Jump to content

Un Week-end La Munte ?

Recommended Posts

Pentru inceput, Guru, rugam pinnuire. :osanale: Sau "fixare", cum ar zice Pruteanu. =))

Sper ca aceasta provocare sa aiba mai mult succes decat aia cu cafeaua. :) )

Si datorita caniculei, dar mai ales pentru a scapa de poluarea urbana, trebuie sa mai luam din cand in cand cate o gura de aer, preferabil curat si racoros.

Majoritatea chiar facem frecvent asemenea excursii, atunci de ce sa nu ne organizam putin?

L.E.: Incep eu. Solunarul pentru week-end-ul acesta e dezastruos, temperaturile care se anunta sunt infioratoare. Merge o iesire la munte? :thumbl: De sambata dimineata pana duminica seara...

Edited by RaZoR-07
Asta e ceva cu codul PIN?

Adica sa-l puna colo sus, langa lista lui Lexu`.

Guru, la asta ma refeream, sa grupam acolo sus topicurile perene, sa ramana jos cele saptamanale...

Avem deja o propunere: Herculane, next week-end. :thumbl:

De vineri pana duminica sau de sambata pana duminica?

Eu votez a doua varianta.

Edited by RaZoR-07

Next w/e? Cred ca si tu tot la weekendul saptamanii asteia te referi :) . Ma gandeam de sambata dimineata pana duminica seara!

In functie de perioada in care o sa obtin biletul de vacanta, ma pronunt sigur si daca merg weekendul asta! Inclin sa cred ca merg! Vorbim mai multe la intalnire! :)

Asteptam inscrieri ferme pentru un week-end (de maine dimineata pana poimaine seara) la Herculane.

Deasemenea, propuneri pentru cazare (pensiune sau cort)

Ar fi preferabil ca pana la ora 12 sa avem lista completa si amanuntele deplasarii stabilite, ca sa avem timp sa ne organizam.

L.E.: Din partea mea a cam trecut si mama termenului limita, asa ca destinatia se schimba: ma duc la Dunare. :thumbl:

La asta se baga cineva?

Edited by RaZoR-07