Senna Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Nu pot stinge pozitiile decat scotand borna bateriei. A mai patit cineva asa ceva? Daca da, cum ati remediat? Eu nu inteleg unde poate face atingere circuitul de pozitie cu cel de + permanent. Mentionez ca problema nu se intampla mereu, scot borna pt ca la remontarea ei sa constat ca pozitiile sunt in sfarsit stinse. Link to comment
VAXXi Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Poziţiile nu sunt pe releu ? dacă da, l-ai verificat ? în timp se poate "lipi" şi face mereu contact. Link to comment
Senna Posted November 16, 2004 Author Share Posted November 16, 2004 Pai cred ca e destul de mic consumul asa ca nu ar fi nevoie de releu. nu stiu, de asta intrebam. Link to comment
VAXXi Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 N-ai manualul de service ? cere aici http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=1319 Link to comment
Senna Posted November 17, 2004 Author Share Posted November 17, 2004 Ma intereseaza sa rezolv fara sa cumpar nici un material. Eventual de pe net. Am vazut la cineva un manual PDF de vreo 40 Mega. Ma poate ajuta cineva cu acest pdf? Link to comment
SORAN Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Nu ai releu pe pozitii, iar instalatia originala se poate strica doar la bord la comutator, dar daca zici ca isi revine dupa ce scoti si pui borna la loc e posibil sa fie de la alarma sau ceva montat ulterior de tine! Link to comment
zoosy Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 am eu manualul de Tico in format .pdf acasa cand ajung (pe la ora 19 cred) vorbim sa ti-l dau cumva o sa te contactez pe yahoomess! Link to comment
Leutzu Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Vaxxi, link-ul pe care l-ai dat tu nu functioneaza, si vreau si eu acel manual de service Link to comment
Recommended Posts