre >- Anvelopa chiar nu stiu daca era de iarna sau de vara, insa din pacate era... Foarte frumos apusul, si eu trebuie sa-mi fac timp sa mai surprind un apus/rasarit. @Topser: un rinocer ceva?! ca trofeu ma gandesc Link to comment
laurentziu83 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Cu toate consideratia pe care ti-o port pentru cate cele, insa te intreb .. ..eu cu ce ti-am gresit?? Cere-i in avans o poza cu apus la marea neagra. Link to comment
mike.omega Posted July 24, 2007 Author Share Posted July 24, 2007 Daaa, mai ales ca soarele apune in apa nu?! ) Link to comment
th3_grimreaper Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Fost la Tuning Fever aia, intalnir Arry si Free Spirit, luat teapa mare dpdv al expozitiei. Eu unu m-am lecuit, ma mai duc doar la SIAB si Auto Show din CT )"> Pai bine bre, ai uitat ca te-ai intalnit si cu mine...si pe langa asta, pe langa Porsche, Lamborghini si Matiz, n-ati vazut si voi ca aveati un reprezentant de-al vostru printre ei, un amarat de Tico alb... va e rusine cu din astia ca mine, cu tuning si fulgering, aah? Link to comment
mike.omega Posted August 9, 2007 Author Share Posted August 9, 2007 Nu Alex n-am uitat! Dar m-a deranjat faptul ca atunci cand am intrat eu s-a platit intrarea si la juma de ora cand a aparut Free Spirit numai lua nimeni taxa de intrare, stiu si de ce dar nu ma agit 2 la mana. S-a anuntat mare show cu toate cele, de credeam ca nu citesc bine si e vreun eveniment de prin Germania/Austria dar cand colo 20-30 de masini aruncate la care te putea-i uita dupa placul propietarilor. Nu tu fise tehnice, nu tu liste cu modificari. Nu mai zic ca drumul pana la zona expozitiei a fost ... specific zonei ca sa zic asa Link to comment
th3_grimreaper Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 La intrare n-am avut voie si nici n-am avut posibilitatea sa bag pe nimeni fara taxa, oricat as fi incercat... In timp ce eram eu la intrare (dupa ce ai venit tu, cred) am primit un control din partea garzii financiare si respectivii inspectori le-au interzis organizatorilor sa mai perceapa taxa de intrare, lipsind o casa de marcat...motiv pentru care organizatorii ne-au dat dispozitie sa nu mai permitem nimanui accesul pana la solutionarea problemei, nici cu bani, nici fara...drept urmare, eu am facut in asa fel incat sa scap de responsabilitate (deja ma luam cu ei la bataie ca nu intelegeau situatia) si am plecat de-acolo... PS: eu nu mai tin minte sa ma fi intalnit cu Free Spirit...oricum, n-am inteles acel "stiu si de ce dar nu ma agit" al tau (mike) dar presupun ca o sa-mi zici la intalnirea de sambata Link to comment
mike.omega Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 Asteptandu-l pe Free Spirit intr-un colt am asista la niste discutii de la distanta, fara voia mea Link to comment
th3_grimreaper Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Imi zici maine te rog despre ce e vorba, ok? Link to comment
Abram Burel Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 (edited) Mai baieti sunteti cam in urma cu ceasul... Treceti si voi pe... luna noua sau... pe chat, ceva Edited August 10, 2007 by Abram Burel Link to comment
Recommended Posts