RamboX Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Matizul meu,batranel dar in putere maxima, este cu anvelope 155/70/R13 de aia pare mai înalt,la gropi nu prea mai simte nimic,se tine bine la consum pe LPG, cam 8-9% in oras. Am lasat nr. de inmatriculre,nu e secret pt. nimeni,n-am ce ascunde... Link to comment
EM!L Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 2001? Arata super ingrijit, pt. o masinuta de 6 ani! Felicitari , imi place! Iar consumul este ! Sa te poarte sanatos multi km fara probleme! Link to comment
bishnitzarul Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Superba masinuta la varsta ei...este vopseaua originala? Am vazut ca ai GPL,cu roata de rezerva ce ai facut? sa pui si pe luneta lamaita Link to comment
RamboX Posted July 23, 2007 Author Share Posted July 23, 2007 (edited) Am gpl montat cu butelia in portbagaj,in dreapta,roata de rezerva este la locul ei,puteam renunta la ea montand butelia in locul ei, vopseaua este originala deocamdata urmand a repara niste zgarieturi pe usi. Lamaita din geam este a sotiei,mai o are de tinut pana in octombrie,la consum este super,uit sa-l mai alimentez,acum a ajuns pe la 80.000 km,a suferit o mica antifonare pe dedesubt urmand a primi si un parbriz nou. Vopseaua se tine asa frumos datorita tratamentului cu ceara ce îl aplic cam la 3 luni, ceara Mafra sau Sonax+restaurator de culoare. Edited July 23, 2007 by RamboX Link to comment
Mircea Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Subscriu si eu la ce poate face ceara aplicata periodic pe caroserie! Eu aplic ceara cam la 3-4 luni o data, folosind ceara cu carnauba. Link to comment
alexudk Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Sa sti ca ai dreptate dar ar trebui sa existe ceva care sa tina luciul mai mult. Culoarea mea e un rosu mai spre visiniu metalizat si mor ca trebuie sa o spal la fiecare 2 zile ca se murdareste foarte repede... Link to comment
Recommended Posts