Abram Burel Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 He, he, he! V-ati cam lasat pe tanjeala! Pleaca omul un pic in vacanta si va si iau caldurile Nasol! Pai, daca e pe asa, ce-ati zice de o mica schimbare de... orientare? Concret: in loc sa va mai stricati bucsile si directia cotind la dreapta (oricum) pe langa sala, suspensia coborand (oricum) spre lac, n-ar fi mai bine ca dupa ce urcati panta (oricum) sa trageti pe stanga (no Police!) ca sa fim mai aproape de un suc o apa plata, o brc/fa? Mai punem si tara la cale, suntem mai aproape de "amaratii aia" de la vwforum.ro, ca poate au nevoie de vreun ajutor, ceva... N.A. E doar o propunere "ultra-temporara", ca orice lucru care poate deveni... definitiv Precizari: BRa (si altele probabil) e relativ scumpa (c-asa-i romanu' si sportu'), da' putem incerca. Link to comment
bishnitzarul Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Buna ideea Domnule Abram Burel sper sa pot ajunge si eu joi.Daca se schimba locatie o sa aplicam din nou faza cu parcarea Link to comment
Abram Burel Posted July 23, 2007 Author Share Posted July 23, 2007 Tie iti recomand parcarea aia etajata de la Unirii Link to comment
bishnitzarul Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Ne intanlim acolo? cred ca este mult mai racoare si in plus nu are nici geamuri . La ce etaj ne intanlim...sau trebuie sa astept afara ca sa vina domnul Abram Burel sa ma ia ca deh... este o locatie noua Link to comment
Vlad Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 "suntem mai aproape de "amaratii aia" de la vwforum.ro" - hmmmm...te cam joci cu focul... fftopic: Link to comment
Abram Burel Posted July 24, 2007 Author Share Posted July 24, 2007 Poti sa vii si tu pe la noi Link to comment
Alezz Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) He, he, he!V-ati cam lasat pe tanjeala! Pleaca omul un pic in vacanta si va si iau caldurile Nasol! Pai, daca e pe asa, ce-ati zice de o mica schimbare de... orientare? Concret: in loc sa va mai stricati bucsile si directia cotind la dreapta (oricum) pe langa sala, suspensia coborand (oricum) spre lac, n-ar fi mai bine ca dupa ce urcati panta (oricum) sa trageti pe stanga (no Police!) ca sa fim mai aproape de un suc o apa plata, o brc/fa? Mai punem si tara la cale, suntem mai aproape de "amaratii aia" de la vwforum.ro, ca poate au nevoie de vreun ajutor, ceva... Nu,prefer sa imi "omor" masina si sa stau in spate la Poli...Mai ales tinand cont de faptul ca multi nu intra pe forum si vin direct acolo. Se poate face altfel,asteptam pana la ora 22:00 si dupa aia cei care vor merg la terasa si ceilalti raman in parc. Edited July 24, 2007 by Alezz Link to comment
Abram Burel Posted July 24, 2007 Author Share Posted July 24, 2007 Sa inteleg ca 'S6" se aduna la un suc-ceva, iar restul... ? Link to comment
Alezz Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Fiecare e liber sa faca ce doreste ,sucul se poate bea si in parcare . Link to comment
Abram Burel Posted July 24, 2007 Author Share Posted July 24, 2007 Dupa ora 23... Dar eu la ora aia dorm Link to comment
iulia Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Bre, ia nu mai schimbati locatia dupa cum va taie capul. Ati facut poll? Ne intalnim in parcare ca de obicei, dupa care - care pe unde vrea si poate. Link to comment
bishnitzarul Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) Sper sa nu se schimbe locatia ..pe urma iar trebuie sa astept prin nush ce parcare sunt cam multe parcari pe la polivalenta..eu sunt mititel si ma ratacesc ("> . Dar acum sper ca Domnul Abram Burel este odihnit dupa concediu si va avea grija de mine sa nu ma pierd . La 20:00 -20:05 voi fi acolo...in nush care parcare Apropo pai nu se stie Domnule Abram Burel ca noi cei din S6 nu consumam alcool..deci suc 100% Edited July 24, 2007 by bishnitzarul Link to comment
Senna Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Dom'ne, io vin acolo fara nici un poll, vine fiecare unde vrea. De fapt, s-ar putea sa am nevoie sa trec si pe la VWforum Link to comment
Elfu Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Dupa 10 seara ami e cineva prin parcare? / Link to comment
Elfu Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Daca reusesc sa plec mai repede de la birou, incerc sa ajung si eu pe la 10. Link to comment
Elfu Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Deci in final unde se strange lumea... in parcare ca de obicei sau unde zicea AB? Link to comment
Tommy Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Vin foarte multi care nu deschid forumul cu saptamanile, sau care chiar nu au cont. In plus e loc mai mult si .. mai racoare Si-apoi.. sa dam traditiei ce e a traditiei Link to comment
Abram Burel Posted July 26, 2007 Author Share Posted July 26, 2007 In parcare e conferinta si unde ziceam eu se tin workshop-uri Deci, eu voi face asa. Vin conform STAS (7-7,5). Daca dau peste cineva in parcare, raman si eu, altfel ma duc unde ziceam. Cine mai vine pe la ora aia sa arunce un ochi spre stanga inainte sa o ia la... dreapta si poate ma... ia si pe mine Sau viceversa Link to comment
Elfu Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 (edited) Pai de ce AB? Vii fara masina sau e o propunere indecenta? Edited July 26, 2007 by Night Elf Link to comment
Abram Burel Posted July 26, 2007 Author Share Posted July 26, 2007 Vin cu Nova (proaspat harsita de un Matiz ) Link to comment
ileana Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 AB, daca ajungi la intalnire si te intalnesti cu @satori, ia de la el niste autocolante. Stii ca avem un boboc la Varlaam care trebuie "insemnat". Eu nu vin asta seara. Link to comment
Recommended Posts