Jump to content

Sa Sfidam Gradele Celsius: Hai La Intalnire!

Recommended Posts

E deja marti.

Deschidem lista de saptamana asta:

1. RaZoR (cu Matiz dotat pentru gratar si instalatie de nocturna) :thumbl:

.

.

.

.

Cine aduce cutter si surubelnita? Prietenii stiu de ce... =))

Prezent si eu! Cel putin asa zic acum :rolleyes: . Ne intalnim inainte sa cumparam cate ceva pt. gratar? Sau plecam de pe Maracana, ulterior, la cumparaturi? :)

Da' apropo :) ) ... facem gratar, right?

Ne intalnim inainte sa cumparam cate ceva pt. gratar? Sau plecam de pe Maracana, ulterior, la cumparaturi?

La cumparaturi mergem dupa ce facem prezenta. > :)

Mda, eu trebuie sa ma retrag. Vad ca ziua de kkt l-a servici se va prelungi mult de acum incolo :( ... cu parere de rau va salut :(

Sal

Sry ca nu am putut veni dar eram p la valcea si nu aveam cum sa anunt k nu pot ajunge la intalnire aseara

Sa dea cineva relatii ce a fost si cum a fost

A st cu nerabdare

Intalnire Daewoo si de aceasta data! Din pacate nu a sosit nici un membru cu Chevrolet :( . Au fost prezenti Razor, Guru, Scorpion, Alexino si eu! S-a si mesterit/surubarit la un actuator al lui Guru, s-a exectuat un reset la Alexino, ne-am luptat cu temperatura ridicata, am discutat pe diverse teme si in final de "suparare" pe la 22:00 am inceput "ostilitatile" si am facut un gratar! Frumoasa intalnire si de aceasta data, incheiata in jurul orelor 23:30, cand am decis ca urmatoarea va avea loc intr-un cadru mai racoros. Unde?... ramane sa stabilim!

Edited by Emil Popescu
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...